![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Umarim her macta penalti kazanmaya devam ederiz. Rakip camialarin kimyasini bozuyor.
Moderator: Staff
Mehmet Bey aslinda gayet acik yazili hersey.. Biz Ilic i daha iyilerini almak icin, cerez parasina gonderdik.. Ama gelin gorun ki evdeki hesap carsiya uymadi, kontenjan hakkini dolduramadigimiz gibi Carrusca da elimizde patladi.. Ilic gayet faydali oynayan, efendi, sorunsuz bir futbolcuydu.. Bayagida golcuydu.. Simdi bu takimda hala Carrusca yi gorunce keske Ilic i kadroda tutsaydik diye hayiflaniyorum ben, o kadar..Mehmet Cirak wrote: Carrusca'nin oynadigi oyun konusunda abartildigina ben de katiliyorum. Bir de Ilic ile kiyaslamisiz, bu da Ilic'e mi hakaret yoksa Carrusca'ya mi ovgu nasil yorumlayacagimi sasirdim. Yanlis anlamayin, hani Ilic'in de iyi bir futbolcu oldugunu falan iddia etmiyorum.
Mehmet Cirak wrote: Kalli konusunda da meyve veren agaci tasliyormusuz gibi geliyor.
Bouzid ise bana gore vasat bir oyuncu izlenimi ciziyor. Ama sezonun basinda Servet'in halini de hatirliyorum, Bouzid icin soylediklerimizi soylemedik mi, topun her ona gelisinde taraftarlarin tedirgin oldugunu ve homurdandigini bizzat Sami Yen'de yasadim. Bakiyorum da simdi vazgecilmez adam oldu. O da GS'da oynayacak topcu degildi bizlere gore. Bouzid de oyle olabilir, olmaya da bilir. Ama oyle yaziyoruz ki sanki GS'da yabanci kontenjani dolu olmasa neler gidip alacagiz. Oyle degil tabi. Sezon basi Lincoln ve Linderoth alinsin bize yeter diyorduk, sonra bir de Nonda geldi, ama yetmez, simdi Bouzid ve Carrusca'yi bosaltip yerlerine Alves ile Ferdinand'i getirecegiz.
Carrusca yeni gelmis 18 yasinda bir futbolcu mu gaza getirilmeye ihtiyaci olsun.. Bu takim icin cok onemli Arda, Baris, Balta, Sabri varken Carrusca yi mi bulmus motive edecek?.. Yapmayin Allah askina.. Bu motive etme olayi ise gercekten, Carrusca yi daha cok izleyecegiz demektir ki Allah sonumuzu hayir etsin..Mehmet Cirak wrote: Bu mac benim ilgimi ceken ne Carrusca ne de Bouzid oldu. Hele Carrusca tipik oyununu oynadi, gol atti ve penalti yaptirdi ama oyununda bir ilerleme gormedim ben. Kalli tabi ki motive etmek icin ovecek, hani hata yapanlari soyleyince kizmistik ya, bizleri duymus, simdi motive etmek icin guzel seyler soyluyor . Neyse, bence ilginc olan Serkan'in oyunuydu. Bu cocuk hizli, kivrak ama kontrolu yok gibi. Bugun bir pozisyonda topla cok guzel ilerledi ilerledi, sonra taca cikti. Sanki ayagina topu aliyor, onune gelen adami da hiziyla geciyor, ama ne yaptigini, bir sonraki hareketini o da bilmiyor gibi. Merak ettigim Kalli'nin bu cocuktan yararlanip yararlanamayacagi.