GS - Kayserispor 3-0 (18' Ilic, 47'/86' Sabri(2))

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Tolga Girici

GS - Kayserispor 3-0 (18' Ilic, 47'/86' Sabri(2))

Post by Tolga Girici »

Ligin son maci, sampiyonluk bir yana, iyi bir kapanis yapmak lazim. Kayserispor'un da gucu belli. UEFA kupasina katilabilmek icin yenmeye mecburlar. Beraberlik de yetmiyor sanirim. Bizim nasil bir kadro ile cikacagimiz merak konusu.

Code: Select all

Mondragon

Sabri(Ugur) Song Tomas Ergun

Hasan  Saidou  Ayhan

Ilic

Kabze  Hakan
Necati ile Cihan'i kestim takimdan :)

Kayserispor son iki haftadir 7-2 ve 5-0 kazanmis, ama ondan once son 4 hafta hep maglup olmuslar, son 7 hafta galip gelememisler.

Kayserispor'un ideal kadrosu:
İvankov , Veysel, Aydın, Johnson, Ergün Teber , Mehmet Topuz , Ragıp , Bülent Bölükbaşı , Yordanov , Gökhan , İlhan

Yedekler: Kamber, Muhammed Hanefi, Kemal, rodic, sadiqov

Ragip sari kart cezalisi oldugu icin oynamayacakmis.

Kayseri'nin en son galip geldikleri FB macini izlemistim. Defansin arkasina yerden havadan toplar atarak Gokhan Unal'i kaleci ile karsi karsiya birakabiliyorlar. Hatta FB'yi bu sekilde yenmislerdi son dakika goluyle. O yuzden ileride Hasan Kabze ile Hakan'in pres yapmasi, geride de Song-Tomas'in dikkatli olmalari lazim.

Bu arada Kayseri-Vestel macinin gollerini izledim. Once Vestel 0-2 one geciyor, sonra Kayseri 7 tane gol atiyor. Vestel'de defans diye bir sey yok. Yalniz Kayseri'de Gokhan, Bulent, Mehmet'in vuruslari birinci sinif. Goller cok guzel. Defansin fazla ileri acilmamasi lazim.
Last edited by Tolga Girici on Sun May 14, 2006 7:23 pm, edited 1 time in total.
Deniz Selman

Post by Deniz Selman »

Sadece Ragip degil Mehmet Topuz'da kart cezalisi.

Bu oyuncularin ikiside her hafta 90 dakika oynayan oyuncular. olmamalari Kayseri'ye buyuk kayip.

Bu arada bizde yilin buyuk bir kismini sari kart sinirinda gecirip cezali duruma dusmeyen oyunculari (basta Mondragon, Tomas, Song olmak uzere) tebrik ediyorum.

(Not: Denizli-FB macinda iki takim'da da kart cezalisi yok.)

Ragip'in yerinde Kamber oynar herhalde on libero olarak. Topuz'un yerinde (sag acik) kim oynar bilmiyorum. Bulent Bolukbasi hem sahada hem solda oynuyor aslinda, belki o oraya gecer, solda Fatih oynar.

Cihan ve Necati'yi ben olsamda keserim herhalde, ama Gerets'in ozellikle Cihan'dan vaz gececegeni sanmiyorum. Cihan'i cok beyeniyor, ve Ugur son bir kac haftadir kadro'da bile degil. Sabri olabilir ama sasirtici olur.

Kabze/Necati degisikligi olabilir, cok buyuk bir surpriz olmaz. Normalde daha sonraki maclar icin morali bozulmasin diye as forvetlerini degistirmez hocalar, ama artik daha sonrasi falan yok. Necati'den yedek olarak faydalanabilicegeni dusunurse 11'de Kabze'yi gorebiliriz.

haydi cim bom,
Deniz
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Deniz Selman wrote:Sadece Ragip degil Mehmet Topuz'da kart cezalisi.

Bu oyuncularin ikiside her hafta 90 dakika oynayan oyuncular. olmamalari Kayseri'ye buyuk kayip.

haydi cim bom,
Deniz
http://www.kayserispor.org/forum/forum_ ... =4024&PN=1

Deniz, benim Kayserispor forumundan ogrendigim kadariyla Mehmet Topuz'un 3 sari karti var, cezali degil seklinde konusuluyor.

