Ocak 2006 transfer söylentileri..

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Yucel F Genc
Posts: 151
Joined: Wed Jul 20, 2005 11:38 pm
Location: Miami/ABD

Post by Yucel F Genc »

Bu parasizlikla ancak da Alpay Dedeoglu'nu alabilir zaten :) Alpay'i bilirim, cok fazla para isteyecegini sanmam :)
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

fanatik:

Uğur’dan Aslan’a kısa mesaj!

G.saray’ın yakın takibe aldığı Heerenveen’in yıldızı Uğur Yıldırım, transferim için şunu söyleyebilirim; her an herşey olabilir dedi

Erdal Keser izlemişti
Devre arasında takıma önemli takviyeler yapmayı planlayan Galatasaray’ın takibe aldığı isimlerden biri de Uğur Yıldırım. Hollanda 1. Lig ekiplerinden Heerenveen’de forma giyen gurbetçi yıldız, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi, FANATİK’e Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Eric Gerets’in yardımcısı Erdal Keser’in pazar günü Groningen’le oynadıkları maçı izlediğini doğrulayan Uğur, “Karşılaşma sonrası kendisiyle birebir konuşmadık. Ancak menacerimle görüşmüş olabilir” dedi.

Alpay’dan kötü haber
Halen kulübüyle olan sözleşmesi devam eden Uğur, kariyerine Heerenveen’de devam edip etmeyeceğinin netleşmediğini ifade ederken, kısa ama çarpıcı bir açıklama yaptı: “Transferim için sadece şunu söyleyebilirim; her an herşey olabilir.” Cim Bom’un, devre arasına kadar Uğur’u takip etmesi bekleniyor. Aslan’ın ilgilendiği bir diğer yıldız Alpay Özalan ise Köln’den ayrılacağını açıklayarak, “Ocak’ta Ada’ya geri dönüyorum” dedi. Savunma oyuncusunun İngiliz kulüpleriyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

sabah:

Uğur Boral'a hayran

Galatasaray'ın hocası Gerets, performansına hayran kaldığı G.Birliği oyuncusu Uğur Boral'ı istedi. Yönetim de yıl sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcuya kancayı taktı.

Galatasaray, yurtdışında olduğu kadar yurtiçinde de futbolcu arayışlarını sürdürüyor. Devre arasında Schalke'yle anlaşacağı düşünülen Tomas ile başka bir takıma gitmek istediğini söyleyen Song'un yerine adam arayan Galatasaray bir yandan da hücuma takviye peşinde... Listede öne çıkan isimlerden biri Gençlerbirliği oyuncusu Uğur Boral... Teknik direktör Eric Gerets, Başkent ekibiyle oynadıkları maçta sol kanatta defansı çok zorlayan ve bir de gol atan Uğur'a hayran kaldı. Gerets, bu oyuncunun transfer şartlarının öğrenilmesi için yönetime rapor verdi. Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen genç yıldızın sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini öğrenen sarı-kırmızılı yönetim, Uğur'un menajeriyle temas kurma kararı aldı.

TOPLAM 15 GOLÜ VAR
1982 doğumlu Uğur Boral, G.O.P Karadenizspor amatör kümede 1995 yılında futbola başladı. 2000-2001'de Kocaelispor'da oynadı ve G.Birliği'ne transfer oldu. Genç oyuncu, geçen sezon kiralık oynadığı Ankaraspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra G.Birliği'ne döndü. Profesyonel futbol hayatında toplam 15 gol attı, 4 kez A2 milli oldu.

Alpay'la söz kesildi Lazarov da listede

Galatasaray'ın ısrarla istediği Alpay Özalan, sarı-kırmızılı renklere sıcak bakıyor. Yönetim, şu an Almanya'nın Köln takımında forma giyen defans oyuncusundan devre arasında anlaşma sözü aldı. Kulübün ikinci başkanı Ergun Gürsoy ise, Gaziantep'in forvet oyuncusu Lazarov ile ilgili girişimlerini sürdürüyor. "Gürsoy bizzat istedi" diyerek teklifi doğrulayan G.Antep Başkanı Celal Doğan'ın, transfer konusunda tüm kapıları kapatmadığı öğrenildi.

