CL 3.Tur: M.Boleslav-GS 1-1 (hasan şaş 72)
Moderator: Staff
-
Goooooooooooooooooooooooooool
Bu Arda en az 10 milyonluk adam, hiç abartmıyorum! Sağda oynuyor solda oynuyor, bu ne ya!
Sabriiiiiiii, üst direkte patladı!
Cihan bile rahat 2 hatta 3 gol atabilirdi. Eskiden iyi vururdu sağ çaprazdan. Şimdi asiste kasıyor ama beceremiyor, vursa belkide gol!
Bu Arda en az 10 milyonluk adam, hiç abartmıyorum! Sağda oynuyor solda oynuyor, bu ne ya!
Sabriiiiiiii, üst direkte patladı!
Cihan bile rahat 2 hatta 3 gol atabilirdi. Eskiden iyi vururdu sağ çaprazdan. Şimdi asiste kasıyor ama beceremiyor, vursa belkide gol!
Last edited by Ismail Gezer on Wed Aug 09, 2006 9:21 pm, edited 1 time in total.
-
Sabri direkten dondu harika vurusunda.Ismail Gezer wrote:Goooooooooooooooooooooooooool
Arda harika, ne guzel gol atti. Takim iyi. Ankara macinda neredeysiniz be adamlar?
Bu Cihan kac tane daha pozisyon yiyecek kaleciyle karsi karsiya? Yuh.
Last edited by Ali Gursel on Wed Aug 09, 2006 9:21 pm, edited 1 time in total.
-
-
-
Maci izleyebilenler biraz daha sik ve aciklayici anlatabilirler mi? Surekli sayfayi tazeliyorum, birsey cikmiyor, sonra birden gol. Penalti nasil oldu, bu gol nasil atildi, Arda neden 10 milyonluk adam, biraz anlatin birader...
Mehmet Cirak
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
"Artificial intelligence is no match for natural stupidity."
-
- Staff Member
İLK YARI İTİBARİYLE TAKIMIMIZ İYİYDİ. FAKAT EN KÖTÜLER SOL VE SAĞ BEKLERİMİZDİ.
Orhan ve cihan defansif anlamda kötüler.Sabri ve Arda çalışkan.
Defansif anlamda korner ve serbest atışlarda sağ ve soldan çok karambol veriyoruz. Mondragon da keleden hiç çıkmadı.
Defansif anlamda korner ve serbest atışlarda sağ ve soldan çok karambol veriyoruz. Mondragon da keleden hiç çıkmadı.
Last edited by Mehmet Gorgen on Wed Aug 09, 2006 9:29 pm, edited 1 time in total.
-
Sevgili Mehmet, Cihan ofansif anlamda iki gol yedi, ayrica defansif olarak da iki kez cok kotu acik verdi.Mehmet Gorgen wrote:İLK YARI İTİBARİYLE TAKIMIMIZ İYİYDİ EN KÖTÜLER SOL VE SAĞ BEKLERİMİZDİ.
Butun nefesimizi bu ilk 45 dakika harcamadik umarim, tek korkum o.
-
-
-
Hocam bunlar yeni seyler degil. Bekler hep kotuydu. Orhan bu sene ilk resmi macina cikiyor. Daha dogru durust antrenman bile yapamadi.Mehmet Gorgen wrote:İLK YARI İTİBARİYLE TAKIMIZ İYİYDİ FAKAT EN KÖTÜLER SOL VE SAĞ BEKLERİMİZDİ.
Duran topalari ogrenemiyoruz. 15 kisiyle de oynasak kalemizde karambol olur. Sen onu birak.
Iki gun once doldur bosalttan baska bir sey oynayamayan bu takim Cekleri orta saha cizgisinden nasil gecirmiyor, nasil orta saha oyunculari, Arda-Sabri-Ilic, Ayhan ve hatta Cihan nasil boyle gol pozisyonlari bulabiliyorlar. GS nasil ilk yariya bu kadar pozisyon sigdirabildi?
Neymis? 4-5-1...
Haa.. Peki aferim.. Pardon ama lutfen 4-5-1...
Ozan Ersoy
-
-
-
Tolga Girici wrote:secveseyret.com'dan izliyorum ama cok kesiliyor ses ve goruntu, baska izleyen var mi buradan?
