Kimler başkan adayı?

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ercan Dumlupinar
Posts: 213
Joined: Tue Jul 06, 2004 8:05 pm
Location: USA

Post by Ercan Dumlupinar »

Galatasaray TARAFTARLARININ bir araya gelip birseyler yapmasi lazim; bu seneki sampiyonlugun bile bir onemi yok eger CANAYDIN yeniden baskan olacaksa; nasil olur bilmem ama bir sekilde tepki gostermeleri ( Turkiye'de yasiyanlarin ) gerekmekte. Tabiki bu tepki kufursuz olmali mesala MACLARA GITMEMEK, dergi, forma, DVD alimini durdurmak, bunu yaparken medya araciligi ile belli etmek. TEPKI onemli eger yoksa CANAYDIN tekrar baskan.
Yazarlar, gazeteler simdiden bu fikre insanlari inandirmaya basladi, Milliyet'e eski basbakanin araci oldugundan bahsediliyor, iste Fatih Altay'li, yarin eminim Turgay Seren.
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Ercan Dumlupinar wrote:Galatasaray TARAFTARLARININ bir araya gelip birseyler yapmasi lazim; bu seneki sampiyonlugun bile bir onemi yok eger CANAYDIN yeniden baskan olacaksa; nasil olur bilmem ama bir sekilde tepki gostermeleri ( Turkiye'de yasiyanlarin ) gerekmekte. Tabiki bu tepki kufursuz olmali mesala MACLARA GITMEMEK, dergi, forma, DVD alimini durdurmak, bunu yaparken medya araciligi ile belli etmek. TEPKI onemli eger yoksa CANAYDIN tekrar baskan.
Yazarlar, gazeteler simdiden bu fikre insanlari inandirmaya basladi, Milliyet'e eski basbakanin araci oldugundan bahsediliyor, iste Fatih Altay'li, yarin eminim Turgay Seren.
Aynen dediginiz gibi. Insanlari yavas alistiriyorlar. Yukarda Bulut arkadasin dedigi gibi yapacaklar hayli fazla yani Canaydin'in secilmesi durumunda GS'la ilgilenmegi birakacak olanlar. Ben de buna dahilim ve tanidigim akli basinda arkadaslarim da hep ayni seyi söyluyor bir sure artik baska bir Avrupa takimi ile ilgilenecegiz. Yok yok tahammul edilir gibi degil su olan bitenler. Butun camia sinifta kaldi. Bu gidisle kesin secilecek. Ya Turgay Kiran'a ne demeli. alay ediyor sanki smsler falan bir liste yapmis listesindekilerin haberi yok aciklama yapiyorlar. Amaci nedir insanlari deli etmek mi? Sardan secilmez zira Sardan bu yapiyi degistirmek icin aday. Bizim camia böyle bir degisimi hayatta kabul etmez. Hele bir de lider falan olalim bu iki hafta buraya yaziyorum Canaydin buyuk farkla alir baskanligi.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Hasan karde$im neden bilmiyorum bu Canaydin'a hala fit olman. Diyecen ki adam yok. Ama Canaydin saatli bir bomba. Adam kafasini cali$tirsa bu harcadigi paralar ile butun borcu kapardi. O ise tam bir beyinsizlik eseri ile parayi onun bunun kicina sivadi. Dersini almi$ biri olarak hic ama hic gorunmuyor. Hala yaptiklarinin dogru oldugunu savunan bunak rolunde. $imdi cebinden cikan parayi kurtarmak icin daha buyuk maceralara girecegi ortada. O zaman boyle bir adamin ba$kan olmasi demek GS burununu boktan bir iki sene daha cikmayacak demesi olmayacak mi? Olacak. Ha Tugay Kiran mi bu mu dersen eger Kongredeki salaklar Tugay Kiran diyeceklerse zaten GS icin doktor ne yerse yesin demi$ olmali.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Mehmet Gorgen wrote:
Hasan Tezcan wrote:Kiran patlatmis gene, SMS ile oyuncu alacak :D

CANAYDIN’IN başkanlığındaki son yönetimde Başkan Yardımcısı olarak
görev alan ancak 25 Mart’taki seçimde Canaydın’ın rakiplerinden biri olan
Turgay Kıran, koltuğa oturursa Galatasaray’a Fransız ekolünü getirecek.
Takımın başına Fransa’dan Gerard Houllier veya Le Guen gibi hem ünlü, hem
de kariyer sahibi bir isim getireceğini açıklayan Kıran, ‘Taraftara bir hat tahsis
edeceğiz. Herkes istediği futbolcuyu SMS ile bize bildirecek. En çok oy alan 2
oyuncuyu hocaya önereceğiz ve almak için çalışacağız. 100 kişilik bir ekiple
yönetime talibiz’ dedi.
Bu fikri çok beğendim. En çok oyu alan 2 oyuncuyu alacaklarmış. :lol:

Turgay Kıran milleti daha doğrusu kongre üyelerini saf ve salak mı zannediyor.