Ragip'in olmamasi bizim adimiza buyuk kazanc. M. Topuz da olmasa cok iyi olur, ama var sanirim. Bu macta Hasan ve Ayhan'in kanatlari iyi kullanmasi lazim.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Mehmet Topuz sağ kanattan çok etkili ortalar yapıyor.. Bu maç çok zor geçecek.. Son haftalardaki performansı devam ettirirsek 5'lik olma ihtimali bile var! Zaten Ligin ilk yarısındaki maçtada bolca pozisyona girdiler diye hatırlıyorum, o yüzden Gerets'in "Tamda forma girmişken ara veriyoruz" demesi çok komiğime gitmişti.. Ankaraspor maçından önce ciddi bir endişe vardı, o endişe esas şimdi sözkonusu olmalı..
Kenan Atak

Re: 34. Hafta: Galatasaray - Kayserispor, 14/05 Pzr Saat:19:

Post by Kenan Atak »

Tolga Girici wrote:Ligin son maci, sampiyonluk bir yana, iyi bir kapanis yapmak lazim. Kayserispor'un da gucu belli. UEFA kupasina katilabilmek icin yenmeye mecburlar. Beraberlik de yetmiyor sanirim. Bizim nasil bir kadro ile cikacagimiz merak konusu.

Code: Select all

Mondragon

Sabri(Ugur) Song Tomas Ergun

Hasan  Saidou  Ayhan

Ilic

Kabze  Hakan
Necati ile Cihan'i kestim takimdan :)
Aferim otur 8.5 :) Bir bucuk kirdim cunku tahta bacak Saidou'yu koymussun. Ben Volkan'i koyardim. Ama gene de iyi kadro en azindan su rezil ikili yok. Ha Gerets bunu yapar mi dersen yapmaaaaazzz. Cihan ve Necati banko ile 11'de cikarlar. Beni cok korkutuyor bu mac. Takimimiz dokuluyor. FB Denizli'de takilabilir de, 4-0 falan da yenebilir ama biz tas catlasa 2-1 aliriz, surprizlere acik bir son haftaya hazir olun derim. Misal FB berabere kalir biz yeniliriz gibi.
Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Tolga Girici wrote:http://www.kayserispor.org/forum/forum_ ... =4024&PN=1
Deniz, benim Kayserispor forumundan ogrendigim kadariyla Mehmet Topuz'un 3 sari karti var, cezali degil seklinde konusuluyor.
Ragip'in olmamasi bizim adimiza buyuk kazanc. M. Topuz da olmasa cok iyi olur, ama var sanirim. Bu macta Hasan ve Ayhan'in kanatlari iyi kullanmasi lazim.
Milliyet Panorama sadece Ragip diyordu. Netekim, TFF ("FUTBOLCUNUN MAÇLARI VE CEZALARI") sayfalarinda da:
RAGIP BASDAG - 4
MEHMET TOPUZ - 3
sari kartli gorunuyor... Bilginize.. :)
Özgür
Deniz Selman

Post by Deniz Selman »

ntvmsnbc'nin panorama'sinin yalancisiymisim meyerse...diger tum yerlerde Topuz'un 3. karti oldugu yaziyor, dogrudur. Bu hatayi duzelttiginiz icin tesekkurler... Deniz
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

'Borcunuzu ödeyin'

G.Saray'da yönetim, futbolcuların alacaklarının tamamını ödedi. Canaydın, "Biz sözümüzü tuttuk. Şimdi sıra sizde. Şampiyonluk kupasını getirerek bana olan borcunuzu ödeyin" dedi.

G.Saray'da yönetim, futbolcuların tüm alacaklarını ödedi ve şampiyonluğa kilitlendi. F.Bahçe'nin son maçında Denizli'ye takılacağını düşünen sarı-kırmızılılarda başta başkan Özhan Canaydın olmak üzere, tüm yönetim kurulu artık kafası rahatlayan futbolculardan Kayseri'yi yenerek şampiyon olmalarını istedi. Kaynaşma yemeğinin basına kapalı bölümünde Canaydın'ın futbolculara bugüne kadar ortaya koydukları mücadele için teşekkür ettiği ve son maç için de galibiyet sözü aldığı öğrenildi. Canaydın, "Başkanlık yaptığım
4 sene boyunca çeşitli zorluklarla hep beraber mücadele ettik. Ama bu yıl mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. F.Bahçe son maçta çok zor bir karşılaşma yapacak. Kazanırsak şampiyon oluruz. Size söz verdiğimiz gibi paralarınızı ödedik. Borçluyduk, kapattık. Şimdi siz Kayseri'yi yenin ve kupayı bana getirerek borcunuzu ödeyin" şeklinde konuştu.