Maalesef ben de para "kaptiranlardan" oldum... Eger boyle giderse 2. yari da hepten, geri isteyecegim. Bu ne rezillik yahu! Adamlarin "Test" diye verdigi linkler, asil yayini yaptiklari server'lardan degil herhalde, tikir tikir calisiyor, ama, asil yayin igrenc. 10-15 saniyede bir kare, sanki igne plaga surtermis gibi arada cizirtili ses...Tolga Girici wrote:Adam gibi mac yayini vermeyen secveseyret.com'a lanet olsun. Arda'nin golu cok guzel oldu sanirim.
Özgür
-
Bir gol daha atarsak istediğin olur hocam merak etme Bu denli heyecan varken yazmak kolay değil.
Oldukça hızlı oynuyoruz, kendi şapşallığımızdan 2-3 pozisyon verdik. Hakan, defansta, orta sahada ve forvette oynuyor. Arda ve Sabride aynı şekilde.
Arda 10 milyonluk adam. Belki daha fazla. Sağ ayakla sol kanatta oynayan biri gibi durmuyor, hiç sırıtmıyor. Penaltıdan önce çok güzel pas attı İliçe. üstelik kendi gayretiyle birde gol attı. pasları hep olumlu. Ulan oraya atılırmı dedirtmiyor. Çok bilinçli oynuyor. Hem savunma var hem hucum. Çatır çatır oynuyor. Arda'nın gol şansı Necati'den daha fazla, demiştim.
Hem sağdan hem soldan çok güzel geliyoruz. Sabri müthiş mücadele ediyor. Son şutu harikaydı, üst direğe çarptı.
Herkes mücadele ediyor, kimsenin hakkını yemeyelim. Orhan çok felaket bir hata yaptı bir ara. Korner direğinin orda çok basit bir şekilde kaptırdı ama neyseki değerlendiremediler. Çok yadırgamıyorum, Orhanı eleştirmek ayıp olur.
Oldukça hızlı oynuyoruz, kendi şapşallığımızdan 2-3 pozisyon verdik. Hakan, defansta, orta sahada ve forvette oynuyor. Arda ve Sabride aynı şekilde.
Arda 10 milyonluk adam. Belki daha fazla. Sağ ayakla sol kanatta oynayan biri gibi durmuyor, hiç sırıtmıyor. Penaltıdan önce çok güzel pas attı İliçe. üstelik kendi gayretiyle birde gol attı. pasları hep olumlu. Ulan oraya atılırmı dedirtmiyor. Çok bilinçli oynuyor. Hem savunma var hem hucum. Çatır çatır oynuyor. Arda'nın gol şansı Necati'den daha fazla, demiştim.
Hem sağdan hem soldan çok güzel geliyoruz. Sabri müthiş mücadele ediyor. Son şutu harikaydı, üst direğe çarptı.
Herkes mücadele ediyor, kimsenin hakkını yemeyelim. Orhan çok felaket bir hata yaptı bir ara. Korner direğinin orda çok basit bir şekilde kaptırdı ama neyseki değerlendiremediler. Çok yadırgamıyorum, Orhanı eleştirmek ayıp olur.
Mehmet Cirak wrote:Maci izleyebilenler biraz daha sik ve aciklayici anlatabilirler mi? Surekli sayfayi tazeliyorum, birsey cikmiyor, sonra birden gol. Penalti nasil oldu, bu gol nasil atildi, Arda neden 10 milyonluk adam, biraz anlatin birader...
-
Su anda devre arasi, reklamlar cok guzel cikiyor. Belki duzeltmislerdir.Ozgur Huseyinoglu wrote:Tolga Girici wrote:secveseyret.com'dan izliyorum ama cok kesiliyor ses ve goruntu, baska izleyen var mi buradan?Maalesef ben de para "kaptiranlardan" oldum... Eger boyle giderse 2. yari da hepten, geri isteyecegim. Bu ne rezillik yahu! Adamlarin "Test" diye verdigi linkler, asil yayini yaptiklari server'lardan degil herhalde, tikir tikir calisiyor, ama, asil yayin igrenc. 10-15 saniyede bir kare, sanki igne plaga surtermis gibi arada cizirtili ses...Tolga Girici wrote:Adam gibi mac yayini vermeyen secveseyret.com'a lanet olsun. Arda'nin golu cok guzel oldu sanirim.