![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
EDIT: O kadar dinina bagli hristiyan Mondragon'u bile, bu golumuzle secdeye vardirmisiz!
Moderator: Staff
SANTOS'tan sonra kk(kendi kalesine) yazacaktım ama satır başka harf almadı. Goller çok olunca malesef konu başlığında yazacak yer yok.Mehmet Ulupinar wrote:Baslikta gollerde ismini gordum simdi. SANTOS Meksika'dan transfer edilen yeni yabanci oyuncumuz muIlk macinda golunu yazmis, bravo !!
Ben bunu gormemisim, helal olsun Hakan'a. Macta da soylenmedi hic. Sari karti da tribune ciktigi icin gormus.Ismail Gezer wrote:Hakan gol attıktan sonra tribündeki Karana koşmuş diye duyduk. Bak bak kimse söylemiyor
Gruplaşmalara yeniden başlamış Hakan. Grubun en yeni üyesi Karan galiba
NTV'de Yaşlı Kurt Arif konuştu. Sonra Karan geldi. Spiker Şükrü Saracoğlunda neden kazanamıyorsunuz, çok mu baskı var dedi. Karan cevap verdi: "Yok sadece çok şanslı oluyorlar"
HAKAN GOLÜNÜ ÜMİT'E HEDİYE ETTİ
Hakan Şükür, 47. dakikada attığı gol sonrası büyük sevinç yaşarken, golünü sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ümit Karan'a hediye etti.
Golden sonra yedek kulübesinin hemen arkasında bulunan tribüne kadar çıkan Hakan Şükür, burada oturan Ümit ile öpüşerek gol sevincini sezonu kapatan takım arkadaşıyla paylaştı.