24. Hafta Besiktas -Galatasaray 1-0

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Soner Özaltındere
Posts: 360
Joined: Sat May 06, 2006 1:25 pm

Post by Soner Özaltındere »

Soner Özaltındere wrote:Muhtemelen çok gollü bir maç olmayacak, belki beraber biter ya da iki takımdan birisi bir tane atar üstüne yatmaya çalışır. Şu şartlar altında bir puan bile çok önemli olmaya başladı.

Böyle olacağını tahmin edebiliyordum açıkçası...Herşeyden önce mental olarak bu maça hazır çıkamayacağımızın farkındaydım ve açıkçası Fener maçıyla birlikte biz bu sezonu kapadık gibime geliyor bana (umarım yanılıyorumdur). Bu takım bu senenin takımı değil bence belki iki yada üç sene sonra bu takımdan iş beklenir ama şimdi değil. Neden diye soracak olursanız bu takım aynı disiplinle bir Fener bir Beşiktaş maçı oynayacak durumda değil. Ayrıca dediğim gibi Fener maçında alınan galibiyetin getirdği enerji boşalmasıyla alınan bu mağlubiyetin ligden kopmamıza sebep olabileceğini düşünüyorum. Burada Kalli faktörü devreye girecek artık, bakalım ne kadar ayakta tutabilecek takımı göreceğiz. Üç dört tane yememiş olmamızda şans açıkçası. Gelenlerin hepsini yeseydik, bundan sonrası tam film olurdu neyse ki yemedik..
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Ozan Ersoy wrote:
Baris Tokat wrote:
FB macindan sonra Lincoln'un BJK'ya karsi oynamayacak olmasi bu forumda bir kac arkadasi sevindirmisti. Ben buna bir anlam verememisdim. Lincoln'un futbolunu onlar da bugün cok aramislardir diye düsünüyorum. Allah askina bir tane gol pozisyonu var mi GS'in macta yahu?
Oyle diyenlerden biri olarak ben sahsen aramadim. Kendi sahasinda lig sonuncusu Kasimpasa karsisinda LIncoln ile oynayan, yine kendi sahasinda ilk once 10, sonra 9 sonra 8 kisi kalan FB karsisinda Lincoln'le oynayan GS'in kac tane pozisyonu var?

Skor yazarligi diyorum ben buna. Sonuc kotu ya hemen Lincoln olsaydi boyle olmazdi. Takimin son iki macta en cok top kaptiran oyuncusu, Arda kadar bile gucu olmayan Lincoln ile oynasa GS bu macta cok daha erken golleri yiyebilirdi. Topal ve Baris'a cok daha fazla yuk binecekti. Ikinci yarida iyice yorulacaklardi, bu sefer golu yedikten sonra yuklenme sansini bile bulamayacaktik. Lincoln sakatliktan bomba gibi gelmis olsun da Kasimpasa onunde iki asist bir gol atmis olsun da aldigi toplarin %80'nini olumlu kullanmis olsun da "haklisin cok aradik" deriz. FB'ye attigimiz iki golde de en ufak bir katkisi yok. Kasimpasa macinda sahanin en kotusuydu. Neyini arayayim ama bu kadar para verilmis tabii ki yollansin diyecek degilim. Insallah en kisa zamanda fiziksel olarak toparlar kendini. Bu hafta FB macindan sonra dogru durust antrenmana bile cikmadi. Sakatligini atlattigini veya muzmin sakatligi olmadigina bile emin degilim.

Ugur gitti ariyoruz mesela...

Ozan Ersoy
Ozan,

Lincoln Kasımpaşa maçından sonra bilmem kaç maçtan sonra ilk 90 dakikasını oynadı, ayrıca da Kalli kendisine hediye olara bir de Carrusca verdi yanına o maçta.

FB karşısında kaç pozisyonumuz vardı saymadım ama saymaya da lüzum yok, BJK maçından daha fazla olduğu ortada (birinde iki gol olmuş). Ezcümle FB maçında bir araba pozisyona girdik, sebeplerinden biri Kasımpaşa maçına göre çok daha iyi bir Lincoln'ün sahada olmasıydı.

Takım Ugur'u arıyor olabilir ama bu Lincoln'ü de aramıyor demek değil. Takımın en çok top kaptıran oyuncusu ben Barış diye gördüm, ayrıca olumlu bir pas da atamadan, Lincoln de kaptırıyor ama arada bir düzgün pas atıyor.

