Transfer Donemi: 2008

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozgur A. Boztepe
Posts: 1606
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:30 pm
Location: Atlanta USA

Post by Ozgur A. Boztepe »

Ozan Ersoy wrote:
Mehmet Gorgen wrote:Fernando meira Galatasaray'a geliyor haberleri Alman basınında manşetlerde

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... el/380933/
Gecen yil 28 lig, 6 sampiyonlar ligi, 4 kupa karsilasmasina cikmis Stuttgart formasiyla ve takim kaptani. Avrupa kupasinda Portekiz takiminda yer almis. 52 kez ulusal takima secilmis. Alman ligi 6.sinin ve Portekiz ulusal takiminin bir oyuncusunu kucumsemek yanlis olur.
Evvelki sene Almanya sampiyonu olmuslardi ayrica.
Yasin Gürel
Posts: 176
Joined: Sat Jan 01, 2005 1:17 pm
Location: Ankara

Post by Yasin Gürel »

MARATON'DAN BİR TRANSFER HABERİ

Galatasaray’da defansa yabancı futbolcu arayışları sürerken bugün ortaya çıkan isimde karar kılındı.

MARATON.COM.TR'nin yaptığı araştırmalardan sonra sağlam kaynaklardan edindiği bilgilere göre Stuttgartlı futbolcu Fernando Meira Galatasaraylı oldu.

Portekizli futbolcu 30 yaşında ve 1.90 boyunda. Tecrübeli oyuncu 2002 yılından beri Almanya Birinci Ligi Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Stuttgart’ta forma giyiyor. Meira aynı zamanda 2 sezondur takımında kaptanlık yapıyor.

Meira ile Stuttgart'ın yolları önceki günlerde ayrılmıştı ancak Meira'nın hangi kulübe gideceği Alman ekip tarafından açıklanmamıştı.

Galatasaray'ın Portekizli oyuncu ile 2011 yılına kadar ön protokol yaptığı öğrenildi.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=50521

Eğer doğruysa çok yerinde bir transfer Meira çok tecrübeli bir oyuncu hava hakimiyeti yerinde sağlam bir defans oyuncusu Portekiz milli takımındada oynuyor zaman zaman. Şahsen Türkiye'ye gelmeden böyle haberlere inanmam ama gelirse büyük bir transfer
SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA!!!!!
Yasin Gürel
Posts: 176
Joined: Sat Jan 01, 2005 1:17 pm
Location: Ankara

Post by Yasin Gürel »

http://www.sporsitesi.com/default.asp?o=1&id=40332

TURKSPOR.NET MÜJDESİ.. G.SARAY FERNANDO MEİRA İLE ANLAŞTI !.... İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE TARAFTARIN BEKLEDİĞİ HABER..

Günlerdir Avrupa’nın dört bir yanında oyuncu arayan Galatasaray yönetimi büyük bir bombayı patlatmak üzere... 18.07 gecesi geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonucu, ünlü futbolcu ile anlaşma sağlandı ancak kulübü ile ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. DÜNYA FUTBOLUNUN YAKINDAN TANIDIĞI PORTEKİZLİ ÜNLÜ DEFANS OYUNCUSU İLE KAÇ SENELİK ANLAŞMA SAĞLANDI? 6 YILDIR FORMASINI GİYDİĞİ KULÜBÜ STUTTGART NE KADAR İSTEDİ, G.SARAY NE KADAR VERDİ.. İŞTE TURKSPOR.NET FARKI İLE YİNE TÜRKSPOR MEDYASINDA İLK DEFA G.SARAY'IN BEKLENEN TRANSFERİN TÜM DETAYLARI..



Transfer sezonunun açılması ile Galatasaray için birçok oyuncunun adı geçti. Özellikle defans için Neill ismini düşünen Galatasaray, Ada’dan istediğini alamadı ve yeni arayışlara yöneldi. Birkaç gün süren sessizliğin ardından Galatasaray seyircisini heyecana sürükleyecek haber Cuma gecesi geç saatlerde Almanya dan geldi.
Galatasaray, son altı sezondur Almanya’nın Stuttgart takımında top koşturan, kaptanlık pazubandını koluna takan ve bu takımda 180’in üzerinde maça çıkıp Almanya ligi şampiyonluğu yaşayan ünlü Portekizli stoper Fernando Meira ile 2011 yılına kadar yani üç yıllık anlaşmaya vardı.

