Dananin kuyrugu kopuyor artik.Denizli'den gelen son haberler biletlerin-denizli tribunu icin-sadece ikametgah ile verilecegi yonunde.Bu tarz bir uygulama Schalke tarafindan yapilmsiti Turk seyircilerin gelmesini onlemek icin en son.Turk insani yaraticidir yan sanayi cok gelismistir eminim yurdum insani her turlu engele karsi bir cozum uretecektir
Sabah.com.tr den okudugum kadarı ile Sakarya da ilk cozumu uretmisler, ilerliyorlar.
Tiksiniyorum bu ligden!
Sabahtan son dakika haberi
"Denizlispor maçı için İstanbul'dan otobüsle giden Fenerbahçeli taraftarlar, Sakarya'nın Geyve ilçesinde kavga etti: 1 ölü, 5 yaralı.
Denizli'de pazar günü oynanacak Denizlispor-Fenerbahçe maçını izlemek için otobüsle İstanbul'dan yola çıkan bir grup Fenerbahçe taraftarıyla, Sakarya'nın Geyve ilçesindeki bir market çalışanları arasında çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Denizlispor maçı için İstanbul'dan otobüsle hareket eden bir grup Fenerbahçe taraftarı, Sakarya'nın Geyve ilçesi Şerefiye Köyü'ndeki Koyuncu Dinlenme Tesisleri'nde mola verdi.
Bira almak için Şerefiye mevkiinde mola veren Fenerbahçeli taraftarlar ile bölge esnafı arasında başlayan sözlü atışma bir anda kavgaya döndü.
Bira almak istediği esnaftan 'ret' cevabı alan taraftarlar sinirlendi.
Taraftarlarla, tekel bayisi çalışanları arasındaki kavgaya, büfenin üzerindeki kahvehanede bulunanlar da karıştı. Olayda, Nuriosmaniye Köyü'nden Recep Kaya adlı bir kişi bıçaklanarak öldürüldü.
5 KİŞİ YARALANDI
Kavgada isimleri henüz belirlenemeyen 5 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Toyotasa Travmatoloji ve İlk Yardım
Hastanesi ile Sakarya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kavgaya karışan 26 taraftar, jandarma tarafından gözaltına alındı.Olayda hayatını kaybeden Recep Kaya'nın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. "
(AA)
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."