Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Bulent cok kosan, sert oynayan ve hirs kupu 10 tane adam istiyormus. Teknik meknik adamlari bos verin demis, zaten Eskisehir macinda niye Kewell'i cikarip M. Guveni aldi diye sorduklarinda. Ayhan daha "diriydi" diye onu forvete cektim M. Guven de onun yerini doldurdu demisti. Yani Bulent'in baktigi kriter dirilik. Tabii olay eger dirilik ise Hasan Sas niye iki kritik macta oyuna girdi bilinmez.
Ben artik Galatasaray icin gelecek hayali de kuramaz oldum. Bulent bunlara bir halt da oynatamaz, deli danalar gibi kosup ileri top sisirmeden baska bir olay gorecegimizi sanmiyorum. Yarin Kewell ve Baros'u da usandirir. Kewell zaten pek mutlu gorunmedi ama saygisizlik da yapmadi. Baros da tribunde oturuken midesi cok fena gaz yapmis bir ifade vardi suratinda, aci icinde maci seyretti. Hayatimda ilk defa onumuzdeki GS macini izlemek istemiyorum.
PSG'nin 19 yasindaki basarili defansi Mamadou Sakho da listedeymis.
Fransa'dan transfer haberleri gelince ister istemez aklima Haim Fresco geliyor, bir fena oluyorum.
Badisi Ozhan Canaydin yonetimden ayrilali cok oldu ama mazallah, transferlerde "devreye girip" (mutemadiyen devreye giren bir adamdi zaten) herseyi berbat edecek diye cok korkuyorum.
Sanchez fransa liginde birşey yaptığını görmedim ama kolombiya milli takımında oynamışlığı var. Milli takımda Orta saha sol kanat oyuncusu. Fransa liginde ise takımında orta sahanın ortasında oynuyor.Vasat.
Eric Gerets sarapci degil mi idi? Ha anladim Marsilya'da basarili olunca yine kiymete binmis. AP varken avucunuzu yalayin demistir insallah eger hakikaten kapsini caldilarsa.
Bir de bunu gordum az once. Aklima fikrime mukayet olsunlar derlerdi eskiler ve aynen oyle.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.