Kimseye herhangi bir email atip, telefon acip, chatlesip Cengiz Akgun'e soyle diyelim, bak ben boyle yazayim, sen soyle cevap ver, soyle acik var yazisinda, argumani eksik, soyle dersen icinden cikamaz dediysem Allah BELAMI versin. Bu forumda cok kisi Tanri'ya inanmaz. Ben inanirim bundan buyuk kufur yemin yok benim gozumde. O isi yapan bir kisi vardi ve forumdan attigim iki kisiden biridir o. Bas yilan.Mert Tokman wrote:Senden baska kimseyi suclamiyorum... Seni Cengiz abiyi hedef yapip, isim verdiklerimi yanina cekmekle ve forum icinde bir grup olusturmakla sucluyorum... yani o devamli bok attigin Hakan Sukur'den takim icinde grupculuk yaratma adina pek farkin yok...Ozan Ersoy wrote:Kullandigin isimlerle de hic gunahi olmayan insanlari bel alti vurarak suclu yapmissin aklinca.
Seni 13-14 yildir bu platforma yazdiklarindan taniyorum (ayni liseye gitmemize ve Kalamis'ta ayni havuzda senelerce yuzmus olmamiza ragmen nasil tanismamisiz ona da hayret ederim) - ve son iki senedir uslubunun cok daha farkli oldugunu adim gibi biliyorum.Ozan Ersoy wrote:Cok yazik. Beni yakindan taniyanlar boyle komplo teorileriyle ugrasmayacagimi bilirler.
Sen orada ki soruma cevap vermedin.Ozan Ersoy wrote:Son cumlen ise herseyi, kimin kafasini kuma soktugunu acikliyor.
Aksine bir iki kere Ozgur'e yazmisimdir "abi soyle bir yazi yazdim cok agir mi oldu, bir bakiver, rotusle" diye.
Benimle ayni dusunen varsa kendi kendilerine yazarlar. Herkesi salak ya da karaktersiz mi saniyorsun sen? Okuyup da Cengiz Akgun'e ve Hasan'a kil olmayacak veya yazilardaki bosluklari dolduramayacak kim var? Bana ihtiyac mi var? Gruplasma yapiyormusum.
Ha sunu desen kabulumdu Mert: "Sen de destegini cektin Cengiz Akgun'den, o yuzden bunlar oldu. Sen de boyle yazmaya baslayinca kabak gibi ortada kaldi". Iste benim asy.net olusumda yaptigim yanlis oydu. Destek vermesem belki kurtarabilirdik durumu.
Evet haklisin 15 senedir ayni seyleri yazan yuzlerce insani bu forumdan uzaklastiran/sogutan insanlarin "ben yaziyorum" diye degisecegini sandim ve buyuk yanilgi icindeyim. Soruna da cevap budur. Ama sadece benim degil, forum sakinlerinin, yazarlarinin, bu bos yazislara, bos ve agir elestirilere, desteksiz yazilara verecegi cevap da onemlidir. Cunku 15 senedir okuz, koyun, daha da guzeli fino yerine konulanlar onlar. Koyulmayi kendine yediremeyen zaten cekip gidiyor iste, gittiler de.
Butun bunlar da taraftari bilinclendirme adina yapiliyor isin boktan tarafi. Bakmayin siz "sen zekisin, sen akillisin, sen cok biliyorsun" dendigine. Asil bilinc onlarda, bilince ihtiyaci olanlar da sizlersiniz.
Ozan Ersoy