Takım daha erken daha çok gol yiyebilirdi aksinin ispatı olmayan güzel bir negatif. Takım Lincoln'le çıkıp üç çekse Lincoln olmasa beş atardık da denilebilir.

Ama en ispatı ortada olanı yazayım: Lincolnsüz oynayıp son derece sıradan, rezil bir takıma karşı sıfır pozisyondayız. Onsuz oynadığımız sürecede bu skorlar devam eder, çünkü Barış'tan ve Ardasız sol taraftan ofans gelmeyecek. Karşıda üç kuruş futbol bilen her hoca da ortayı tıkayıp bırakır seni. Doldur boşalta kalırsın, talihin iyi değilse 90değil 900 dakika gol atamazsın.

Şu takımın bu haliyle yaşadığı ofansif sıkıntıyı anlamak için skor yazarlığına gerek yok, inat yazarlığından uzak durmak yeter.

Ali
Last edited by Ali Gursel on Sun Mar 02, 2008 11:55 pm, edited 2 times in total.
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Yine herkes olumsuz yaziyor :) Ben hala takimin cok iyi bir takim olacagina ve bu takimin Sabri gibi futbolculardan kurtuldugu zaman dahada iyi olacagini dusunuyorum. BJK 1-2 hafta icinde liderligi geri verir. Belki biraz gazlanmislardir 4-5 hafta liderlik onlarin olur.

En iyi takim biziz (en iyi futbolcular bizde demiyorum). En iyi top oynayan takimda biziz (son 1-2 ig maclarini demiyorum). Ligin son 5-6 macini super top oynayip galip gelerek sampiyon olacagimizi dusunuyorum. Sadece inisli cikisli bir grafik var son haftalarda, o kadar. Takim ayni iyi takim.

Biraz inanin, bu takim UEFA kupasini aldigindan beri bu kadar iyi olacagi sinyallerini vermemisti.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Ali Kaya
Posts: 182
Joined: Sun Mar 26, 2006 1:21 pm

Post by Ali Kaya »

Bence hemen ümitsizliğe kapılıyorsunuz. Maçı seyretmediğim için oyun
hakkında yorum yapamıyacağım. Fakat yazılanlardan anladığım
Beşiktaş'ın hırslı bir oyun ortaya koyduğu. Buda gayet normal, adamlar
için bu neredeyse son şans. Böyle durumlarda takım ön liberosuz
oynamış çok farketmez. Herkes tüm gücüyle mücadele eder bu eksiği
kapatır. Seyirci desteğide burada önemli bir itici güçtür. Beşiktaş'ın ön
libero eksiğini normal maçlarda daha fazla yaşayacağını tahmin
ediyorum. Bu yüzden şampiyonlukta şansları bence çok az.

Anlaşılan Sabri bugün kötü oynadı (gerçi ortak kanaat takımın genel
olarak kötü olduğu). Sabri benimde genel olarak beğendiğim bir futbolcu
değil. Fakat adamın formsuz döneminde eleştirilip hemen hiç bir işe
yaramayan 2. lig topçusu yapılmasını anlamıyorum.
Kalli'nin bir röportajda Sabri ve Arda için "onları satın alacak
para daha icat edilmedi" dediğini biliyorum. Yani, Sabri'yi özellikle böyle
önemli bir maçta aslında ne kadar kötü bir furbolcu olduğunu göstermek
için oynatacağını sanmıyorum. Sonuçta Sabri yetenekleri belli bir
seviyede, formda olduğunda iyi işler yapabilen formsuz olduğunda ise
iyice saçmalayan bir futbolcu. Yaşı daha genç, kendini geliştirme
potansiyeli bence hala var. Şu an için sağ bekte kullanabileceğimiz tek
futbolcu. Aslında keşke Song sağ bek olarak denensede, o bölgede neler
yapabileceğini görsek. Tahminim böyle bir denemenin tam fiyaskoyla
sonuçlanacağı. Yani bu ligin sonuna kadar Sabri ile idare etmek
zorundayız.

Ali Kaya
Fatih Mutlu
Posts: 625
Joined: Tue Oct 22, 2002 11:57 pm

Post by Fatih Mutlu »

bu macin uc aksayan ismi vardi galatasarayda:
1-sabri
2-hakan balta
3- yukaridaki ikisinin aksadiklarini ancak is isten gectikten sonra gorebilen kalli.

kalli'nin yanlisi bununla da bitmedi. sozumona ortanin ortasinda oynayacak arda sag kanada tikildi. ne zaman uzulmezle karsi karsiya gelse arda, uzulmez onu uzuyor. dolayisiyla o kanattan ilk devre boyunca yuklenmemize ragmen hicbir varlik gosteremedik. sol kanat ise ozellikle hakan balta'nin cok silik kalmasi nedeniyle neredeyse hic kullanmadigimiz bir bolge oldu ilk yarida. oysa ki, ibrahim kas gibi bir adam tam bir bomba kendi takimi icin. arda'yi onun uzerine salsak duman edebilirdi orada kas'i. ancak ikinci yarida dank etti kalli'ye. birkac kez de oradan baris, arda, nonda tehlikeli geldiler. ama arda sola gecmesine ragmen biz yine sag kanadi kullanmaya devam ettik. ikinci yari, ozellikle golden sonra; pek cok pozisyonda sol kanatta arda olsun, volkan olsun, bombos durumda kaldilar ama bu adamlara zamaninda pas atmayi akil edemedi bizim oyuncular. zaten o ana kadar da arda yorulmus, artik cok fazla bisey yapacak enerjisi kalmamisti. macin basinda ibrahim kas'in kanadina yakin oynasa hem gol bulabilirdik hem de kas oyundan atilabilirdi.

sabri bugunku oyunuyla artik galatasaray ilk onbirinde yeri olmadigini gosterdi. takimin zorla kaptigi toplari lokum gibi paslarla rakibe hediye etti defalarca. hicbir defansif pozisyonda yerinde yoktu; zavalli song hem stoper hem sagbek oynamak zorunda kaldi.

ve hakan balta. yahu ne defansta vardi, ne hucumda. arda balta'nin uc dort kati top kazanmistir bu mac. kalli balta'ya nasil etti hayret.

ikinci devreye girerken balta-barusso degisikligine gidip arda'yi sola cekmesi gerekirdi diye dusunuyorum kalli icin. boylece, hem cok sert mucadele eden besiktas orta sahasinda topal ve barusso ile fiziksel bir ustunluk kurabilir; hem de arda'nin sol kanattaki ofansif potansiyelinden daha iyi yararlanabilirdik.

bu arada, kimse bundan sonra lincoln-nonda-barusso'dan bir verim beklemesin. masallah kalli efendi bu ucunu de sirayla harciyor. once lincoln'u kusturdu, sonra nonda, ve sanirim en sonunda barusso. bugun gerek yedek kulubesinde gerekse oyuna girdikten sonra sahada nonda ve barusso'nun umursamaz hallerini gormek lazimdi. haksiz da sayilmazlar. ozellikle de nonda. bu takimin en az macip oynamasina ragmen en golcu oyuncusu, ama her mac yedek. girince de forvet yerine orta sahada oynuyor.

hadi oyun olarak cok bisey ortaya koyamadik. ama su rakip kornerlerinde, bir adami baraj yapmasi icin koymayi da mi akil edemedik yahu? besiktas'in ususte kullandigi ve sonuncusu gol olan o kornerlerin cogunda bizim on direkte uzaklastirdigimiz top gerisin geri korneri atan adama gitti. oysa barajda bir adamimiz olsa bu reboundlari toplayabilirdik. ayrica, bu kaleci hicbir yan topa cikmisyor. o halde kaleyi daha saglam korumak gerekmez mi? nobre'nin golunde direk dibinde bizim neden oyuncumuz yok? olsaydi o golu yer miydik?

son olarak. besiktas seyircisine de bir alkis buradan. ozellikle 1-0dan sonra 12. adam gibi oldular; top bize gecince oyle islikladilar ki, oyunculari gec, tv basinda maci seyreden galatasaraylilari bile panik yaptirdilar. helal olsun.
Murat Biricik
Posts: 1755
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:32 pm
Location: Yesilyurt - Ist

Post by Murat Biricik »

Bende kalan son 10 haftada BJK nin yarista bizden daha cok kayiplar yasayacagini yada yasama potansiyeline sahip oldugunu dusunuyorum.

Daha once defalarca goruldu ki:
1- Arda forvet arkasi yerine kanatta daha verimli.
2- Hakan, Karan ve Nonda nin sahada oldugu ve kanatlarin calismadigi bir 11 duzeninde oyunculardan aldigimiz verim artmiyor, azaliyor.

Sabri gercegi ve GS in performansindaki dusus bir yana, gecmisteki bir dizi mactan elde edilen tecrube ve gozlemlerin sahaya yansitilamamasi bence vahim. Burada ozellikle TD yardimcilarinin daha mudahil olmalari gerekiyor. (Bu mactaki ilk kadro icin tahmin ediyorum kimsenin itirazi olmaz. 1-0 yenik goturdugumuz surecte Balta -M. Guven yada Barusso ve Karan-Nonda degisikligi daha akillica gibi duruyor. Mactan sonra soylemek kolay yorum ve elestirilerine katilmam, cunku takimin bu tur oyuncu degisiklikleri ile sahadaki temel kurguyu bozmadan daha dengeli ve daha verimli oynadigi goruldu.)

GS in 33 haftadaki Sivas deplasmanina kadar maclari Ist ve Ankara da. Yenilgiye ragmen hala dort takim arasinda en yuksek sampiyonluk sansi olduguna inaniyorum.

Panige gerek yok. 07-08 sezonu icerisinde oyuncularin eksi ve artilarini goruyoruz. Kale de olsun, defansta olsun, orta sahada olsun, forvette olsun bir maclik performans degil bir sezonluk surece baktigimizda nerelere takviye yapilmasi gerektigi hususunda- finansal yapimiz goz ardi edilmeden- tahmin ediyorum cogumuz hemen hemen ayni dusuncedeyiz.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Kazanmayi daha cok isteyen, aslinda dun hic kaybetmek istemeyen bir BJK 'ye kaybettik.Cok az tartismali pozisyon var.Yerde hamle yapan Servet'in eline gelen top (yada elledigi deyip tarafsiz olmaya calisalim) ve Umit'in bogrune gelen KAS tekmesi.BJK daha farkli kazanabilirdi.Nobre ve Holosko cok hareketli idi.Delgado'nun kotu olmasi degisik bir skoru onledi.

Ben aslinda cok umitli degilim.Cunku bu hafta sonu formda bir KAYSERI ile ASY'de oynayacagiz.(Bu arada mac pazar gunu saat 20.00'da.Pazarlari 20.00 de olmazdi.Havalar gec karariyor artik belki ondandir.)

Futbol , Sabri , Feldkamp hic umit verici degil.

Canaydin meselesinin cok acil olarak cozulmesini ve klubun onunu gormesini istiyorum.Yeni yonetim(ler) hemen hoca ve gelecek seneki yabanci oyuncu (ve kaleci) transferi hakkinda projeler uretmeli.
TRUST GALATASARAY
MGC
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

BJK maçı bizden çok istedi ve daha çok mücadele etti. Leverkusen ve FB maçlarının etkisiyle bizim takımda bir mental yorgunluk olduğu da belli. Sonuç çok beklenmeyen bir şey değil.

Ozan'ın aksine ben de Lincoln'ün bu maç için kayıp olduğunu düşünüyorum. Takımda yaratıcı futbol oynayan bir tek Arda var, o da dün çok kötüydü. Zaten forvet arkası 10 numara olmak için henüz erken onun için. Lincoln ise BJK defans ve ortasahasında bir tedirginlik yaratırdı, en azından bir iki tane gollük pozisyon çıkartabilirdi. Tabi bundan emin de olamıyoruz, çünkü kendisinin takıma hiç bir faydasının olmadığı maçlar da gördük. Yine de FB maçındaki Lincoln bile BJK maçı için avantaj olurdu.

Barış konusundaki eleştirilere katılıyorum. Takımda kendini ilk fırsatta yere atan ve sonra da ağlak bir ifadeyle hakeme bakmasını yakıştıramıyorum, zira bunu yapan başka kimse yok takımda. Almanya altyapısından gelen Barış'ın da bunu yapmasını anlamak güç.

Genel olarak takım kötüydü, Servet ve Song dışında, ama şampiyonluk hala en çok bize yakın. Kalan maçlarımızın bir çoğu ASY'de ve seyirci desteğiyle bu kupayı kaldırırız.
Tan Erten
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Post by Can Ergun »

İlk yarı sahadaki futbol bence genel olarak sıkıcıydı.İki takımda top şişirip durdular,ne organizasyon söz konusu,ne de gol,Baki,Servet,Sabri'nin futbol zekası bu ülkenin en önemli takımlarında nasıl oynayabildiklerini ve ligimizin kalitesini bir kere daha sorgulattı bana...

Feldkamp takımı adam etti,gençleştirdi ama sonra UEFA'ya veda ettirdi,şimdi de şampiyonluk yolunda 2 hafta üstü üste büyük kayıp yaşadık. rize,leverkusen,fb,kasımpaşa,bjk maçlarının hepsinde rezalet bir futbol ortaya konulmasının en önemli sebebi kadro seçimleri,dolayısıyla Feldkamp'tır.Oyuncuların yorgunlukları,sakatlıkları gibi faktörler bence ikinci plandadır ve antreman programının da bu sorunlarla alakası olduğundan dolayı bu da TD'ün sorumluluk alanındadır.

Keşke yapılan oyuncu ve diziliş seçimleri işe yarasaydı ve ben haksız çıksaydım,şu anda 6 puan farkla lider olsaydık ama durum böyle değil malesef.

Arda'nın 10 numara pozisyonunda oynayamadığı,çizgiye yakın etkili olduğunu defalarca görmesine rağmen yine onu göbeğe çekiyor.Kalli'nin kafasında standart 4-4-2 yok anlaşılan.İlla 4-1-2-1-2...

Nonda gibi Hakan ve Ümit'in ötesinde bir golcüyü bu kadar yedek oturtursan adam da haklı olarak futboldan soğur.Al adamı oynat,olmazsa çıkar ikisinden birini, al Hakan'ı.Nonda yedek oturmasına rağmen gol krallığını zorluyor ve hala yedek...

Feldkamp,Hasan Şaş,Sabri,Hakan,Aykut hatta Orkun gibi isimleri yeni sezonda görmek istemiyorum.Umarım herşey yoluna girer.
Selcuk Samli
Posts: 3568
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

GS'in kanatlari calismiyor.Ugur'un sakatlanmasindan sonra sag kanat iyice bozuldu.Sol tarafta ise Hakan Balta,ve Volkan savunmada varlar fakat hucumda neredeyse hic yoklar.GS sifira hemen hemen hic inmiyor.Hakan Balta transfer edilirken,Ferhat bonservisiyle verildi,ve bir miktar da para odendi.Kiralik verilen oyuncular da var.Ferhat(tecrubesizlikten) savunmada aksiyordu,ama hucumda sol kanadi daha iyi kullaniyordu.Hakan, Volkan,ve Lincoln Hakan Unsal'li,Ergun'lu,Hagi'li sol kanat organizasyonlarini seyretsinler biraz.(Ayni organizasyonlar,sag kanatta da Hagi,Okan,Umit,ve Fatih'le yapiliyordu.)

Yedigimiz golde yine adam paylasimi yapilamadi.BJK'nin kafa toplarindaki en etkili forveti Nobre tutulamadi.

Dun,formda bir Hasan cok seyi degistirebilirdi.Hasan Sas'in GS icin hala yararli oldugunu dusunuyorum.
Last edited by Selcuk Samli on Mon Mar 03, 2008 6:07 pm, edited 1 time in total.
25-2025

nefvakfi.org
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Hakan Balta'nin savunma tipli bir adam oldugu dogru, genelde cool bir tarzi var ve hucumda bindirme yapsa bile iyi orta yapmayi bilmiyor. Ama bugun dunyada da sol ve sag kanattan mukemmel orta yapan, sifira inen adamlar cok revacta ve pahali.

Hakan Unsal ve Umit Davala doneminde sacimizi basimizi yoldugumuz cok zamanlar olmustur; ozellikle Hakan Unsal bindirme yapsa ve cok ileri gidip gelse bile, orta yapma ve hatta ayaga pas konusunda cok kabiz bir oyuncuydu. Aradan gecen zaman bu oyunculari sanki gozumuzde biraz kiymetlendiriyor gibi.

Hagi, sinirli gozukse de asiri disiplinli, kafa olarak oyundan hic kopmayan bir adamdi. Sahada gezinirken bile tehlikeliydi. Herseyden once top oynamayi cok seviyordu. Lincoln'den onu bu ozellik ayiriyor olabilir; Lincoln, kusuyor. Hagi, futbolu o kadar severdi ki ona verdigi degeri hic dusurmezdi, o yuzden sakatlanmaz, iyi beslenir, aile hayati surer ve ne takima ne oyun ne de hocaya kusmezdi.

Bence kanatlardan ziyade, takimin sorunu sistematik.

Kalli, bir makina duzeni oturtmaya calisti ve aslinda bunu basardi. Ama bir makinanin 3 parcasinin yerini degistirirseniz, kisa devre yapar. Makinada Baris'in, Mehmet Topal'in ve Ugur'un yerleri var. Bunlarin yerinde oynama yapildigindan beri takim oyun kuramiyor.

Ayrica asiri kosmaya, rakibi bozmaya ve ayni zamanda da ayaga iyi top yapmaya calisan bu sistem cok idealist. Her mac ayni tempo tutmuyor. Ha uzun vadede faydasini gorecegiz ama oturmasi icin bazi durdurgumuz maclarda oyunun kaderini degisterecek bir Hagi'ye asil simdi cok ihtiyac var.
Selcuk Samli
Posts: 3568
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

Ufuk bey,

Hakan Unsal ilk senelerinde,tecrubesizken,aksardi.Yine de cok kosar,agresif oynar,ve daha iyisini yapmaya cabalardi.GS o zamanlarda da kotu maclar oynardi,ama kanatlar bu kadar kotu hicbir zaman calismazdi.

Hagi gibi bir futbolcumuz bir daha hic olmayacak.Cok iddiali bir yorum belki ama,ben oyle dusunuyorum.O yuzden Lincoln'den en iyi sekilde faydalanmaliyiz.
25-2025

nefvakfi.org
Tolgahan Çetin
Posts: 3
Joined: Mon Mar 03, 2008 1:48 pm

Post by Tolgahan Çetin »

Görkem KIRGIZ wrote:Vay be! Ben bu takıma 3-4 atarız demiştim bir de.. Ben lafımı yerim yemesine de, şu takıma da gol atılmaz mı yahu. Yarın ilk iş, Galatasaray Spor Kulübüne başvurup bana lisans çıkarmalarını için başvurmak ve sağ bek için kendimi göstermek olacak. Madem Sabri var, bu şans kaçar mı? Haftaya beni görürseniz sahada şaşırmayın.

Bir şey daha, şu Barış benim sinirlerimi çok bozuyor. Fenerbahçe maçından sonra Lincoln'e çok yüklenildi falan ama, asıl çirkef bu Barış. Her pozisyonda yalandan yere atlaması, saçma sapan hareketleri, çocuk gibi zırlamaları sayesinde kendisinden dibine kadar nefret ediyorum. Yepyeni bir sağ kanat görmek dileğiyle.
İnşallah Sağ Kanad Düzelir....
8)
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Ufuk tebrik ederim. Bende takimin iyi bir sekilde oturduguna inaniyorum. Malesef bir disliyi cektin mi takim aksiyor ama nasil aksamaz biliyor musun? Ugur'un yerine Sabri gibi bir adami koymazsan aksamaz. Onun icin bu sene sonunda bence yonetim her yere iyi bir adam alacak. Ugur olmadiginda da takim aksamayacak. Ayni eskiden oldugu gibi. Bu takim cok iyi olacak. Kalli'ye biraz daha is dusuyor. Su takimi giren cikanin fark etmedigi bir takim haline getirsin sonra kim gelirse gelsin, eski basarilar gelecek. Ben buna hic bu kadar inanmamistim cunku 2. Terim bile (guya genclere onem veren Terim) sacma sapan hareketler yapmisti. Dusunsenize, Terim GS'a Abdullah'i aldirmisti. Var mi boyle bir transfer?
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Post by Levent Guntay »

Celal Gürcüoglu wrote: Dusunsenize, Terim GS'a Abdullah'i aldirmisti. Var mi boyle bir transfer?
Var boyle transfer. Okan'i geri aldilar ya takima. Adam geldiginden beri yatiyor. Iki mac ya oynadi ya oynamadi.

Dunku macta da yedek kulubesinde gordum kanim beynime sicradi. Umarim mac basinadir aldigi ucret. Fatih Akyel'i almayi dusunuyordu bir ara Adnan Polat. Simdi de yavastan yavastan Emre'yi demlendiriyorlar. "Ay basi bankadan parasini cekenler" kulubu degil burasi.
Post Reply