Topal harika oynadi gercekten. Bir de Ayhan'in sonlarda bir faulü var kartlik. Hakem vermedi ama orada Ayhan'in yuz ifadesi acaipti
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Zor bir rovans maci bekliyor bizi.
Moderator: Staff
Topal'in soyadinin yeni bir manasini kesfettim bu macta TOP AL. Adam gercekten rakipten cok top aldi.Osman Kiciman wrote:Sakatliktan da cikarmis olsa Baros'un cikisi isabetli oldu. Hakemin Baros'la bir derdi vardi cozemedim. İlk yarida rakibinin yaptigi tum faulleri Baros'a caldi. Sonucta kalsa kirmizi alir miydi bilmem ama Baros'un gol atacagi da yoktu...
Topal harika oynadi gercekten.
Okuduğunu anlayabilme kapasitesine göre bazıları için buydu denilebilir.Cengiz Akgun wrote:Turk hakemi boyle yapinca cozum yolu olarak onerilenlerden biri de bu degil mi idi?Serif Halimler wrote:Bunun ne anlama geldigini cözemedim, merak ta etmiyorum. Gercek Fransizlarla pozisyonu tartisirim, fakat icimizdeki cakma Fransizlarla hayir. Buraya yazmanin keyfi kalmadi, hoscakalin.Cengiz Akgun wrote: Oksayiversinler o zaman.
Bu not Serif beye degil sanirim. Biraz haddinizi asmis olmuyormusun? GS'inAli Gursel wrote:Bir not da Şerif beye: Sevgili Şerif, dün maç bazı arkadaşlar için iyi başlayıp sonra beklenmedik bir hal aldı. O yüzden hayal kırıklıklarını falan anlayıp mazur görün. Kişisel bir şey değil de hayal kırıklığından doğan huysuzluk ve hırçınlık olarak görmek lazım, sonuçta herkes kendini yazıyor satırlarına.
Sevgili Hasan'in ne kadar olumsuz yazdigini okusamda Galatasaray'in basarisizligini istedigini hic bir zaman dusunmedim.Hasan Tezcan wrote:Bu not Serif beye degil sanirim. Biraz haddinizi asmis olmuyormusun? GS'inAli Gursel wrote:Bir not da Şerif beye: Sevgili Şerif, dün maç bazı arkadaşlar için iyi başlayıp sonra beklenmedik bir hal aldı. O yüzden hayal kırıklıklarını falan anlayıp mazur görün. Kişisel bir şey değil de hayal kırıklığından doğan huysuzluk ve hırçınlık olarak görmek lazım, sonuçta herkes kendini yazıyor satırlarına.
kötu gitmesini isteyen mi var sence. Bu ne anlayis, bu ne zihniyet
Zirvalamayi birakin adam olun biraz. Yoksa cekip gidin.
Alpay bence insanlar biraz acik olmali. Direk imali suclamalar gina getiriyor cunku ve kim neyi ustune alacagini bilemiyor. Benim en illet oldugum laflardan birisi Denizli'nin söyledigi 'icimizdeki Irlandalilar' lafidir. Bu ulkede biktim ben acikcasi insanlara hain, icimizdeki irlandali vesaire damgasi vurulmasindan. Sacmaligin daniskasi ve sinir bozuyor. Bir de kac kez dedigim halde insanlari damgalamayin diye ayni seyler yapiliyor. Dun maci Hasan'la izledik. Hasan'i tanimayanlar soguk ve olumsuz diye algiliyorlar. Yan yana otursalar bunu demege utanirlar. Ama bosuna söyluyoruz bizim millet bayilir böyle "hain" aramaga ve galibiyet gelince kapak takmaga.Alpay Dedeoglu wrote:Hasan, iki kisi konusurken bana bir birsey soylemek dusmez ama ben Ali Gurselin yazdigini ''Galatasarayin kotulugunu isteyenler'' seklinde algilamadim.
Daha ziyade olaylarla ilgili aldigi pozisyonun (kisaca bu anlayista , yonetim sekli , vs... ile yonetilirse GS iyi gitmez) tersi macta cikmaya basladiginda su koyverenler gibi algiladim, ki bunu da gayet diplomatik ve endirek soylemis.
.
Mesajının kalanında benim açımdan cevap vermeye değecek bir şey yok, sana laf anlatmak gibi bir arzum da, ama şu yukarısını boş geçemedim:Hasan Tezcan wrote: adam olun biraz