Hasan Tezcan:
Bence nam-i diger "Takti mi takan Hasan" olmasi lazim. Tobias(Tobi Lindo, simdide buna takmis vaziyette) birak agzi afedersiniz kiciyla kus tutsa, nafile. Bir kere kotu dediya. Kotu.Boyle cok oyuncu var taktigi.Umit Karan,Zlatan,Kewell, vs. AMA mesela Tobias ile ayni sebebten dolayi oynayamayan (ki Tobias'in yasi var ve onun sakatligi cok cok daha zor) Emre Gungor'e sonsuz kredisi var.Yaw madem bu kadar giciksin yabancilara, ne isin var Isvec'te.Donsene memleketine. Donde bunlari duzelt iste. Ordan soyledir boyledir diye diye dilinde tuy bitmis olmasi lazim.Yaw Kewell'e sallayan birisinin goruslerinin aslinda cokta onemli olmamasi lazim ama iste buranin kurucusu diye herkes saygidan birsey demiyor.Kewell'a Zlatan'a sallayani Allah carpar ya.Valla carpar.(Yaw adam Barcelona'da sektirmeden her mac tak tak tak)Bu arada Ispanyol medyasinada yazda Barca demeyi biraksinlar

Diger abimiz unlu cekicci ustamiz, Cengiz Akgun. Ona Abraham Maslow'un bir sozu ile baslamak isterim."If you only have a hammer, you tend to see every problem as a nail." demis ustad.Bizim ustadta aynen bu sekilde, herseyi civi olarak goruyor. Gotten bacak Arda civi,Ayhan civi,Nonda civi,herkes ama herkes civi.Yaw Cengiz bey hic mi civi gibi gozukmeyen birsey yok?Maclari seyretmeden buraya yorum yapiyorsunuz.Sonrada millete giydir babam giydir.Nereye kadar?
Burayi yinede okusamda eski havasi yok.Sizlerin sayesinde kimler gitmede ki buradan.Fatih Mutlu(bence bu forumun futbolu en iyi bilen kisisiydi),Ali Gursel(avukat adami mahkemelik edecektiniz nerdeyse),Ozan Ersoy(adamin canina tak etti artik),Ufuk Sezekkaplan,Serif Halimler (buranin en iyi kalpli adamiydi) ve daha niceleri.
Bunlari niye mi yazdim?Lutfen rica ediyorum Hasan bey,Cengiz bey.Biraz daha mantikli,biraz daha az onyargisiz,bir kere taktim mi takarim demeden yorumlar yapiniz.Yaw insanlar yanlis goruslerde bulunmus olabilirler.Ne var yani ben boyle dusunmustum ama yanilmisim demekte? Her zaman cevir kazi yanmasin yapmayin lutfen.Ayhan'in takim icin ne kadar onemli oldugu belli oldu (Siz son uc macin neden kotu oldugunu dusunuyorsunuz?Buyuk sebeblerden biri Ayhan'in yoklugu ve son mactaki sakatliktan cikmis olmanin verdigi kotu oyunu) Ne var yani Ayhan sahiden onemliymis demekte.Ne var Tobias'a giydirirken ayni sebebten Emre Gungor'e de giydirmekte.Hani giydireceksen ikisinede giydir bari demek istiyorum.Yoksa sakatlik bunun adi.Futbolun,hayatin icinde olan birsey,gayet normal.Ne var Sivas sahiden eski uyelerin dedigi gibi kasap gibi oynayarak,sahalarini balcik yaparak maclarini kazanmis megerse demekte?
Keske Cengiz bey ile Hasan bey bir yazi assalar.Ya biz ayip etmisiz,buranin tadi tuzu eskisi gibi degil.Fatih,Ali,Ozan,Ufuk,Serif,ve digerleri, kusura bakmayin biraz cekici fazla vurmusuz,tekrar gelin yazmaya baslayin foruma desede bekli onlarda bir ihtimal donerler.Cunku sahiden artik gercek futbol yorumlari okuyamaz olduk.
Bu arada ufak bir mesajda Ozgur Boztepe'ye.Yaw kardesim (simdi ben senin kardesin degilim dersin).Nedir bu kininTurkiye'ye.Ne biliyorsunda Amerika'nin perde arkasinda olanlari Turkiye'ye afedersin bok atiyorsun.Bilmiyor musun ki Amerika'da ki sistem senin gibileri uyutup tum haltlari cevirmek uzerine kuruludur diye?Bilgisiz degilsin ama safsin (sizin oralarda naive diyorlar galiba) evel Allah.Amerika'da Turkiye'de olanlarin 100 kati oluyor ama millet koyun olunca kimse birseyin farkinda degil.Turklerle anlasamiyormus,hadi canim sende.Yazma o zaman bu foruma.Cogu kimse sapina kadar Turk burda.Herkes diyemiyorum cunku Turk olupta senin gibi Turkluklerinden nefret edenlerde var.Dogrudur Amerika'da hersey var ama en onemli sey insanlik yok.Olsen arkandan timsah gozyasi bile dokmez senin o cok sevdigin Amerikali arkadaslarin.Inan sana birsey olsa (Allah korusun) bu forumdan senin icin uzulen (ben dahil) daha cok olur.Cengiz beyde bilmem kac senedir burda bunu daha yeni anlamis.Olsun o da birsey.Anlamis ya sonunda... Kusura bakma ama evet sevgili Ozgur,biraz bilgisizce bir yazi olmus.
Sevgi ve saygilar,
Mehmet Ali Ercan
Not: Surcu lisan ettiysem affola.