Soner Özaltındere wrote:Yan Hakemin acemiliği ve o maçı kaldıramayacağı daha Baros'un pozisyonunda kaldırdığı bayraktan belliydi. Ümiti attırttığı pozisyondan sonrada defalarca yanlış bayrak kaldırdı.
Hepimiz biliyoruz bu ligi, guzel ulkemizi. Hangi maca neden kidemli neden kidemsiz yan hakem verildigini. Kime nerde bir kahve soylenip, cebine 2000 3000 dolar kondugunu. Herkez yapti bunu, istisnasiz herkez. Bizdede Avrupadada. Bizdeki tek fark, biz abartiyoruz.
Zubuk filminde bir laf vardi, mudur, Zubug'e ogretirken nasil burokrat olucagini, " Sen kepce ile yiyecen, millete kasikla yediricen" der. Bizde millet kazani alip gidiyor artik, durum bu.
Su senelerdeki fark, artik 12 kamera cekiyor maclari. Umit karani saniye saniye 4 kamera takip ediyor, goruyorsun kufur etmedigini. Piero cihazi var, ofsaytlari gosteriyor.
Sonra Cengiz Bey geliyor Sivaspor hakkiyla kazandi diyebiliyor.
Forumun gizli denglerinden uzak, 2 yildir burda olan ve Cengiz Bey'le tanisikligi ve polimigi olmayan biri olarak, forumdaki diger insalarla bu konudaki fikrimi paylasmak zorunda hissediyorum.
Eger Cengiz Bey yazdiklarina inanarak yaziyorsa, sadece futbolla degil, sag duyu ile uzaktan yakinda alakasi yok.
Eger yukarda bahsedildigi gibi inanmiyor ama foruma denge gelsin diye Anti-taraftarlik yapiyorsa, inanmadigi seyleri yazdigi icin herkeze yalan soyluyor.
Sonuncusunu ben tahmin etmiyorum, cunku gene yukarda soyledigim gibi, Galatasaray'dan , hayattan, ve futboldan bu kadar nefret eden biri az bulunur. Belli gozunu burumus bu nefret. Gorgusuzluk ve kabalikta ancak bir yere kadar aciklayabilir bu yazilanlari.
Bu kadar duygularinin esiri olmasa insan, bu kadar tartisma kabiliyetinden yoksun, bu kadar " ben buyugum, ben suyum, ben buyum, benim dedigim olur" diyerek ; tartisilan konu haricinde herseyden bahsedicek seviyede olmaz.
Allah sana, seni bu duruma getiricek ne tahlisizlik verdiyse gecmis olsun Cengiz Bey.
Fakat, herkez dolayli yaziyor, ben duz yaziyim.
SIktIn artik.