12. Hafta C.Rizespor-Galatasaray 2-1 (iliç dk 42)
Moderator: Staff
-
- Staff Member
12. Hafta C.Rizespor-Galatasaray 2-1 (iliç dk 42)
Sevgili arkadaslar,
Bir hirsla bu yeni dosyayi acmak istedim. Bu deplasman macina Tomas ile Sabri gecen iki macda gordukleri 2 sari kartla sahaya cikiyorlar. Umarim biraz dikkatli olurlar.
Eger gunlerde bir yanlislik yapmadimsa bu ay mac trafigi yogun gozukuyor...
8-11-2006 Karsiyaka-Galatasaray Fortis TR Kupasi
12-11-2006 Galatasaray-Sakarya 19:00
15-11-2006 Italya -Turkiye hazirlik maci (UEFA'ya bir $10dolar daha verdigim icin
http://www.uefa.com/competitions/EURO/T ... index.html bu taraftar resmine de bayagi kizdim, Cengiz Akgun'nun degimi ile dangalaklara yazdim bakalim be zaman degistirecekler
22-11-2006 Bordeaux - Galatasaray
26-11-2006 Galatasaray-Sivasspor
Bir hirsla bu yeni dosyayi acmak istedim. Bu deplasman macina Tomas ile Sabri gecen iki macda gordukleri 2 sari kartla sahaya cikiyorlar. Umarim biraz dikkatli olurlar.
Eger gunlerde bir yanlislik yapmadimsa bu ay mac trafigi yogun gozukuyor...
8-11-2006 Karsiyaka-Galatasaray Fortis TR Kupasi
12-11-2006 Galatasaray-Sakarya 19:00
15-11-2006 Italya -Turkiye hazirlik maci (UEFA'ya bir $10dolar daha verdigim icin
http://www.uefa.com/competitions/EURO/T ... index.html bu taraftar resmine de bayagi kizdim, Cengiz Akgun'nun degimi ile dangalaklara yazdim bakalim be zaman degistirecekler
22-11-2006 Bordeaux - Galatasaray
26-11-2006 Galatasaray-Sivasspor
-
Sabri bu macta cezali. Gencler macinda 90+3'de neden gordugu pek belli olmayan sari kart, bu sene gordugu 4. kart olarak cezali duruma dusurdu kendisini.
Tomas ve Hasan Sas ise kart sinirindalar...herhalde kadro PSV macindakinin aynisi, Sabri yerine Cihan sag bek, tabii Cihan ve Ilic'in durumlarina bagli eger oynayamazlarsa sag bek olarak Arda'yi veya belki Song'u dusunebilir...Tolga eger Bordeaux macinda oynayacaksa zaten ondan evvel azicik oynasa iyi olur--Bursa kupa macinda inanilmaz kotuydu. Ilic oynamazsa Hakan-Karan ikilisi oynar herhalde.
Deniz
Tomas ve Hasan Sas ise kart sinirindalar...herhalde kadro PSV macindakinin aynisi, Sabri yerine Cihan sag bek, tabii Cihan ve Ilic'in durumlarina bagli eger oynayamazlarsa sag bek olarak Arda'yi veya belki Song'u dusunebilir...Tolga eger Bordeaux macinda oynayacaksa zaten ondan evvel azicik oynasa iyi olur--Bursa kupa macinda inanilmaz kotuydu. Ilic oynamazsa Hakan-Karan ikilisi oynar herhalde.
Deniz
-
................Mondi
Cihan....Song....Tomas...Orhan
Hasan...Ayhan...Inamoto..Arda
...............Ilic(Necati)
..............Hakan
Umit Karan'in dizi sismis, risk etmeye gerek yok. Tomas yerine Tolga denenebilir, ama KSK maci olacak, orada da oynayacak nasil olsa. Bu macta orta sahada Mehmet Guven'i de denemek lazim.
Hava yagmurlu ve saha cok agir olacakmis, Ilic pek o havalari sevmiyor, sahada kayboluyor. Belki Necati denenebilir.
Cihan....Song....Tomas...Orhan
Hasan...Ayhan...Inamoto..Arda
...............Ilic(Necati)
..............Hakan
Umit Karan'in dizi sismis, risk etmeye gerek yok. Tomas yerine Tolga denenebilir, ama KSK maci olacak, orada da oynayacak nasil olsa. Bu macta orta sahada Mehmet Guven'i de denemek lazim.
Hava yagmurlu ve saha cok agir olacakmis, Ilic pek o havalari sevmiyor, sahada kayboluyor. Belki Necati denenebilir.
-
-
- Staff Member
-
Vestel 3-0 yenilmis Bursa'ya. Trabzon dun yenildi. BJK bugun Antalya'da neler yapar bilinmez. Antalya deplasmani zor deplasman. Vestel'in buyuk fikstur avantaji ve iyi cikisi vardi. Ama ben kadrolarinin bu kadar dar oldugunun farkina varmamistim. Sakatlik ve Cezalar yuzunden 18 kisi cikamiyorlar kac mactir. Boyle tabii sampiyonluktan soz etmek olanaksiz.
Rize'nin sahasi kotu... Cizgiler gozukmuyordu simdi yeni cizdiler. Mucadele etmek epey zor olacak. GS 4-5-1 ve iki on libero cikiyor bu iyi. Insallah hemen gol atamadik diye forvetleri sokmaz Gerets. Saat 4 Rize'de etraf kapkaranlik stad isiklari yaniyor. Ilginc.
Mac basladi Top yere saplaniyor.
Ozan Ersoy
Rize'nin sahasi kotu... Cizgiler gozukmuyordu simdi yeni cizdiler. Mucadele etmek epey zor olacak. GS 4-5-1 ve iki on libero cikiyor bu iyi. Insallah hemen gol atamadik diye forvetleri sokmaz Gerets. Saat 4 Rize'de etraf kapkaranlik stad isiklari yaniyor. Ilginc.
Mac basladi Top yere saplaniyor.
Ozan Ersoy
-
-
-
-
-
-
-
-