MEİRA TAMAM STUTTGART İLE PAZARLIK BİTME AŞAMASINDA..
30 Yaşındaki 1.90 boyundaki tecrübeli defans oyuncusu ile anlaşan G.Saray yönetimi, gecenin ilerleyen saatlerinde Stuttgart temsilcileri ile pazarlık masasına oturdu.. Alman takımına G.Saray 3 milyon euro önerdi, ancak Stuttgart 6 milyon euro da diretiyor.. Taraftarlarına bir kaç gün içinde transfer sözü veren G.Saray yönetimi özveride bulunarak Meira yı bitirmek amacında..

KAPTANLIK ALINDI, TRANSFER LİSTESİNE KONDU.
Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Meira turnuva sonrasında Stuttgart'tan ayrılabileceğini söylemişti. 6 yıldır formasını giydiği Stuttgart'ta teknik direktör Armin Veh'in kaptanlığı kendisinden alması ise Meira'ya bir anlamda kapının gösterilmesi anlamına gelmişti. Zaten bu olaydan 2 gün sonra da Meira transfer listesine konulmuştu.

Meira'nın menajeri Roger Wittman geçtiğimiz günlerde kısa bir süre içinde oyuncusunun kulüp değiştirebileceğini söylemişti. G.Saray yönetimi bu atmosferden yararlanarak, Meira'nın menajeri ile masaya oturdu, futbolcu kanadında anlaşma sağlanınca, Stuttgart ile pazarlık başladı.. Şimdi bir kaç milyon euro luk bir fark için ortak noktada buluşmak için son teklifler yapılıyor..

Son gelen haberlere göre transfere kesin gözü ile bakılıyor..


Portekiz B takımında hücumda da oynadı. ama şimdi stoper görevini yapıyor.Figo'lu, Frechaut'lu dönemlerde de oynadı.Benfica'dan meşhur olup Bundesliga yolunu tuttu.Stuttgart formasını 6 yıldan fazla süre ile giydi. .Hava hakimiyeti kuvvetli ve omuzlarını çok iyi ve yerinde kullanabiliyor.Stoper için aranan özelliklerin hemen hepsine sahip, tecrübeli, hırslı ve oyuna konsantrasyonu mükemmel...

52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk basbası. Meira, daha önce Benfica, Vitoria Guimaraes ve Felgueiras kulüplerinde forma giydi.

Buda bir başka spor sitesi gerçi türk spor sitelerine pek inanmam ama bir kaç yerde birden çıkıyorsa bir gelişme vardır en azından ben öyle düşünmek istiyorum :D
SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA!!!!!
Ozgur A. Boztepe
Posts: 1606
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:30 pm
Location: Atlanta USA

Post by Ozgur A. Boztepe »

KAYNAK LIGTV.COM.TR


Meira bitti gibi !..
Galatasaray Stutgart'da forma giyen Portekiz milli takımının defansif orta saha oyuncusu Fernando Meira'yı transfer listesine aldığı, hatta bu futbolcuyla 2011 sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Almanyanın ünlü gazetesi Bild'in "Meira Galatasaray'da" başlığıyla duyurduğu haberde, sarı kırmızılıların Portekizli futbolcuyla imza atmasının an meselesi olduğunu yazdı.

Bild gazetesi Galatasaray teknik direktörü Skibbe'nin ısrarla istediği futbolcu ile sarı- kırmızlı yöneticilerin transfer pazarlığını sürdürdüğü belirtildi.

Galatasaray'ın Meria için çok cazip bir teklif sunduğu, Portekizli oyuncuyla her konuda anlaşılıp 2011 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzalanacığı belirtirken, sarı kırmızılıların Meira için teklif ettigi 3 milyon euro bonservis bedelinin Stutgart kulübü tarafından kabul edilmediği, sarı kırmızılı transfer komitesinin Stutgartlı yöneticeleri ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

FERNANDO MEİRA KİMDİR?
Fernando José da Silva Freitas Meira, futbol hayatına Portekiz'in Vitória de Guimarães'de kulübünde başladı. Bu kulüpte 2 sezon oynayan yıldız futbolcu daha sonra Portekiz 2 lig temsilcilerinden FC Felgueiras'a transfer oldu.

