Ercan Hocam,
Senin olayi forvete cekme yonundeki, butun israrlarina ragmen, kaleci konusunda ben de yazayim dedim. Hem de Sinan Hocam'a "kismen" muhalefet edeyim bir. Su maclarda (bizim yarisma sayfalarindan tarihlerini bulup, TFF sayfasindan linklerini ekledim):
özgür elbette farkli fikirlerimizi tartisarak muhalefet edecegiz.. forum'un temel mantigi zaten bu degil mi..
simdi konuyu bende fazla uzatmadan, cevaplandirayim... Mondragon bence suandaki elimizdekilerden de Hasagic'ten de daha iyi bir kaleciydi..FEBE'den 6'tane yemesine karsin bu fikir bende degismez.. o gun F.Terim stoper cikarip forvet sokmustu gol yedikce, zaten ortamda futbol adina bir durum yoktu.. ben aslinda kalecileri genelde yedikleri gollerden cok yaptiklari hatalarin ne kadar ölümcül olup olmadigina bakarak degerlendirilmesi gerektigini dusunuyorum..cunku gol yemek sadece kalecinin sorumlulugunda olan birsey degil.. takimdaki diger 10 oyuncudan herhangi birinin kale civarinda yaptigi beklenmedik bir hata buna sebebiyet verebiliyor.. olay Hasagic'te degil aslinda..o artik Istanbul B.B'de oynuyor ve ilerleyen haftalarda performansini daha iyi goruruz.. bu arada son oynadigi mac yine bir FEBE maciydi ve sahadaydi..
Ozan suandaki kalecimiz Orkun'u cok iyi buldugunu ve efsane olabilecegini filan soylemisti..tabii, reflex olarak cok iyi.. zaten tikler, tavirlara filan bakinca reflexlerde istem disi bir salinim var gibi.. kaleci rahat olmali.. bu adamin kendisi psikolojik bir depresyon atlattigini soylemisti.. her neyse Ozan iyi filan dediginde bende Orkun'u ozellikle yan toplarda yetersiz buldugumu soylemistim.. iddia ettigi gibi Orkun'un Ozan'a gore Hasagic'ten daha iyi bir yan top yetenegine sahip oldugunu soylemesi ve boyle cikmamasi ileride İstanbul Belediye'yi degil bizi baglar ama, yaniliyor muyum? elbette 1 macta adam asmayacagiz..ama 1 macta da efsane olabilir demeyelim.. şu kişi ondan daha iyi filan gibi bir yorumu o yuzden cok dogru bulmuyorum.. tekrar soyluyorum Young Boys macini seyredin.. ilk hazirlik maciydi.. ama Orkun yan toplara nasil cikiyor görün.. zaten o mactan sonra da gelen tüm yan toplar stoperlerce gecistirildi.. Rize macinda 1 tane bile yan top gelmedi diyebiliriz.. bu maclar aldatiyor bizi.. Besiktas derbisinde umarim bu zaafiyet ortaya cikip ben demistim demek istemiyorum..
ATV'de elbette birsey cikmayacakti.. ancak, Ö.Canaydin radyospor'daki konusmasinda belki suanda bir telefon gelir ve tipki Çorlu G.Saray'lilar derneginin acilisinda oldugu gibi bu transferi de burda aciklarim, bekliyoruz her an olabilir demisti.. o nedenle acaba yonetimden biri telefonla baglanip bir aciklama mi olacak diye oyle yazdim..yoksa KOne G.Saray'da diye Milliyet, sabah, hurriyt hergun yaziyor..
Kone'nin bu kadar ikna edilmek icin ugrasilmasina da bozuluyorum aslinda.. "isteksiz yapılan işten hayırlı evlat yetismez"
diyelim.. yada "olursa olur, olmazsa sogur"da diyebiliriz.. esasen ben Afonso Alves'in gelmesini daha cok isterim.. Kone'de cok iyi ama golculuk tarafi biraz daha az.. deli gönül ikisini de istiyor gerci
.. umarim bizim icin en iyisi olur..