Galiba ! Kusura bakmayın !Can Ergun wrote:Star'da çıkan D-Smart reklamıyla karıştırıyorsunuz bence.Ben de ilk gördüğümde gaza gelmiştim...
UEFA Kupasi: Galatasaray- Olympiakos 1-0 (Kewell)
Moderator: Staff
-
-
- Site Admin
Bu mac 2-3 biter, buyuk konusuyor olabilirim....aslinda daha farkli bir skor
olma ihtimali yuksek...takima, islanmis kedi haline gelmis Skibbe'ye
inancim 0.
Sakatlar gene bahane edilecek, bu kesin. "Gercekten öyle", diyenler cikacak
aranizdan...neyse.
olma ihtimali yuksek...takima, islanmis kedi haline gelmis Skibbe'ye
inancim 0.
Sakatlar gene bahane edilecek, bu kesin. "Gercekten öyle", diyenler cikacak
aranizdan...neyse.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
-
-
- Moderator
-
-
-
http://www.secveseyret.com/
Burdan maçı satın alabilirsin. Ben geçen yıl Leverkusen maçını almıştım. Sanırım bağlantımdan ötürü net degildi ama rahat seyretmistim...
Ufuk kapalıdayım ben de...
Burdan maçı satın alabilirsin. Ben geçen yıl Leverkusen maçını almıştım. Sanırım bağlantımdan ötürü net degildi ama rahat seyretmistim...
Ufuk kapalıdayım ben de...
-
-
-
http://www.justin.tv ve http://www.ustream.tv ye maçın başlamasına 10 dakka kala girin, "most viewed" kısmında illa maçı gösteren bir "kanal" bulacaksınız.Mehmet Cirak wrote:Maci Amerikan'ya da nasil izleyecez, bilenler bir yol gosterse keske...
Görüntü kalitesi gayet değişken olmakla beraber, youtube videosu kalitesi civarında. Ama nerdeyse tv'den izler gibi izlediğim maçlar da oldu bu siteler sayesinde.
Ugur
-
Sinirlerinize hakim olmayi biliyorsaniz http://www.secveseyret.com'da veriyor maci.
-
Trabzon macinda bir kere daha gordugum ve basimizi agritacak bir noktaya dikkat cekeyim. Ayagi duzgun ve kontrolu olmayan iki stoperimiz gereksiz yere toplari tutup, ileriye kontrolsuz cikis yapiyorlar. Ne Servet ten ne de Emre den beklenilen, istenilen bu degil. Top kaleciden kendilerine gelmeden once Meira, Arda, Lincoln ve Ayhan nerede , en tehlikesiz bir sekilde bu dort oyuncudan birine topu nasil aktarmaliyim. Yapmalari ve konsantre olmalari gereken konu bu.
Defansi ileride kurup kontrolsuz cikislarda, ozellikle Emre ve Servet in topla cok oynamalari , ayaklarinda topu tutmalari ve baski yemeleri sonucu, topu kaptirirsak genis alanda yakalandigimizda Olimpiyakos forveti cezayi kesecektir.
Bu macta tahmin ediyorum kornerler haric Emre ve Servet geride cakili oynayacaktir. Risk almamalari ve basit oynamalari lazim. Olimpiyakos defansta cakili oynar ve kontra ataga dayali bir oyun anlayisi uygularsa golu bulmak icin bayagi zorlanacagiz. Acik oyun oynarlarsa Kewell, Baros, Arda ve Lincoln golu uretecektir.
Bana gore uc puan gelsinde nasil gelirse gelsin iceriginde bir mac. Su takimda on liberolardan biri saglam olsaydi ve ayagi duzgun Meira yi defansta kullanabilseydik harika olacakti.
Defansi ileride kurup kontrolsuz cikislarda, ozellikle Emre ve Servet in topla cok oynamalari , ayaklarinda topu tutmalari ve baski yemeleri sonucu, topu kaptirirsak genis alanda yakalandigimizda Olimpiyakos forveti cezayi kesecektir.
Bu macta tahmin ediyorum kornerler haric Emre ve Servet geride cakili oynayacaktir. Risk almamalari ve basit oynamalari lazim. Olimpiyakos defansta cakili oynar ve kontra ataga dayali bir oyun anlayisi uygularsa golu bulmak icin bayagi zorlanacagiz. Acik oyun oynarlarsa Kewell, Baros, Arda ve Lincoln golu uretecektir.
Bana gore uc puan gelsinde nasil gelirse gelsin iceriginde bir mac. Su takimda on liberolardan biri saglam olsaydi ve ayagi duzgun Meira yi defansta kullanabilseydik harika olacakti.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."