Mutsuz Cafercan evine dönmek istiyor

Sezon başında Gerets'in kadroya aldığı genç oyunculardan Cafercan, kiralandığı Çaykur Rizespor'dan, çok mutlu olduğunu söylediği Galatasaray'a dönmek istiyor. Metin Yıldız'ın Çaykur Rizespor'dan ayrılmasından sonra fazla şans bulamayan genç oyuncu, U-19 Milli takımının son oynadığı Arnavutluk ve Makedonya maçlarında 2 gol atmıştı
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Yazilan haberlere gore FC Schalke 04 Stjepan Tomas transferi konusunda bayagi israrciymis. Umarim yoneticiler bu konuda bilgi olup olasi senaryolara karsi hazirliklarini yapmislardir.
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Murat Gokcigdem wrote:Yazilan haberlere gore FC Schalke 04 Stjepan Tomas transferi konusunda bayagi israrciymis. Umarim yoneticiler bu konuda bilgi olup olasi senaryolara karsi hazirliklarini yapmislardir.
Acikca yazmaya dilin varmamis herhalde, Murat Agabey. :) :( Bu dedigin "olasi senaryolar", parasinin odenmesini geciktirilip, Ribery gibi, onun da bonservisine odenen para hepten bosa gidecek sekilde bedavaya kacip gitmesi herhalde degil mi? Boyle bir beceri daha gosterirlerse, transfer doneminden hemen 2 ay sonra olacak secimde olasi muhalefetin eline hepten kozlari kaptirmis olurlar herhalde. Normal transfer doneminde kac tane "yildiz" pesinde kosup da yine son gun yapmislardi. Bu sefer durumu kurtarmaya calismak icin, o kadar secenek de olmaz zaten ortada...

Ribery'den gelecek olan 10 milyon ne alemde bu arada yahu?!? :) Nasrettin hocanin hesap, Diouf da "dikenleri, koyun surusunun yolunun yanina ektim, az sabredin" mi dedi ki acaba?!

Hoscakalin,
Özgür
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Ribery'yi ingiliz tottenham klubü istiyormuş.

http://www.footmercato.net/tottenham-ve ... e3321.html
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Biraz once Ingiltere-Fransa U-21 macinin ikinci yarisini seyrettim. Ribery 85. dakikada cikana kadar resmen dokturdu. Cikar cikmaz beraberlik golunu yediler. Maci anlatan Ingiliz oyun kurucuyu cikardilar artik oyun ustunlugunu kaybettiler deyip durdu.

Ah Canaydin kucuk hesaplarla buyuk klup yonetilemiyecegini ne zaman ogreneceksin. :(
Yucel F Genc
Posts: 151
Joined: Wed Jul 20, 2005 11:38 pm
Location: Miami/ABD

Post by Yucel F Genc »

Ribery, herkesin kabul edecegi gibi, cok yakinda dunyanin sayili oyuncularindan biri olacak. Onun icin bu olayin uzerine tuzla biber ekip unutalim derim. Yoksa cok daha fazla uzulup, sacla bas yolacagiz :(
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

bugünkü hürriyetten:

Kalou'ya kefilim

Ali Naci KÜÇÜK

Galatasaray, Fildişi Sahilili futbolcuyu renklerine katmak için harekete geçti ve PSG Kulübü'nden transfer görüşmesi için randevu istedi. Kalou'nun transferi gerçekleşince Heinz'ın gönderileceği öğrenildi.

GALATASARAY'da Teknik Direktör Eric Gerets, transferde hedefi belirledi. Belçikalı teknik adam, yönetimden PSV takımını çalıştırırken de takımına kazandırmak istediği Hollanda'dan tanıdığı Bonaventure Kalou'nun transferinin gerçekleştirilmesini istedi. Gerets, bu oyuncuyla ilgili son bilgileri ise Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodziç'ten aldı. Bonaventure Kalou'yu PSG takımına getiren kişi olarak bilinen Halilhodziç, Eric Gerets'e bu oyuncuyu Trabzonspor'a getirmek istediğini belirterek, "Ben de transfer etmek isterdim, ama Trabzonspor bu parayı veremez. Bizim takımımızda Kalou dengeleri bozar. Fakat o Galatasaray gibi bir takıma yakışır. Kalou'yu al, ben kefilim. Asla pişman olmazsınız. Orta sahanıza ilaç olur. Yırtıcı bir oyuncu. Bu ligin tozunu atar" dedi.

Halilhodziç'in bu sözlerinin ardından Gerets de yöneticiler ve Bülent Tulun ile görüşerek "Orta sahada yırtıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Kalou bana yeter de artar. Bu oyuncunun bir an önce transferinin bitirilmesini istiyorum. Bu kez şartlarımızı zorlamalıyız" diye konuştu.