Felgueris'da geçirdiği başarılı sezonun ardından tekrar Vitória de Guimarães'de dönen milli oyuncu, 2000 yılının Haziran ayında hayallerini süsleyen Portekiz'in köklü takımlarından Benfica'ya 4 milyon euro karşılığında transfer oldu.

2 yıllık Benfica macerasında oynadığı futbol ve göstermiş olduğu performansla Avrupa kulüplerinin gözdesi olan Meira 2002 yılında 7.5 milyon Euor bonservis bedeliyle Almanların güçlü ekiplerden Stutgart'a transfer olup kırmızı beyazlı ekiple 4 yıllık anlaşma imzaladı.

O sezon Stutgart kulubün flaş transferi olarak göze çarpan Meira, Felix Magath yönetiminde kırmızı beyazlı ekiple tam 31 maça çıktı. Sezonu ikinci olarak tamamlayıp Şampiyonlar Ligi vizesi alan Stutgart'ın bu başarısında Portekizli yıldızın rolü büyüktü.

2006 yılında kırmızı beyazlı ekipte kaptanlığa getirilen Meira aynı sene Stutgart'la Bundesliga şampiyonluğu kazanıyor kariyerine bir başarı daha ekliyordu.

Savunmada görev yapan, 1.90 boyunda olan ve 52 kez Portekiz milli formasını giyen Fernando Meira, evli ve iki çocuk babası.
Murat Uludağ
Posts: 47
Joined: Fri Jul 18, 2008 5:10 pm

formayı giymeden inanmam

Post by Murat Uludağ »

herkese merhaba. foruma yeni katıldım ve meira transferi dedıkodularını gorunce yazayım dedim.

maalesef itandje transferınden de anlasıalcagı gıbı maalesef Türk futbolunda, yöneticiler oyuncuya formayı giydirmeden, taraftarlar havaaalınında oyuncunun boynuna atkıyı sarmadan transferin gerçekleştiğine inanamıyorum.

bu arada Meira'nın transferi Galatasaray'a oldukça büyük bir katkı sağlayacaktır. zira kendisinin hem savunma konusundaki kabiliyeti hem de liderlik konusundaki karakteri takım savunmasına yepyeni ve mevcut kaliteye ek olarak değer katacaktır.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Ozan Ersoy wrote:
Mehmet Gurdal Cetin wrote:
Haricten gazel okuyorsunuz
Sen de Ozan' da.
Oradan Turkiye soyle Turkiye boyle
Tu kaka
Asil uzucu olan bizim disardan bakip ne dedigimiz degil, dedigimizin ne yazik ki dogru olmasi. Hangimizin Turkiye'nin durumundan, kendi vataninda insan gibi yasamamaktan sikintisi yok? Hangimiz gelecegimize mutlulukla, iyimser gozle bakiyoruz? Hadi kendin icin bakiyorsun, bir dus icindesin, kopuk balonunun icinde yasiyorsun diyelim peki kimin cocuklari icin endisesi yok? Geleceklerine emin gozlerle kim bakabiliyor? Kimin Turkiye'de basina bir bela gelip mahkemelerde surunmekten korkusu yok? Kimin bir kaza gecirip, hastaneye yetisememekten korkusu yok? Kimin yargiya, polise, devlete guveni var? O zaman Turkiye'nin durumundan konusuldugunda insanlara koyan kimin nereden konustugu degil, konunun gercekle uzaktan yakindan ilgisinin olup olmamasidir.

Ulkeye donus kosullari herkesin degisik. Kimi babasinin fabrikasinin basina gecmek icin donuyor, kiminin anasi hastalaniyor donuyor, kimi green card alamiyor, isinden oluyor donuyor, kimi kendine es bulamiyor, "vatana gideyim anam hamamda kiz begensin eversin beni" diyor, kiminin nisanlisi var donuyor, kimi yurtdisinda buyuk paralar yapmis, zengin olmus, "Kazandigim parayla 5-6 tane gayri menkul alir, kirasindan gecinirim, emekli olur, kebap yaparim" diyerek donuyor, kimi devlet bursuyla geldigi icin zorunlu olarak donuyor, kimi de yesil sermaye bursuyla geldigi ve sahibine borcunu ulkeyi yikarak, kendi duzenini kurarak odeyebilecegi icin bir tur militan olarak donuyor. Kerem'in dedigi gibi "idealist" olup, gercekten vatana millete yararli olmak icin donen kac kisi var?

