Bu yönetimin doğru düzgün bir transfer yapabileceğine inanmıyorum. Manicheyi dünya kupasında parlamadan akıl ettiler galiba, bu takdire şayan, ama artık zor, Gravesen zaten hayal.. Okan hiç bir zaman kanat oyuncusu değildi, ama defansın önünde oynayabilir bence.
Sabah sabah, Cafercanın kampa götürülmediğini öğrenince sinirleri gerilmiş biri olarak yaşlı bir futbolcunun daha genç daha yetenekli ve daha faydalı bir genç futbolcunun önüne kesmesine önce Selçuk Şamlı, sonra Murat Biricik sonrada ben karşı çıkarım
Adaptasyon sorunu yaşaması sözkonusu değil, takım içinde kimseyle takıştığı vaki değil.. Oynarsa kendi kazanır, oynamazsa kendi kaybeder.. İşi bitti denilen Hakan Yakınıda benzer bir düşünceyle izledik. Daha doğrusu izleyemedik, Hagi saolsun. İsviçrede direk oynadı, güzelde oynadı..
Hasılı, doğru düzgün transferler yapacaklarsa amenna. Ama pek umudum yok. Gençlerle devam edelim fetişizmiylede sezon sonunda kupayı değil babayı alırız.
Ucuz ve tecrübeli ete mecburuz, benim bakış açım bu. Geçmişte yaşananlarla ilgili konuşulanlarda dedikodudan öte anlam taşımıyor.
Fatih Akyel FB taraftarlarına yalakalık olsun diye senelerce kaptanlığını yapmış Bülente saldırdı, Okan ve Emreden daha masummuş (Cengiz beye göre). Galatasarayda kendisini isterken neden FB'ye gittiğinide Cengiz bey yakinen biliyor heralde
Ayrıca, 2000-2001 sezonu sonuna kadar geçen 5 yıllık zaman diliminde yerli futbolcular öyle astronomik denebilecek paralar kazandıklarından şüpheliyim..