BORÇLU, ALACAKLI ÇIKTI
Sezon başından beri paralarını bir türlü zamanında alamayan, karşılıksız çeklerle şoka uğrayan ancak buna rağmen son haftaya kadar Fenerbahçe'yle 'atbaşı' şampiyonluk mücadelesini sürdüren sarı-kırmızılı futbolcular alacaklarının ödenmesiyle bir anda borçlu duruma geldi. Yemekte oluşan birlik beraberlik havası ise Galatasaraylı futbolcuları olumlu etkiledi. Sarıkırmızılı takım; başta kaptanlar Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Hasan Şaş olmak üzere son maç için galibiyet yemini etti.

YAŞAR YALÇIN

SABAH

Essah mı diyolar acaba :)
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

19.00 Galatasaray-Kayserispor: Bülent Demirlek

Son haftaların formda hakemi! Kupa finalini kusursuz yönetim tüm kamuoyunun takdirini toplamış bir insan.. :)

Fenerlilerden yediği lafların acısını bizden çıkartıp kendini aklamaya çalışmaz umarım! Adamın emir aldığını bizzat Aziz Yıldırım iddia etmişti!
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Galatasaraylı genç futbolcu Uğur Uçar ameliyat oldu...

Galatasaraylı futbolcu Uğur Uçar, sağ ayağı ile burnundan ameliyat oldu.
Sarı-kırmızı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, genç futbolcunun sağ ayak femur kemiğindeki hemanjiyom nedeniyle Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edildiği ifade edildi.
Açıklamada, ameliyat sırasında ikinci bir müdaheleyle Uğur Uçar'ın burnundaki deviasyonun da düzeltildiği bildirildi.

Resmi Site

Uğura geçmiş olsun!
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Ismail Gezer wrote:Galatasaraylı genç futbolcu Uğur Uçar ameliyat oldu...

Galatasaraylı futbolcu Uğur Uçar, sağ ayağı ile burnundan ameliyat oldu.
Sarı-kırmızı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, genç futbolcunun sağ ayak femur kemiğindeki hemanjiyom nedeniyle Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edildiği ifade edildi.
Açıklamada, ameliyat sırasında ikinci bir müdaheleyle Uğur Uçar'ın burnundaki deviasyonun da düzeltildiği bildirildi.

Resmi Site

Uğura geçmiş olsun!
Gecmis olsun Ugur.
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Galatasaraya Almanyadan Büyük Destek! :)

Gönlüm G.Saray'dan yana; ama F.bahçe şampiyon olur

Alman Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, Süper Lig'i yakından takip ettiğini belirterek Fenerbahçe'nin şampiyonluğa daha yakın olduğunu iddia etti.

Alman spor dergisi Kicker'ın son sayısında performansında düşüş olduğu için eleştirilen genç futbolcuya telefonla ulaşıp gelecek sezon ve Süper Lig yarışı ile ilgili düşüncelerini öğrendik. Öncelikle Kicker Dergisi'nin kendisini eleştiren haberine değinen değinen Nuri, "Aslına bakarsanız hafif bir düşüş yaşadığım doğru. Ancak çok fazla abartıldığını düşünüyorum. İnsanlar beni bu şekilde yargılarken 2 hafta tatille 1,5 yıldır futbol oynadığımı unutuyorlar. Ancak benim için problem değil. Sezon bittiğinde tatile çıkacağım ve önümüzdeki yıl daha iyi bir Nuri izlettireceğim." diye konuştu. Dortmund ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan milli futbolcu, "Şu an Dortmund'da çok mutluyum. Burada yapacağım daha çok şey var. İnşaallah takımın sembol isimleri arasında olmak istiyorum." dedi.

Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının kendisini çok heyecanlandırdığını da kaydeden Nuri Şahin, "Sence kim şampiyon olur?" sorusunu ise şöyle cevaplandırdı: "En son oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçını izledim. Gerçekten çok çekişmeli bir sezon yaşanıyor. Hem G.Saray'ı hem de F.Bahçe'yi kutlamak gerekiyor. Ama şampiyon F.Bahçe olur diye düşünüyorum. Genç Milli Takım'da çok iyi arkadaşlık kurduğum Aydın'dan dolayı gönlüm G.Saray'dan yana; ama F.Bahçe'nin bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacağını tahmin etmiyorum."

Milli Takım kamplarındaki atmosferin çok farklı olduğunu anlatan yıldız futbolcu, "Milli takım kamplarında birbirimizden çok şey öğrendik. Mesela Türklük ve manevi duygular açısından arkadaşlarımdan ve hocalarımızdan büyük destek gördüm. Ben de onlara bir şeyler verdim diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki final maçı için de görüşlerini belirten Nuri Şahin, kupayı Barcelona'nın kazanacağını söyledi.

Zaman
Deniz Selman

Post by Deniz Selman »

Kaldi 2 gun...

Hakan Sukur...Hasan Kabze (Necati)
...............Ilic
Ayhan...................Hasan Sas
........Saidou
Ergun..Tomas..Song..Cihan
.....Mondragon

Ayhan persembe antrenman'a katilmamis ama cok ciddi olsa birsey derlerdi herhalde. Umarim oynar. Hasan'i gecen hafta sol'da denedi fena degildi aslinda, ama sag'da daha verimli oldugu kesin.

Kayserispor

........9 Gokhan...17 Ilhan
..................10 Yordanov
3 Bulent Bolukbasi.........66 Mehmet Topuz
...............38 Kamber....
41 Ergun Teber..15 Johnson..25 Aydin..21 Veysel
......27 Ivankov

Kayserililer sag bekleri Veysel'i begenmiyorlar sanki, ruzgar esince dusuyor falan diyeler vardi forumlarda. Muhammet Hanifi var ama gecen hafta oynamadi. Bu hafta durumu nedir bilmiyorum.

Dogru hatirliyorsam cezali Ragip'in yerinde oynayacak olan Kamber genelde pas hatasi yapan bir on libero--baski altinda tutmak yararli.

Son 2 macta takimla birlikte cikis yapan Bulent ve diger kanatdaki (artik milli sayilir) Mehmet Topuz iyi adamlar--gecen hafta Inonu'de bizim Ergun'un arkasindaki alan devamli bos kaliyordu, Saidou zor yetisiyordu. Topuz ve kanat degistirmeyi cok seven Bulent'e dikkat etmemiz lazim, ozellikle top kaybettigimiz zaman. Gokhan buldugunu atiyor son zamanlarda, kanatlara kadar Tomas ve Song'un gelmesi gerekirse gol yememiz bu macta cok zor.

Butun sezondur oldugu gibi, bulacagimiz erken pozisyonlari degerlendirmemiz lazim yoksa eninde sonunda gol yeriz, mac stresli gecer...umarim butun stres telefonlar ve radyolaran gelen habere bagli olur.

haydi cim bom...

Deniz
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

anlaşılan kimse şampiyonluğa inanmıyor. Şampiyon olursak piyango kazanmış gibi mi olacağız?
Erturk Turker

Post by Erturk Turker »

Mehmet Gorgen wrote:anlaşılan kimse şampiyonluğa inanmıyor. Şampiyon olursak piyango kazanmış gibi mi olacağız?
Şampiyonluğa inanmamak demeyelim ama son hafta herşeyin bize bağlı olmamasının verdiği bir tereddüt var sanırım.
Rakibimiz Kayseri değil de Milan olsaydı ama yendiğimiz takdirde şampiyon olacak olsaydık içimde (gerçekten) hiç bir şüphe olmazdı.
Bu demek değildir ki 'Şampiyonluğa inanmıyorum', o yüzden de pazar akşamı 20.45'e kadar umudumuz bitmeyecek.
Ola ki Fb de galip geldi; bu takım, mücadelesi, onurlu duruşu ile zaten şampiyon olarak çoktan gönlümüzdeki yerini almıştır herhalde.
Post Reply