Gerdek lafini Can Baysan'in laflarina kar$ilik yazdim demi$in. Adam bunca hakem hatasi oldu haftalarca, BJK macinda hakem FB dograsa kilim kipidamaz demesi seni bu kadar kizdirmi$ nedense. Ustelik cevabin ona tekil degil genel olmu$. Demek bu kadar ali$tiniz ba$kasinin destegi ile yiyi$meye demi4sin ona cevap verirken. Can Baysan ne zamandan beri GS camiasini temsil eder oldu diye filan uzatmak istemedim di.Yigit Kavurmacioglu wrote: Cengiz,
Eger sen de benim o "gerdek" lafini ne uzerine yazdigimi anlamiyorsan , konusacak bir sey yok. Evet ben ozur diledim , yazmamam gerekirdi "gerdek" lafini ama o lafi durup dururken yazdigimi soyluyorsaniz YAZIK.
Fanatik gazetesinin haberine yapilan bazi yorumlar da "TEMIZ LIG" isteyenlerin bazilarinin temizlikten ne anladigini cok iyi ortaya koyuyor.
Selamlar
YK
Fanatik gazetesi adindan belli. Adsam gibi bir $ey olsa adi Fanatik olmazdi. Okunalacak bir $ey olsa ben de okurdum boyle pacavralari. Hakem lokantada ba$ba$a yemek yemi$ gibi yazmi$lar ustelik. Acaba hesabi da onlar mi vermi$. Yukarda cevap vermi$ler sana bu konuda. Sadece kuru bir karalama ve iftirada oteye gitmeyen olay. Lokantada Mafya babasi var diye lokantada olanlar mafya ile i$i var demek mi oluyor. Ya da mafya babasi lokantaya geldi diye icerdekiler bizide Mafya dan sanmasinlar ya da bunlarla i$imiz var demesinler diye di$ari mi cikacak. Ayni numaralari GS macindan once de yazmi$lardi. Hakem lokantada idi diye. Ne zamandan bari Fanatik te cikanlar dogru cikti? Varsa FB elinde bir kozu versin. Demirlenk korkmasa Aziz'i mahkemeye verir hajaret etti diye. Ama ba$ina ne gelecegini bildigi icin e$ek arasina comak sokmak istemecektir muhakkak. Tekin degil, cunku ben i$imi mahkeme polis yerine kendim gorurum diyen adama bula$mak pek akil kari degil.