Sevgili Soner, rakibine hakaret edip beddua okuyup bir de bunun uzerine "esasinda bunlar az kalir" demen benim senin bu foruma verecegin katkiya suphelerimi daha da pekistiriyor. Biraz okusan burada ne uslupla nasil tartisildigini gorsen bu sekilde yazmazdin.Soner Özaltındere wrote:
Sevgili Ozan kardeşim, ikinci bir uyarıya ihtiyacım yok, daha doğrusu uyarıya ihtiyacım yok, istiyorsan şimdi de çıkartabilirsin forumdan. Nefret mi? Nefret değil, başka birşey benimkisi.... Ben bu klüp çatısı altında kendi cebimizden verdiğimiz yol paralarıyla, sırf o forma için idmana gidip gelerek spor yapmış, kürek çekmiş birisiyim. O benim yazdığım cümle esasında anlatmak istediklerimin yanında az kalır sevgili arkadaşım. Dediğim gibi ikinci bir uyarıya gerek yok istiyorsan şimdi çıkartabilirsin beni forumdan.
Hem de GS formasi giymis bir sporcu olarak. Ben de GS sporcusuydum senelerce yagmur camur, yaz kis, dere tepe demeden o kulupte spor yaptim. Buyuk bir olasilikla senin de agabeyin yasindayim. Bize yakismaz. Bu yazdiklarin epey dusundurucu ve uzucu.
Butun forumdaslara da sesleniyorum. GS adina bu sevincli gunlerde daha sakin ve gelecege yonelik yazilarla gelmeliyiz. GS'in sorunlari bir gunde bitmedi. Dusunecek ve yorumlayacak cok konu var. Bu forum yonetimde, basinda, GS'in akli basinda her kesiminde izleniyor. Forumun seviyesinin dusmesine ve amacindan haric kullanilmasina burada asla tolarans gosterilmeyecek.
En fazla en yakin rakibin kadar iyisindir diye bir laf vardir is dunyasinda. Rekabetin anlamini bir kez daha hatirlayalim.
Ozan Ersoy