Her nedenle olursa olsun, sonucta Turkiye'ye donenin de kosa kosa dondugunu hic gormedim, endiseler, cekinceler, zorluklar icinde donuyor. Yanilmiyorsam sen de cok isteye isteye donmemistin, sartlar zorladigi icin dondun. Kendi adima su anda sartlarin olusmadigi icin donmem soz konusu degil. 6 ay icinde, 1 sene, 2 sene sonra ne olur kosullar bilemem.

Dogrusun, disardan turku soyleyerek, fazla bir katkimin olmadigi gercek ama ben eminim ornegin cogunuzun 5 bazilarini 10 yilda vergi olarak odedigi parayi ben bir yilda Amerika'ya vergi verdikten sonra kalan kazancimdan Turkiye'ye yollayarak veya bir sekilde Turkiye'de harcayarak vatana kazandiriyorumdur. (Turkiye'de herkesin bordrolarini yalan gostererek kacirdigi vergilere dayanarak soyluyorum bunu). Eh benim de parasal veya somut olarak yapabildigim bu. Ovunc duyulacak bir sey olmayabilir ama "disarda yasiyorum" diye utanc duymuyorum en azindan. Yani sadece kendi yasamimi, zevkimi dusundugum yanlis bir varsayim.

Icerde olanlarin da pek bir yararinin oldugunu gormuyorum. Turkiye'de cok iyi yasam suren bir, bir bucuk milyon kadar insan var. Bunlarda da hem guc hem para var. Ama ne yazik ki bunlarin bir cogunun iyisi kendi cebini ve keyfini iyilestirmek icin, kotusu, haini ulkenin sonunu getirip Turkiye'yi batirmak icin calisiyor. Geriye kalanin bilgili, aydin olaninda ne para ne guc var, cahili de koyun surusu iste.

Bunun disinda ben icerde olsam ve etkin olarak ulke siyasetine katilsam da ne yapabilecegim bilinmez. Buyuk bir olasilikla dincisi, Turkiye Cumhuriyeti dusmani, ikinci cumhuriyetcisi, liberali, kirosu, ayisi, dayisi, mafyasi, hadi bunlardan kurtarsak, derin devleti, cia'yi, mossad'i boku pusuru cok fazla yasatmaz bok yoluna niyazi olur giderim. Su iki gunde olan tartismalari gordum de bir kez daha anladigim sey devrimlerin neden nasil yapildigidir. Neredeyse 100 sene sonra 2008 senesinde hala kavrayamayan ve tartisan bir halka baska turlu hic bir seyi yaptirmanin olanagi yoktu. Bunu bir kez daha anlamis durumdayim. Yapanlarin ruhu sad olsun, isik icinde yatsinlar, Allah yerlerini cennet etsin, gunahlarini affetsin. Buyuk is becermisler. Gecmiste bunun ornegi benzeri yok, yakin gelecekte de olacagini sanmiyorum.

Ozan Ersoy
Guzel kardesim yazilanlarin disinda baska bir sey yazmamissin.Savunmaya cekilmissin kimse sana hucum etmiyor.

Sadece bu aymazliga bu kokusmusluga ve dejenarasyona (boyle ifade ediliyor artik) sen kisisel olarak ne yapacaksin o nu sordum.

Ben buyum ve elimden bu kadar geliyor diyorsan baska sozum yok sana zaten...Arada kalmanin ne oldugunu bilirim.

Tanik savunmanin :D
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Bu portekizli futbolcu istatistikleri itibari ile fena birine benzemiyor.Portekizli stoper terimini Chelsea'den ogrendik.Carvalho ve ferreira kotu adam degillerdi.

Ainesi istir kisinin lafa bakilmaz diye bir atasozu var.Ozan ve Gorgen' de kotu fikir belirtmediklerine gore adam ise yarar.

Kaleci olayi hala cozulmus degil.Bizim Aykut ve Orkun'u icin icin kemiriyordur bu mesele.En kisa zamanda belirgin bir duruma sokulmali.

Bu cocuklarla mi devam edilecek yoksa adam alinacak mi?

TD'nin her basin aciklamasinda "bir kaleci" lafi beni yavas yavas bozmaya basladi.

Ayrica SKIBBE'nin soguk tas gibi yuz ifadesi beni endiselendirmiyor.Yilmaz Vural, Fatih Terim, "Asker" Bulent gibilerini gordukce, TD'muzun hoplayip ziplamamasi tercihimdir. :D

Yeter ki oyuna mudahele etmede buz gibi kalmasin.

Hani hazirlik maclari basligi altina yazmak lazim ama kendimi yorgun hissediyorum ,su an fazla yazamayacagim.Belki 2-3 saat sonra ayilinca..

Hem Galatasaray'in hem de FB'nin macini seyrettim.Bizim takimdan once FB'li GUIZA hakkinda bir iki sey yazayim.

Iyi adam, benim tahminimden de iyi adam cikti.Ama FB takiminin geri kalani ile ne yapar bilinmez.MARKO PASA'yi cooook arayacaklarini kendi gozumle gordum artik gam yemem.KEZMAN'i bu hafta sonuna kadar gondermezlerse, taraftar SAMANDIRA'dan ucaga kadar KEZMAN'i "EL USTUNDE" kendi goturur.

Bizim maca gelince ilk yari, Murat ve Sinan adli iki genc defansin ortasinda basladi.Cok siritmadilar gol yine Sayin Dedeoglu'nun dedigi gibi SABRI'nin normalde olmasi gereken yerden geldi.

Simdi sasilasi bir sey soyleyecegim, SABRI bu sene 11'in degismez elemani olacak.Gecen sene bana/bize cektirdikleri , her sey her seye ragmen, Sabri yine en diri adam olarak gozuktu.

Arda biraz oynadi, akli hala havuz basinda ve "ilk kez elini tuttugu" kiz arkadasinda kalmis gibi.

Nonda bilemedigim bir nedenden dolayi paso sol acik vari oynadi.Bilen varsa nedenini anlatsin.

TOPAL hala tas gibi, tatil yapmamis sanki G.OFTAS macindan sonra maca cikmis gibi.Allah nazarlardan saklasin.

Ben Linderoth'u gormedim ya oynamadi yada 4.biradan sonra gozler hafiften flu olmus olabilir.

Hazirlik macinda dahi 90 larda gol atmak takimin mentalitesi icin cok iyi isaretler.
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:Bu portekizli futbolcu istatistikleri itibari ile fena birine benzemiyor.Portekizli stoper terimini Chelsea'den ogrendik.Carvalho ve ferreira kotu adam degillerdi.

Ainesi istir kisinin lafa bakilmaz diye bir atasozu var.Ozan ve Gorgen' de kotu fikir belirtmediklerine gore adam ise yarar.
Hakikaten bu adamda iş var. Ama sakatlığından dolayı çok oynamadığını da biliyorum. Şampiyon oldukları sene oynamadıkları maçta Türk Serdar Taşçı bolbol oynama şansı bulmuştu.

En beğendiğim özelliği defanstan oyunu iyi kurması yerden toplarla ileri çıkması.Bu özelliği ile bana Popescu'yu anımsatıyor. Öyle ileriye top şişirmiyor. Birde hücumda hava toplarında da iyi. Servet Meira ile kornerler rakibe cehennem olacak gibi.

Bu arada olayı iyi yakalamışsın.. Kötü adam olmayınca öyle balıklama atlayıp ses çıkartmayanlardanım. Ses çıkartmayınca anla ki bu adam bizde iş yapar :lol:
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Sayin MGC Bey ismimizi zikretmis ( Ozan mizahi anlamda kullandim, ciddi degilim, kafa yapiyorum ) bizde yazalim bari.

Servet, Emre G., Emre A. uzerine Meira cok guzel gelmis. Ustad Gorgende begendikten sonra bize halt etmek duser artik.

Bize biraz yaklasabilecek defans bu yil Giray+SOng+Egemenli TS olur.
Onlerinde ustelik Selcuk-Huseyinde var. Ama ben Ersun Yalandan umutluyum,klasiktir, cok hizli bir cikis yapip 2. yari tirt olduktan sonra arkasinda enkaz birakarak gider.

Meira bana yavas yavas Servetin gidisinede hazirlik gibi geldi. Onumuzdeki baglasan durmaz. Hazirlikli olmak lazim.

Gelelim Khalkedonun yengeclerine. 5O milyon Euro transfere harcayip, gecen yillardan daha yasli, sakat, dengesiz vede kotu bir takim kurduklari icin AY'ye zor olani basarma adina yilin spor adami ''Altin pirasa'' odulu verecekler herhalde. Takim 2ye ayrilip, 2 ayri sahada oynayacaklar: Savunmacilar ve hucumcular. 2'sinin baglantisini kesen altin bulur. Abuk sabuk takimlarla belki berabere kalmazlar ama basalti takimlara (Kayseri, Trabzon, Oftas..) yakalanirlarsa cuvalla gol yerler. Geriden sisir babam sisir .

Tek korktugum sey Aragonesin disiplin ve doldurusuyla yapacaklari hamleler.
NO ADNANS, NO CRY !!
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Peki kaleci isi ne olacak.
Sezon baslayacak artik
CL on elemesine 23 gun kaldi.

Servet olayini ben de dusundum.Ustelik gecen gun Servet'in " ben free transfer hic gitmedim hep transfer oldum ve klubum para kazandi" aciklamasi ile ortusen bir transfer.

Ayrica sag bek olayimizda ortada.Ugur Ucar'in iyilesmesi durumunda bile risk hep var.Sabri o kanattan yapacagi cikislarla daha yararli bu apacik.Ama arkasinda bunu kapatacak biri lazim (aman Allahim Sabri'nin takimda kaldigi fikrine alismisim agzimla soyluyorum :) )

Forvete gelecek eleman da onumuzdeki hafta aciklanir 31.Temmuzda baslayan kampta biter diye dusunuyorum.
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Bugun ispanyol basininda (MARCA-AS) asagidaki haber ve versiyonları cikti.

Klup baskani yada en buyuk hissedari, "sadece Oliveira degil tum oyuncularimiz icin gelen teklif iyi olursa satariz" gibi bir seyler demis.
Ama ayni haber bu adamin 18 M Euro'ya mal oldugunu da yaziyor.Bence oyuncudan cok klubu ile sikinti yasariz.

Bu is olmaz ve bu butce ile de olmamali zaten.

http://www.as.com/futbol/articulo/futbo ... ftb_47/Tes
TRUST GALATASARAY
MGC
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Kaleci almalari sart cunku her iki kalecide guven vermiyor. Hergun baslarinda
demokles kilici gibi transfer haberleri dolasiyor.

Transferde adi gecen kalecilerin hicbirini begenmedigimi belirtmeliyim...
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Bu Galatasaray muhabiri Bahri Havadir'a cok kiziyorum. Ilk once Hakan Sukur Hakan Sukur diye yazip cizer goya bize haber aktarirdi. Bu Meira haberini bence yuzune gozune bulastirdi. Almanyada cikan Financial Times ortada yanlizca bir teklif oldugunu Meira kampdan ciktigini onunumuzdeki gunlerde de kararini verecegini yazmis.

"Resmen Galatasaray'da" ile teklifi dusunme arasinda ki ucurumlari bu adam(lar) anlayamamislar galiba :twisted:

Fernando Meira verlässt VfB-Trainingslager
96 words
21 July 2008
Financial Times Deutschland
German
(c) 2008 - All rights reserved. Copyright Financial Times Deutschland, Hamburg.