Ençok oyu ronaldinho ile etoo alırsa ne olacak. Teknik direktör olarak getireceğin adam böyle salak bir transfer politikasına ne der be adam.
Biz alirdik ama TD istemedi derler...
Bulut Gundogdu
Posts: 19
Joined: Fri Sep 23, 2005 1:04 pm
Location: Isvec
Contact:

Post by Bulut Gundogdu »

"4 yılda attığımız adımların meyvesini toplamak ve camiama yedirmek için 1 dönem daha seçilmeyi istemek hakkım" demis baskanimiz.

Meyve veren agac taslanir-2

Sen bu camiaya yedirsen yedirsen boku ya da .... yedirirsin be Özhanim. 2 sene yeter sana. Ha gayret Lise'ye devredecen kulubu. 4 seneyi bitirdin hayirlisiyla. Cogu gitti azi kaldi.

Bir varmis bir yokmus. Yuzsuzun biri birgun koskoca Galatasaray'a baskan olmus.

Masallar kaldigi yerden devam ediyormus.
Kenan Atak
Posts: 1734
Joined: Mon Jan 10, 2005 9:02 pm

Post by Kenan Atak »

Etrafta Altayli Canaydin'in listesinde laflari dolasiyor, dogru olabailir mi böyle bir sey? En son bekleyecegim isim olur Canaydin'in listesinde. Gerci kendisi hic bir listede yer almayacagini acikladi ama Canaydin lehine propaganda yapmasi cok sasirtici geliyor bana.
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Kerem Tezic wrote:Etrafta Altayli Canaydin'in listesinde laflari dolasiyor, dogru olabailir mi böyle bir sey? En son bekleyecegim isim olur Canaydin'in listesinde. Gerci kendisi hic bir listede yer almayacagini acikladi ama Canaydin lehine propaganda yapmasi cok sasirtici geliyor bana.
Birak Allah a$kina duyanda prensip sahibi adam gibi bir adamdan bahsediliyor filan sanacak. Altayli dedigin adam kac paralik adam? Kimin arabasina binerse onun dudugunu calanlardan. Bugune kadar onun bunun sirtindan gecinip giden itip kakilma ile adam sirasina gecen biri icin cok kredi vermi$sin Canaydin'a propaganda yaparsa $a$iririm filan diye. Canaydin yuzune gulduyse ayni Cansun olayindaki gibi yine kuyrugunu sallami$tir. Bir de kendine paye verir ustelik. Benim sayemde kazandi ya da siz merak etmeyin ben ona goz kulak olurum diye.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ercan Dumlupinar
Posts: 213
Joined: Tue Jul 06, 2004 8:05 pm
Location: USA

Post by Ercan Dumlupinar »

Coskun Ozari'dan bir yazi

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/G ... rID=365458

Fikir olarak uyustugumuz icin bana mantikli geliyor, severim yazilarini.....
Kongre uyelerinin, basta duayenlerin, pek sicak bakmadigi kesin " kucuk olsun bizim olsun " felsefesine uymuyor....
Mustafa Dogan
Posts: 517
Joined: Wed Dec 15, 2004 11:27 pm
Location: istanbul

Post by Mustafa Dogan »

Büyük Başkan Habertürkteki Şeref Tribünü programına şeref veriyor şu an:

"Fatih Altaylıya saygım var ama yönetime girmesi için görüşmüş değiliz"

"Çocukcağızın böyle bir derdi yok, borcun vadesini istediğimiz kadar uzatırız (Ü.Aysal için)"
Meczup
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Canaydin secim yatirimi yapiyor bugun, gazeteleri bir gözden gecirin...
Hasan Utku
Posts: 309
Joined: Mon Dec 23, 2002 12:48 am

Post by Hasan Utku »

...
Ercan Dumlupinar
Posts: 213
Joined: Tue Jul 06, 2004 8:05 pm
Location: USA

Post by Ercan Dumlupinar »

Adnan Polat'in bu akciklamayi niye nicin yaptigi pek belli degil. Su kesinki PARA SORUNUNU CANAYDIN 4 senedir cozemedi ve eline yuzune bulastirdi, Ribery olayi, Okan Koc ( gerci gelse ne olur gelmese ne olur ) altinda ezildi..... Acik sekilde yalan soyledi dort sene boyunca. 7 sampiyonluklari birak, gecen mayista UEFA kupasi alacak takim yaratacakti!!!!!!!!! 4 ay Mehmet Gorgen'i ugrastirdi burda sonra Ilic ve Heinz'i getir.

Adnan Polat'a sormak lazim simdi Canaydin bu kadar iyidiyde neden bir ay evel yardim kampanyalari baslatti???? Bu yonetime para kullanma hakki vermem dedi basta, para UEFA'ya gidecek dedi, bu ne guven simdi..........
Ayni Canaydin degilmi 1,5 milyon dollar bulamiyan!!!!!!!!!! Adnan Polat bu aciklamasi ile Canaydina destek oldu ama taraftarin guvenini kaybetti ( enazindan benim ).

