28. Hafta:G.Saray-G.Birligi 3-0 (7', 20' Necati, 48' Ilic)
Moderator: Staff
-
-
Ya vermesin abi, penaltı menaltı istemiyorum!
Bu penaltılara rağmen maçı alamazsak madara oluruz!
Bu maçı kazanmak mucizelere bağlı demiştim, şimdilik 2 mucize gerçekleşti. İnşallah devam eder..
Bu penaltılara rağmen maçı alamazsak madara oluruz!
Bu maçı kazanmak mucizelere bağlı demiştim, şimdilik 2 mucize gerçekleşti. İnşallah devam eder..
Last edited by Ismail Gezer on Sat Apr 01, 2006 9:11 pm, edited 1 time in total.
-
Beyler internette maci neresi veriyor?
Hos futbolculara saygim sonsuz ama yaristan duselim istiyorum duselim ki tribunler istifa diye gurlesin. Buna oy verip burnundan kil aldirmayan bizim cok bilmis kongre, Mehmet Cansun'a Faruk Suren'e demediklerini birakmiyorlar, ama Canaydin'a kredileri sonsuz. Vicik vicik tiksinti vermeye basladi bu cifte standart. Korka korka bir yere gelinmez, UEFA GS'i defterden silecek millet farkinda degil. icine edeyim sampiyonlugun, Avrupa defteri kapaniyor millet farkinda degil.
Haydi be Genclerbirligi bir kez ise yarayin.
Hos futbolculara saygim sonsuz ama yaristan duselim istiyorum duselim ki tribunler istifa diye gurlesin. Buna oy verip burnundan kil aldirmayan bizim cok bilmis kongre, Mehmet Cansun'a Faruk Suren'e demediklerini birakmiyorlar, ama Canaydin'a kredileri sonsuz. Vicik vicik tiksinti vermeye basladi bu cifte standart. Korka korka bir yere gelinmez, UEFA GS'i defterden silecek millet farkinda degil. icine edeyim sampiyonlugun, Avrupa defteri kapaniyor millet farkinda degil.
Haydi be Genclerbirligi bir kez ise yarayin.
-
http://www.yayinonline.com/radyolar/alemfm.shtml
Kerem Tezic wrote:Beyler internette maci neresi veriyor?
-
Maci kazaniriz, Canaydin ve destekcileri ortaya cikar baskani elestirenler simdi nerdeler diye. Canaydin bunu sova dönusturur, cemiyette yumruk sov yapar, UEFA GS'i siler ama ne gam! Caykur ve GB'i yenip tarihe altin harflerle yaziliyoruz.
GB'i butun kalbimle tutuyorum, GS'in gelecegi icin, yoksa bu cökus felaket olacak.
GB'i butun kalbimle tutuyorum, GS'in gelecegi icin, yoksa bu cökus felaket olacak.
-
-
-
Iki gol sonrasi Gencler oyun konsantrasyonunu kaybetti. Oynuyorlar ama oylesine. GS'da ozellikle Volkan defansif acidan cok iyi oynuyor. Ilic defansif acidan hic yok ama bugun ofansif acidan biraz daha insiyatif almaya calisiyor. Necati penaltilari iyi atti ama onun haricinde fazla yok oyunda. Defans iyi calisiyor. Emre siritmadi simdiye kadar. Bu defans yavas ama cok tecrubeli.
Ozan
Ozan
-
Su ana kadar hic siritmadi Emre. Takim savunmasi olarak fena degiliz bugun, stoperler cok sikinti yasamiyor. Erken gelen gollerin de etkisi var tabi bunda.Ismail Gezer wrote:Emre nasıl oynuyor? Yani, oynayabiliyor mu
Ben hala iki penaltinin sokunu atlatamadim. Uzun suredir penaltilari unutmustuk. Ilki biraz tartismali acikcasi ama sarj yok degil, var..
Last edited by Tolga Girici on Sat Apr 01, 2006 9:25 pm, edited 1 time in total.
-
-
Yalniz Risp cok fiziksel oynuyor, her pozisyonda Hakan'in beline sarili oynuyor.Ismail Gezer wrote:Gençlerbirliğinin cengaverleri fazla sertleştiler galiba...
40. dakika. Mac surekli duduklerle durakliyor.
Defansin arkasina attigimiz topta, kaleci Gokhan yanlis cikti. Ilic az daha gol atiyordu.
45' Cihan cok guzel arapasi atti, Hakan ayagindan acti. Bugun kontratak olayini guzel yapiyoruz.
Emre sari kart gordu. Genclerbirligi devre bitmeden gol bulmak icin bastiriyor.
Frikikde Hasan erken cikti, sari kart gordu,.
Devre bu sekilde bitti.
Last edited by Tolga Girici on Sat Apr 01, 2006 9:36 pm, edited 3 times in total.
-
Kerem de çocukken karamsarlık çorbasına düşenlerden anlaşılan..
UEFA defteri kapatacaksa tekmili birden davranması lazım..Düzenin bozuk olduğu yerde G.S,F.B. BJK,ya da bir başkası düzgün defterli olsa ne yazar..
Şampiyon olur ayıp ederiz diye de enseyi karartmayın..
UEFA defteri kapatacaksa tekmili birden davranması lazım..Düzenin bozuk olduğu yerde G.S,F.B. BJK,ya da bir başkası düzgün defterli olsa ne yazar..
Şampiyon olur ayıp ederiz diye de enseyi karartmayın..
Last edited by Hasan Utku on Sat Apr 01, 2006 9:35 pm, edited 1 time in total.
-
-
-