Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Kerem Tezic wrote:Yahu Ismail göruntu icin ne yapacagiz o linkte? Linkin yan tarafinda millet chat kisminda ana avrat kalayliyorlar, senin kod adin ne orda bakayim
Valla abi, ben görüntüyü büyütüp izliyorum küfürlere tahammül edemem
Baskılıyız ama defans ve orta saha yeterince organize değil. Yün boyunluk, 1',i sayılmayan 2 gol yedi; bu çok iyi, onun dengesini bozar. FB defansı bizim forvetten belli ki sıçıyor. Seyirci Ayhan'a oynuyor. Forvet-Orta biraz sıkışık oynamalı. Carlos, Lugano çok gergin, her na hata yapmaya müsaitler. Çizgi önünde tehlikeli serbest vuruşlara hatta penaltıya gidebilir birçok pozisyon.
Lincoln dikkatli olmalı, sarı gördükten 1 dk. sonra rakip ceza sahası önünde frikik kazanmak için kendini yere attı, hakem devam dedi ama kart göstermedi.
Tekrarda gözüktü ki Edu'nun ayağını görünce hiç bir müdahale olmadan kendini atmış. 2. sarıdan atılabilirdi.
Yedik... Semih yerden şut-pas karışımı bir vuruş yaptı arka direkte bomboş Guiza'ya giden topa Emre kayarak müdahale etti, top De Sanchis'i şaşırtarak ön direğe çarpıp girdi.
Orta saha kötü. Pas %'si FB 81 iken GS 69. Çok top kaybı var. Karan yerine keşke orta sahada 1 fazla başlasaymışız. Yine de ben umutluyum. Her an atabiliriz.
Dedim iste hayatta yenemeyiz bunlari orda. Isterse dunya karmasi ile cikalim onlar Alibeykoy'u devsirip ciksinlar olmuyor. Ozan'a diyecektim bu perfect storm falan FB-GS derbisinde hic islemedi. Bu mac 3-4'e gitmesin opun basiniza koyun.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations