ben hala daha oyle dusunuyorum. carsamba gunku macini izlemedim, ama dun izledigim mehmet guven bugune kadar izledigim mehmet guven'in tamamen disinda bir profildi. sezon basinda oynadigi maclarda onu seyretmistim. sonra ara ara oynadigi maclari da seyrettim. mehmet guven ne yaptigini bilen, ayagina hakim, ileriye oynamayi dusunen bir oyuncu. ama dunku mehmet guven'de bundan eser yoktu. son derece vasat kalan, ne yapacaginin sinyalini uc saniye onceden vermeye baslayan, bu nedenle de her topu rakibe kaptiran bir oyuncu vardi.Cengiz Akgun wrote: Mehmet Guven ise buyuk bir husran. Az daha inaniyordum Gerets buyuk bir potansiyli ezdi bozdu diye.
bunu dun baska bir yerde de yazmistim, bu mehmet guven artik besiktas'in ilk 11inde banko olmaya baslayan serdar kurtulus'tan sadece yedi gun kucuk. daha sezon baslamadan ismini bile bilmiyorduk cogumuz. begenmedigimiz tigana, besiktasta onca adamlar varken, yerlisi yabancisi surusune sepet transfer yapilmisken, sagbekten devsirdigi bu adami israrla oynatmaya basladi. simdi serdar'in gs karsisinda ilk 11 baslamasini kimse yadirgamiyor. oysa ki, birkac sezondur ismini duydugumuz, gs'in gelecegi dedigimiz gencler, mehmet olsun ferhat olsun boyle maclarda sahaya cikinca yadirgiyoruz, tedirgin oluyoruz. bunda gerets'in payi yok mudur? bir tek mehmet guven degil ki bu. hagi zamaninda bile forma giyen bir ugur ucar, bir ferhat, bir aydin yilmaz, teker teker kayboldular. onca para verdik mehmet topal'i aldik, kadroda bile goremiyoruz. en gottirik maclarda kadroya giremiyen bu oyuncular, bir bakiyorsun pat diye fener macinda ilk 11de, liverpool macinda sahada, besiktas macinda kadroda.