Randevu istendi

Gerets'in net ve ısrarcı tavrı üzerine Galatasaray yönetimi de elini çabuk tutarak menajerleri devreye sokmadan Kalou'yu forma giydiği Fransa'nın PSG Kulübü'nden resmen istedi. Sarı kırmızılılar PSG'ye faks çekerek önümüzdeki hafta için randevu istedi. G.Saray yönetimi PSG kulübünden yanıt beklerken orta sahada 10 numara olarak oynayan Kalou'nun maliyetinin yıllık 1.5 milyon Euro olduğu ifade edildi. Kalou'nun gelmesi halinde ise takımdan ayrılmak isteyen Heinz hemen gönderilecek.

KİM KİMDİR

BONAVENTURE KALOU

Doğum Tarihi: 12.06.1978

Boyu: 1.82 cm

Kilosu: 78 kg

Ülkesi: Fildişi Sahilleri

Oynadığı Takımlar: Feyenoord, Auxerre, PSG

http://www.hurriyet.com.tr/spor/3511861.asp?gid=53
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

bu haber de milliyetten:

Aslan'a 2. Hırvat

Galatasaray, Song'un devre arasında ayrılma ihtimaline karşı alternatif ismi belirledi. Sarı - kırmızılılar, Tomas'ın yakın arkadaşı olan vatandaşı Milan'lı Dario Simic'le el sıkıştı


Cim Bom, maddi konularda problem yaşadığı için takımdan ayrılma planları yaptığı ileri sürülen Rigobert Song'un yerine Milan'lı Dario Simic'i renklerine bağlamayı düşünüyor. Sarı - kırmızılı yönetimin, Song'un devre arasında Galatasaray ile bağlarını koparma olasılığına karşı Hırvat Tomas'ın vatandaşı olan Simic'i yedekte tuttuğu öğrenildi.
Song'un, Fransa'nın Marsilya Kulübü ile dirsek temasında olduğunu haber alan yönetimin, son 4 sezondur Milan forması giyen Simic'le prensip anlaşmasına vardığı vurgulandı. Ünlü İtalyan ekibinde yedek kalan 30 yaşındaki savunma oyuncusunun Cim Bom'a olumlu yanıt verdiği ifade edildi. Simic, Milan'dan önce 4 sezon da Inter'de görev yapmıştı.

Alpay da listede
Hırvatistan Milli Takımı'nda Simic'le birlikte oynayan Tomas'ın, yakın arkadaşı olan tecrübeli futbolcuyu Galatasaray'a gelmesi konusunda büyük ölçüde ikna ettiği belirtildi. Öte yandan sarı - kırmızılı yönetimin, Almanya'nın Köln Kulübü'nde oynayan milli defans oyuncusu Alpay Özalan'la da ciddi şekilde ilgilendiği ortaya çıktı. Cim Bom'un, Simic'in transferinde sorun çıkması halinde Alpay'a imza attırma planları yaptığı vurgulandı. Tarafların maddi konulardaki pazarlıklara devam ettiği kaydedildi.

Simic kimdir?
Ülkesi: Hırvatistan
Doğum yeri: Zagreb
Kulübü: Milan
Pozisyon: Defans
Yaş: 30 (12.11.1975)
Boy: 1.80
Kilo: 76
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

bugün gazetesi:
G.Saray Alpay'ı bitirdi

Cim Bom'un yönetimi, Almanya'nın Köln takımında top koşturan milli futbolcunun transferini gerçekleştirmek üzere. Alpay Özalan ile hemen her konuda anlaşma sağlandı... Ayrıca Tomas da kesinlikle gönderilmeyecek

Sarı-Kırmızılılar, Alpay'la yapılan pazarlığı mutlu sonla noktaladı. Milli futbolcuyla her konuda anlaşan G.Saray yönetimi, transferi gerçekleştirmek için Ocak ayını bekliyor. Devre arasında takıma katılacak olan Alpay'a Gerets'in de onay verdiği ve "Onunla takım içindeki alternatiflerim artar" dediği belirtiliyor.

