Dediklerinin hepsine katiliyorum Ugur. Bunlarin hepsi buyuk hatalar. Ama zurnanin zirt dedigi yer bu iste. Ben diyorum ki Cansun devam etse, veya ikinci secimde Sardan gelse, GS coktan batmisti. Bitmisti sevgili kardesim, bitmisti. Bugun GS ya 3. ligde, ya Florya'si elinden alinmis, ya da bir Arab'a satilmisti. Bunlar yuzunden gelirlerinin %30'u falan elindeydi. Denedik olmadi olacakti. Ilk basta batiranlar onlar, sonrasi tufan olanlar da onlar olacakti. Canaydin'in basariliyim demesinin altindan boyle bir yorum cikabilir mi acaba? Aziz Yildirim gibi "ben gidersem bomba birakirim" demiyor acikca, sizin bu onursuz dediginiz adam.Ugur Sahin wrote:
Ha, bundan iyisi yok diyorsanız da Galatasaray yansın bitsin zaten. Canaydın için çok fark edecek bi şey yok ne de olsa iki durumda da, dünyayı sel basmış ördeğe vız gelmiş.
"Ben neler yasadim sizler bilmiyorsunuz. Olmasam bugun GS diye bir sey anilarda kalmisti. Hala da boktan cikmis degiliz. Iki gun daha sabredin" diyor olmasin sakin. Elbette sportif basaridan bahsediyor degil.
Bugun gelinen durum oyle bir hale geldi ki
Aday yok.. Aday adayi niteliginde biri bile yok. Adnan Ozturk ismi atildi hepimiz sevindik. Isim sadece.
Borc harc girtlaga kadar
Sportif AS ile GS'in birlestirilmesi gerekiyor
Stad, Riva gibi cok cok onemli projeler var, onemli hamleler atilmis.
Butun bunlarin yaninda taraftar ve kamuoyu GS'a ciddi zarar veren hale geldi. Sirf Fener aldi basini gidiyor diye.
Hoop orada durun iste. Bu isin boku cikmasin. O zaman baska gerceklerden de konusmak lazim Canaydin haricinde. Bir nevi hatirlatma aydinlatma niteliginde.
Ozan Ersoy
Not: Ribery-Emre olayi nicelik olarak degil ama nitelik olarak ayni iceriktedir. Isin sonunda bir sekilde GS'in gelecegi olan, potansiyeli buyuk olan futbolcular para verilmedigi veya odenmedigi icin kacirilmistir. Emre'deki potansiyeli goremeyip o gun kaciran, hem bonservis parasindan olmus hem de yerine alinanan ve verim vermeyen sayisiz futbolcular yuzunden maddi zarara sokulmustur. Vizyon mizyon sahibi olan adam bunu da gorur. Bugun Arda'ya 5 senelik imza attiriliyor, neden acaba?