Murat Fahrioglu wrote:
Tamamen katiliyorum Ozan. Gerets saniyorum ufak bir deneme yapti, cunku eger olmazsa Okan'i sag kanata cekip Kabze'yi ileri alabilecegini biliyordu, ben zaten 10 dakika sonra umarim Kabze'yi ileri alir diye kendi kendime soyleniyordum. Kabze'nin yaptigi 3. gol vurusunu her golcu yapamaz. Tamamen kostugu yonun aksine ve topu havalandirarak vurdu ve bunu yapacagini o tarafa hareketlendiginde biliyordu, hesapli bir vurus.
...
Sen erken dondu diye yazmistin ameliyat sonrasi, dedigin gibi 6 aydan once pek gorulen bir olay degil. Benim bir de merak ettigim sisen dizi ameliyatli olan dizimiydi, sanki diger dizi sisti gibime geldi. Bilen yok galiba, benim sandigim sol dizden ameliyat oldu ama gecen hafta sag dizi sismisti. Benim oynadigim takimlarda da her sene bir kisiyi ACL sakatligi ile en az 6 ay kaybediyoruz.
Eger Ilic boyle oynarsa, ortanin gobegi bence Ayhan ve Ilic olmali ve cift forvet kalsin.
Kabze'nin ikinci golunde benim de aklima Hakan geldi. Simdi Hakan olsaydi, bir kere topu onune alip duzeltemezdi, duzeltene kadar arkadan defans oyuncusu gelir ayagindan cekerdi topu. Onune alsa bile bir pamuk vurus yapardi ya kalecinin uzerine ya da top tingir mingir yandan disari cikardi.
Yalan mi?
Attigi 200 kusur golun yaninda kacirdigi 1000 kusur golu dusunun ne dedigimi anlayacaksiniz.
Kabze'nin de Umit'in de gol vurusu iyi.
Umit Karan sag dizinden sakatlandi. Sisen dizi de sag dizi, dun aksam darbe aldigi dizi de sag diz. Daha cok tercih ettigi ayagi da sag ayagi.
Ilic icinse Fatih "insallah elestiriler biter" demis. Ben boyle bir macta kesin hukumler veremiyorum. Haftaya Antalya macinda ya da Bordo macinda sahada yururse ne olacak? Uzaktan gol atinca Tugay'a "vay be" demem, cunku istatistiklere bakiyorsunuz, Tugay senede 1-2 tane atiyor boyle. 10 tane degil. Ezelden beri Turkiye'de gozumuzun onunde oynayan Lazarov'u gorunce "vay be elalem buluyor boyle uzaktan vuran, frikik atan adami bir bizimkiler bulamiyor" demem. Cunku Lazarov senede 6 macta adam gibi top oynuyor o da Istanbul takimlarina karsi, o da eger sakat degilse, gerisinde yatiyor.
Ilicde bu sene epey gelisim var. Turkiye ligini ogrendi. Sahada yapilan pislikleri alt etmesini artik biliyor. Kasap havasina uyum sagliyor yavas yavas. Ama kotu, silik oynadigi maclar da oldu. Ben onu en cok, orta sahada degil, forvet oynarken veya kendisi forvetin arkasinda onun da gerisinde iki cok kosan adam oldugunda begeniyorum.
Ozan Ersoy