SONG SAĞ KANADA ÇEKİLECEK
Song ile Saidou'nun Afrika Kupası maçları için ikinci yarının başında gidebileceklerini hesaplayan yönetim, bu transferde geri adım atmamaya kararlı. Alpay'ın gelmesi ile, Gerets savunmanın göbeğinde Tomas ile birlikte oynayan Song'u sağ kanada çekmeyi planlıyor. Tomas ise kesinlikle elde tutulacak.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Simdiden kollari sivamislar...mis...Kaynak Hurriyet

Cimbom’un haziran planı

İlhan SÖYLER

Galatasaray Yönetim Kurulu’nun hafta içinde yapılan toplantısına teknik
direktör Eric Gerets ve yardımcıları da katıldı. Başkan Özhan Canaydın ve
arkadaşları, uzun süren toplantı sonrasında Belçikalı teknik adamın
yardımcılarından Erdal Keser, Stumph ve Bülent Under’in de hazır
bulunduğu buluşmada önümüzdeki yılın planlarını yapıp, transfer
politikasını belirledi.

Başkan Özhan Canaydın, bugüne kadar yapılan transferlerden olumsuz
sonuçlar alındığına işaret ederek, ‘Şimdiden kolları sıvayalım. En kötü
ihtimalle Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız. Onun için sizlerin şimdiden dört
kolla işinize sarılmanızı istiyorum. Biz yönetim olarak yeniden yapılanma
konusunda ne gerekiyorsa yapmaya hazırız’ diye konuştu.

Transfer ayına girilmeden ön çalışmaların başlaması gerektiğine işaret
eden Özhan Canaydın, ‘Zaman daralınca futbolcu almak zor oluyor. Hem
de takıma uyum sağlamaları zorlaşıyor. Bu yüzden ileriye dönük hesap
yapmalıyız’ dedi. Gerets, başkanın bu sözleri üzerine iki yardımcısı Keser
ve Under’in yurt içi ve yurt dışında arayışta olduğunu hatırlattı.

1996 yılından bu yana G.Saray’ın 87 futbolcu transfer ettiğine dikkat çeken
başkan Canaydın, teknik direktör Gerets’e tam yetki vererek, ‘Yönetim
olarak sizden gelecek rapor doğrultusunda transfer politikamızı
belirleyeceğiz. Gönderilmesi gereken oyuncuları da siz belirleyeceksiniz.
Geleceğin takımını hazırlamalıyız’ yorumunu yaptı.
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Yönetim, Eric Gerets'le anlaşamadığı iddia edilen Kamerunlu futbolcunun sözleşmesini iki yıl uzattı.

Galatasaray'da bir istikrar abidesi haline gelen Tomas-Song ikilisinin Kamerunlu'su Rigobert Song'un sözleşmesi 2 yıl uzatıldı. Zaten 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu böylece 2009 yılına kadar sarıkırmızılı formaya bağlandı. Kamerunlu oyuncunun sözleşmesinin uzatılması kimi çevrelerce şaşkınlıkla karşılandı. Çünkü teknik direktör Eric Gerets'in Kamerunlu ile anlaşmakta zoluk çektiği, göndermek istediği oyuncuların başında Song'un geldiği iddia ediliyordu.

YÖNETİM TAKIMDA TUTTU
Ancak tüm bu iddialara rağmen Song ile sözleşme uzatıldı. Ya iddialar asılsızdı ya da yönetim Gerets'e rağmen Song'u takımda tuttu. Kamerunlu futbolcunun yönetim ile yaptığı görüşmede, sarı-kırmızılı forma altında futbol oynamaktan mutluluk duyduğunu, teknik direktör Eric Gerets ile herhangi bir probleminin olmadığını söylediği ileri sürüldü. Yönetimin Tomas'ın sözleşmesini de uzatmayı planladığı belirtiyor...

(Haber: Yaşar Yalçın / FOTOMAÇ)

*********

Resmi sitede boyle bir haberi dogrulayamadim.

Ozan Ersoy
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

HÜRRİYET'TEN:


Nedved sürprizi

Sarı kırmızılı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki futbolcuya teklif götürdü. Tecrübeli futbolcunun, ‘G.Saray’a gelmekten gurur duyarım. Yeter ki, eşim razı olsun’ dediği öğrenildi. Galatasaray, Sparta Prag’da oynarken transferini gerçekleştiremediği Pavel Nedved’e yıllar sonra bir kez daha kancayı attı. Dünya ve Avrupa’da ‘en iyi futbolcu olarak’ 3 kez kürsüye çıkan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcuya, menajerler aracılığıyla transfer teklifinde bulundu.

Sarı kırmızılı yöneticilerin, Çek yıldızdan, ‘Eşim kabul ederse, G.Saray’da oynamaktan gurur duyarım’ karşılığını aldıkları öğrenildi.