Fußball-Profi Fernando Meira ist aus dem Trainingslager des VfB Stuttgart abgereist. Sein Berater Roger Wittmann holte den portugiesischen Nationalspieler dort gestern ab. Der 30 Jahre alte Innenverteidiger steht vor einem Wechsel ins Ausland. Als wahrscheinlicher neuer Klub gilt der türkische Erstligist Galatasaray Istanbul, der vom früheren Leverkusener Coach Michael Skibbe trainiert wird. Wie der VfB mitteilte, wird sich Meiras Zukunft in den nächsten Tagen entscheiden. Sportdirektor Horst Heldt sagte: "Wir haben Fernando Meira vorerst vom Training freigestellt. Ihm liegen mehrere Angebote vor, die er nun prüfen kann." dpa
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Murat Gokcigdem wrote:Bu Galatasaray muhabiri Bahri Havadir'a cok kiziyorum. Ilk once Hakan Sukur Hakan Sukur diye yazip cizer goya bize haber aktarirdi. Bu Meira haberini bence yuzune gozune bulastirdi. Almanyada cikan Financial Times ortada yanlizca bir teklif oldugunu Meira kampdan ciktigini onunumuzdeki gunlerde de kararini verecegini yazmis.

"Resmen Galatasaray'da" ile teklifi dusunme arasinda ki ucurumlari bu adam(lar) anlayamamislar galiba :twisted:

Fernando Meira verlässt VfB-Trainingslager
96 words
21 July 2008
Financial Times Deutschland
German
(c) 2008 - All rights reserved. Copyright Financial Times Deutschland, Hamburg.

Fußball-Profi Fernando Meira ist aus dem Trainingslager des VfB Stuttgart abgereist. Sein Berater Roger Wittmann holte den portugiesischen Nationalspieler dort gestern ab. Der 30 Jahre alte Innenverteidiger steht vor einem Wechsel ins Ausland. Als wahrscheinlicher neuer Klub gilt der türkische Erstligist Galatasaray Istanbul, der vom früheren Leverkusener Coach Michael Skibbe trainiert wird. Wie der VfB mitteilte, wird sich Meiras Zukunft in den nächsten Tagen entscheiden. Sportdirektor Horst Heldt sagte: "Wir haben Fernando Meira vorerst vom Training freigestellt. Ihm liegen mehrere Angebote vor, die er nun prüfen kann." dpa
Kadir Çetinçalı da verdi aynı haberi... Geçen seneki Lincoln transferine benzedi biraz. Medyada bitti bitecek gibi bir hava var. E bizde heyecanlandık tabi, oluyor hissine kapıldık. İnşallah da olur...
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Murat Gokcigdem wrote:Bu Galatasaray muhabiri Bahri Havadir'a cok kiziyorum. ...
Bir kere ismini yanlis soyluyorsun. Hem kizmana hic luzum yok. Ona Havadir Civadir dedin mi biz kimden bahsettigini anlariz sen hic merak etme Murat.

Fernando isine gelince. Almanlar yazmislar. Bak ben taa buradan aldigim manyel sinyaller ile isin ne raddede oldugunu anladim. Yazdim da aynen yukarda bir yerlerde. Bir teklifte bulunmuslar. Bunun gibi adama bir suru teklif geliyor. Ama bizimkine gore bu is bitme noktasinda her an imzalayacak.

Bu arada Ustunel Abba'nin meshur parcasini soyle uyarlamis ve Fernendo'nun kulagina fisildiyormus baski olsun diye:


Can you hear the Galatasaray fans Fernando?
I remember long ago
another starry night like this
in the firelight Fernando
you were humming to yourself
and softly strumming your guitar
I could hear the distant drums
and sounds of transfer calls
were coming from afar

We are closer now Fernando
every hour, every minute
to sign the contract Fernando
I was so afraid Fernando
we were young and full of life
and none of us prepared to die
and I'm not ashamed to say
the roar of guns and cannons
almost made me cry

There was something in the air that night
the stars were bright, Fernando
they were shining there for you and me
for Galatasaray, Fernando
though we never thought that we could lose
there's no regret
if I had to do the same again
I would my friend, Fernando

Now we're old and grey Fernando
since many years
I haven't seen a rifle in your hand
can you hear the drums Fernando?
Do you still recall the fateful night
we crossed the Rio Grande?
I can see it in your eyes
how proud you were to fight
for freedom in this land

There was something in the air that night
the stars were bright, Fernando
they were shining there for you and me
for Galatasaray, Fernando
though we never thought that we could lose
there's no regret
if I had to do the same again
I would my friend, Fernando
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply