Bazi FB'liler bu forumda FB'yi 4 yil ustuste sampiyon yapiyordu bir sure oncesine kadar (saniyorum Denizli macini "tesaduf" olarak kabul ettikleri icin o mac sayilmiyordu lig sampiyonunun belirlenmesinde). Ne demisler, bir yalani 100 kere soyleyince yalan soyleyenin kendisi bile inanirmis yalana, neyseki bazi arkadaslar mudahale etmisti sonradan. FB bu yil Turkiye kupasinda bize elendi, ligde bizim ligin dibindeki takimlara Istanbulda kaptirdigimiz puanlar neticesinde su anda lider. Avrupada iyi isler yaptigini kabul ediyorum ama Sevillayi iki macta da yenmedi ve bence Chelsea onunde iki macta alabilecegi puan sayisi en fazla 1 olacak, cekirge belki yine sicrayabilir, bunun mumkun oldugunu iki yil once Besiktas gostermisti ama ben bir daha olacagini sanmiyorum. Lutfen FB taraftarlarinin zamaninda Milan, Barcelona, Arsenal, Leeds, Real Madrid formalari giydigi gunleri bu kadar cabuk unutmayalim.Murat Biricik wrote:Isin komik yani GS onumuzdeki sene bize disli gelebilecek bir takimi siralamada kil payi gecerse bunu FB nin 07-08 performansina, her iki macta Sevilla yi yenerek elemesine, hatta Chelsea den puan almasina istinaden yapacak.
Galatasaray haberlerini malum medyadan ( ) ve buradan takip etmekle birlikte maclari seyretmedigim icin mac yorumu yapmiyorum ama su kadarini soyleyebilirim ki sezon basinda ligin bitimine 6 hafta kala durumun bugunku gibi olacagi soylense (hem kupa hem de ligde takim hala iddiali yani), ben sahsen bu durumdan hosnutsuzluk duymazdim. Insanoglunun isteklerinin siniri yok neticede.
Her neyse, son olarak MGC'nin takimina ben de buradan basarilar dileyeyim bari.
Mehmet