İtalya’yı bırakıyor

Çek Cumhuriyeti’nin Dünya Kupası play-off baraj maçlarında Norveç’i geçerek 2006 Almanya vizesi almasında büyük katkısı olan Pavel Nedved’in yıllardır formasını giydiği Juventus’la olan sözleşmesinin sezon sonunda biteceği ve İtalya’dan ayrılmak istediğini söylediği belirtildi. Pavel Nedved’in, artık futbol yaşntısını İtalya dışında sürdürmek istediğini açıkladığı ve G.Saray’ın teklifi için şunları söylediği öğrenildi:

Devre arası gelebilir

‘Menajerim bana G.Saray adına bir öneri sundu. Bu teklif benim için sürpriz oldu ve açıkcası sevindim. G.Saray takımın geçmişini çok iyi bildiğim için teklife sıcak bakıyorum. Yeni heyecanlar arıyorum. Şimdi bu konuyu eşime açacağım ve kendisini ikna etmeye çalışacağım. Eğer kabul ederse, G.Saray’a gelmekten gurur duyarım.’ G.Saraylı yöneticilerin bu gelişmeler üzerine Çek yıldızı devre arasında getirmek için çalışmalara başladığı belirtildi.

İki genç listede

Pavel Nedved için girişimlerde bulunan G.Saray ayrıca Avrupa’da top koşturan genç Türk yıldızları ile de temasa geçti. Sarı kırmızılıların Borussia Dortmund takımında Nuri Şahin ile birlikte kadroya giren 1986 doğumlu Mehmet Aygün ve Serkan Canik’le yakından ilgileniyor. 20 Yaşaltı Milli Takımı’nda da forma giyen bu iki futbolcunun transfer edilmesi durumunda yalnızca kulüplerine yetiştirme parası ödeneceği ifade edildi.
İlhan SÖYLER
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

AKŞAM:

Aslan'dan Tümer'e kanca
Orta sahada oyun kurucu sorununu bir türlü çözemeyen, İliç’ten de istediği verimi alamayan Galatasaray, Beşiktaş’ın milli futbolcusu Tümer Metin’e kanca attı. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin yıldız oyuncuyla görüşüp önümüzdeki sezon için prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Eric Gerets’in, Tümer’in alınması için yönetime rapor verdiği ve Galatasaray’ın orta sahasında Tümer gibi ileriye dönük, oyunu yönlendirecek bir futbolcuya ihtiyacı olduğunu söyleyerek bu futbolcunun transfer edilmesini istediği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Galatasaraylı yönetici Fatih Gökşen de Tümer’le ile ilgilendiklerini ancak ara dönemde transferini gerçekleştirmeyi düşünmediklerini söyledi. Bu konudaki kararlarını 2006 Mart’ında yapılacak kongreyle göreve gelecek yönetim kuruluna bırakılacağını belirten Gökşen, “Biz transferini sezon sonunda düşünüyoruz. Çünkü sözleşmesi de o tarihte sona erecek” dedi. Tümer, Rıza Çalımbay döneminde ilk 11’de forma şansı bulamıyordu.


*************************************************

TÜMER İLE İLGİLİ OLARAK tÜRKİYE GAZETESİNDE ÇIKAN HABER:

Tümer G.Saray'a mı?

18 Kasım 2005 Cuma
Bülent Tulun “Tümer’i beğeniyorum”
Beşiktaş’ın ve Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Tümer Metin’in sezon sonunda G.Saray’a geçeceği transfer kulislerinde sıkça konuşulmaya başladı. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan siyah-beyazlı futbolcunun, kulübüyle bir takım problemler yaşadığı ve huzursuz olduğu, bu yüzden G.Saray’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun, “Tümer benim şahsen çok beğendiğim bir futbolcu. Açıkçası Tümer’i G.Saray forması altında görmek isterim, ama tabii ki bu benim verebileceğim bir karar değil. Teknik heyetin de onayı gerekiyor” diye konuştu. Tulun ayrıca, Tümer’le bir anlaşma yapmadıklarını ve gelecek sezon için de herhangi bir söz almadıklarını sözlerine ekledi.
**************************************

Şimdiye kadar ismi çıkan oyuncular

1- Ricardinho
2- Alpay
3- ugur yyıldırım
4- Ugur boral
5- Simic
6- Nedved
7- Kalou
8- Tümer
9-mehmet (dortmund amatör)
10-Serkan (dortmund amatör)
Post Reply