![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Seyircisiz oynanmasına karar verilen futbol maçlarına, kadınlar ile 11 yaşını doldurmamış çocukların alınmasını öngören kanun teklifini, MHP Samsun Milletvekili Çakır, sundu.
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=4 ... 2007/11/28
Moderator: Staff
Resimde kafasini tekmeye sokan adamada bir cok kisi tabiri caizse uyuz oluyor. Acikcasi bende genelde mac icinde yaptigi hircinliklarini hic hos karsilamiyorum. Bize yakismiyor diye dusunuyorum.Murat Gokcigdem wrote:Bu adam ve Trabzon seyircisi yuzunden Trabzondan sogudum.
Ya neyse iste. Anladin sen.Görkem KIRGIZ wrote:Bu kafasını tekmeye sokmaksa tam şuanda ben de mutlak bir golü çıkarıyorumCelal Gürcüoglu wrote:Resimde kafasini tekmeye sokan adamada bir cok kisi tabiri caizse uyuz oluyor. Acikcasi bende genelde mac icinde yaptigi hircinliklarini hic hos karsilamiyorum. Bize yakismiyor diye dusunuyorum.Murat Gokcigdem wrote:Bu adam ve Trabzon seyircisi yuzunden Trabzondan sogudum.
Hasan'da bu sene değişim var, Trabzon maçında da iyice gösterdi kendini bu değişim. Umarım hep böyle devam eder.
Kadin ve cocuklarin uslu uslu mac seyrettiklerini dusunursek (kufursuz, vs.), bence erkeklere verilen mesaj "Insan olsaydinizda bu maci sizde tribunde seyretseydiniz" olurdu. Tam tersini dusunuyorum.Serif Halimler wrote:seyircisiz oynama cezasi verilen maca kadin ve cocuklari seyirci olarak almayi düsünmek, kadin ve cocuklari insan yerine koymamak gibi birsey.
Ilk bakista iyi niyetli bir fikir ve girisim gibi gözükse bile, aslinda ataerkil düsüncenin eseri bir fikir.