![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Cengiz Akgun wrote:Ne o maci anlatan yok. Gol filan mi yediler acaba?
Moderator: Staff
Tolga Girici wrote:Lig Tv:
Besiktas macinin devre arasinda Kivanc Oktay soyunma odasina kosarak gitmis. Cordoba'nin hatalarindan rahatsizim, lutfen ikinci devrede kaleci degisikligi yap demis Tigana'ya. Cordoba'ya soruyor Tigana, neden hata yapiyorsun diye. Cordoba "konsantre olamadim, kusura bakmayin" falan diyor. Ama yine de ikinci yarida oyuna basliyor Cordoba. Bunlar iddia.
Tolga Girici wrote:Lig TV:
Tigana raporunda 7 kisinin ismi varmis: Sergen, Tomas Jun, Ali Gunes, Ahmed Hassan, Cordoba, Ibrahim Uzulmez, Ahmet Dursun . BUnlarin gitmesini istiyormus.
Yonetim Ali Gunes ve Ahmed Hassan'in kalmasini istiyormus. Bunlar da saglam istihbaratmis.
Ayni gorusu, Toroglu da soyluyordu ki, sonuna kadar da haklilar. Orda tribunlerde bilmem kac bin kisi, "bu maci satanin" diye ana avrat kufrederken, Tumer-Sergen ve 1-2 oyuncu daha, Cordoba'yi azarliyorlardi. Neymis, orda elinde topu tutmayip gol atmaya gidebilecek bir adam degaj atmaya calismis (ki aslinda, 1-1'lik macta, Cordoba, daha maci kazanabilmek icin hamle yaparken, oburleri niye skoru korumaya calismadin diye azarliyorlar, mantigin bu "satma" fikri cercevesinde tam terse islemesi lazim!)...Tolga Girici wrote:... Studyo'daki spor yazarlari Cordoba'nin bir artniyeti oldugunu dusunmediklerini, asil Sergen ve Tumer'in Cordoba'ya tepkilerinin yanlis oldugunu soylediler. ...
Ofsayti onaylamisti Toroglu da yanlis hatirlamiyorsam ama, bana Onder'in Erciyesliyi kafakola aldi gibi gorunen hareketini penaltiya layik bulmadi nedense...Ismail Gezer wrote:Erciyes maçında fenerin ilk golü çok net ofsayt!
Önderin Cenk'e hareketi bariz penaltı!