Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Murat Fahrioglu wrote:
Trabzon'a giden Galatasaray kafilesinde yer alan oyuncularımız:
Morgan de Sanctis
Orkun Uşak
Serkan Kurtuluş
Emre Aşık
Hakan Balta
Semih Kaya
Volkan Yaman
Alparslan Erdem
Arda Turan
Ayhan Akman
Barış Özbek
Mehmet Güven
Sabri Sarıoğlu
Cassio Lincoln
Ümit Karan
Yaser Yıldız
Hasan Şaş
Milan Baros
De Sanctis
Sabri Semih Hakan Volkan
Barış M. Guven Ayhan Arda
Ümit Baros
Fena olmayabilir. Hamburg maçında Barış'ın oynamayacak olması en az Emre Aşık'ınki kadar büyük bir eksiklik. Mehmet Güven sağa sola koşturarak açık kapama işinde o kadar çevik ve istekli değil.
Durumu çok da kötü değilse Barış-Serkan değişikliği yapılıp Hamburg öncesi hazırlık yapılabilir. Ümit istenen etkiyi yaratamazsa Lincoln'le değişir. Hamburg maçında ise sonradan da olsa oyuna girmesi gerektiğini düşünüyorum. Avrupa maçlarına çok daha iyi konsantra oluyor. Nonda'dan önce düşünülmeli.
Mac sonunda Barisda dedi Hamburg macinda cezali oldugunu.
Lincoln yedek bu mac. Cezadan cok, teknik bir konu oldugunu saniyorum , yoksa Trabzon'a da goturulmezdi. Ikinci yari girebilir. Bugun gozum Baros ve Umit Karan'in uzerinde. Ikiside kendini gostermek icin cabalayacak. Defansta Semih'in nasil oynadigini gorebilsek iyi olurdu ama Emre & Hakan ikilisi oynayacak. Hamburg macinda Kewell yine defans oynayacak diye bir soz gecti canli yayinda.
Ortasahada pas yapamiyoruz. Trabzonda Alanzinho topu iyi tutuyor dagitiyor. Lincoln'un eksikligi hissediliyor.
Bizim golun baslangici ortasahada faulu hakem es gecti, sonra Arda'in pasi harika. Kaleci gec cikti veya kalede durmaliydi, Baros affetmedi. Arda cok istekli iki tane cok ince pas atti degerlendiremedik. Umit'in ben ne yaptigini anlamiyorum. Baris ve Mehmet kopuk oynuyor. Ikinci yarida Umit - Lincoln degisikligi olabilir.
Trabzon ve onun gibi takimlar bana cok antipatik geliyor.
Taraftarida takimlari gibi What a bunch of cry babies!
Neleri var diyen arkadaslarada Egemen'nin Arda'ya ilk yari sonunda yaptigi hareketi izlemeye davet ediyorum.
Bu adamlar zaten barut gibiler. Bunlari Mehmet Guven gibi oyuncularimiz sahada olup da bizi 10 kisi oynattigi icin onlari hata yapmaya surdurerek ellerini ayakalrini dolastirirmaz lazim.
Bir Arda bunlara yeter. Bir oyuncumuz daha ona ahenk gostersede surdan punla ayrilsak...