Biraz taraftarin yani musterinin istegine dikkat etmek gerekiyor, ben taraftarin Canaydin'i istedigine inanmiyorum........
Can Baysan
Posts: 464
Joined: Fri Oct 07, 2005 1:22 am
Location: Ankara

Post by Can Baysan »

Ortada tonla aday varken, bir kısım kişilerin -sanki bir yerden düğmeye basılmışçasına- bir anda (alternatif yokluğundan ötürü?!?!?) Canaydıncılığa soyunmaları anlaşılır şey değil.

Adnan Polat, açtığı yardım kampanyasıyla Özhan ağabeyinin gözüne girmiş belli ki... Özhan Bey "Gel beni kurtar" diye teklif yaptığına göre...

Aziz Yıldırım Medyası'nda başından beri Canaydın destekli haber/kampanya/program/propaganda yapılmasını bir derece anlıyorum da; daha düne kadar "Canaydın'ın karşısına odun çıksa kazanır" diyen Fatih Altaylı'nın ve "3. kez seçilmesi GS'nin sonu olur" diye haykıran Hıncal Uluç'un birdenbire tornistan yapmalarını doğrusu aklım almıyor.

İşin kötüsü; "diğer adayların en ufak bir şansı kalmadığı ve Özhan Bey'in 3. zaferi garantilediği" kanısı G.Saray kamuoyunda gitgide yaygınlaşıyor, taraftarlar fecii bir umutsuzluğa doğru sürükleniyorlar. 25 Mart'ta Canaydın'dan yana beklentilerin aksi bir sonuç çıksa bile, bu travmanın etkisi altındaki taraftarlar -ki; bu halet-i ruhiyeden(negatif elektrikten) sıyrılmak kolay değildir-, takımlarına çok şey kaybettirebilir.

Özhan Bey adaylığını koymakla ateşle oynuyor farkında değil!
Liseli vardı ya ah o liseli...
Osman Kiciman
Posts: 397
Joined: Wed Dec 24, 2003 10:22 am
Location: Atakoey, IstanbuI / TR

Post by Osman Kiciman »

evet ilk listesini açıklayan da en genç adayımız Şardan oldu;

Yiğit Şardan

Mehmet Cansun

Mümtaz Tahincioğlu

Hasan Mengü

Eşref Hamamcıoğlu

Cem Ataç

Mete Başol

Rıfat Karakimseli

Sedat Doğan

Abdurrahim Albayrak

Jerfi Fıratlı

Burak Elmas


evet kamera reklamın sahibi cansun'u ve kent gıda sahibi tahinxioğlu'nu biliyorduk zaten. Özellkle Tahincioğlu'nun nedne yönetimlerde yer almadığını merak ederdim, listeye girmesine sevindim. Paylaşılamayan :shock: Albayrak'ın da bu listede olması iyi... Fıratlı sülaleden GS'lı, sedat doğan malum İzzettin Doğan'ın oğlu, ki bu ikisinin o listede olmaları bekleniyordu. Hamamcıoğlu ve Başol da sanıyorum yaşlı tecrübeli abi kontenjanından...

iş yapabilecek bir liste ama oldukça genç ağırlıklı! Bence seçilebilmesi için Şardan'ın, mutlaka Haznedaroğlu'nun da desteğini alması lazım. Çünkü Yalman ve Kıran, Canaydın lehine çekilebilirler. Tabii Dürüst ve Altaylı gibi ne tarafa döneceği bilinmez adaylar da anahtar rol oynayabilir... Bir de Can'ın bahsettiği Polat faktörü var, destekten öte yönetimde aktif yer alabileceğini nsöylemesi çok kötü oldu :twisted:

Not: editledim ve Cem Ataç ve Rıfat Karakimseli'yi de ekledim. Adlarını da ilk kez duyuyorum!
Last edited by Osman Kiciman on Wed Mar 15, 2006 6:07 pm, edited 1 time in total.
Yucel F Genc
Posts: 151
Joined: Wed Jul 20, 2005 11:38 pm
Location: Miami/ABD

Post by Yucel F Genc »

Dogrusu Sardan kuvvetli bir kadro kurmus. Ama Osman'in da dedigi gibi genc bir kadro. Ben bunu avantaj olarak goruyorum, artik Turkiye'de her yerde oldugu gibi, bizde de genclesmeye ihtiyac buyuk. Tabii ki oylamada sevgili agabeylerimiz benimle ayni gorusu paylasiyor mu, o da ayri konu. En cok sevindigim olay, A. Albayragin Sardanin gurubuna girmesi. Artik, eger kazanirlarsa, yonetim kurulu maclarda Numarali yerine kapalinin tam ortasina oturur :)
Post Reply