Yigit Sardan'in yapmis oldugu konusmada:
"Yeni stadımızın açılışı ile birlikte, dünyada ‘ilk’ olacak bir uygulama hayata geçecek, stadyuma girişler için sadece GSBonus kullanılacak ve Galatasaray Futbol Takımı’nın kendi sahasındaki tüm maçlarına ait bilet ve kullanıcı bilgileri, temassız ödeme özelliği ile birlikte GS Bonus Card’lara yüklenecek." demesi kafalari karistiriyor.
Bu aciklamadan sonra bir anda taraftarlar arasinda GS Bonus olmayan Aslantepe'ye giremeyecek kanisi uyandirildi ki bu sonuna kadar yanlis.. Karti satmak icin bu sekilde stadyuma girisler icin sadece GS Bonus kullanilacak cumlesi laf ebeliginden baska bir sey degil. Kredi karti olarak sadece GS Bonus'u kabul ediyoruz demek yerine bu sekilde bir cumle ile taraftarin akli celinmeye calisilmis.
Buraya yaziyorum ve net olarak soyluyorum, Aslantepe'ye elinizde GS Bonus kredi karti olmadan da girebilirsiniz. Kulup hic bir sekilde boyle bir kisitlama yapamaz zaten uygulamada imkansiz:
Kredi kartlari 18 yasindan buyuk ve belirli bir sekilde gelirini veren kisilere bankalar tarafindan verilir, stadyuma gidenlere bakacak olursaniz 18 yasindan kucuk bir cok kisi, 18 yasindan buyuk olsa da ogrenci veya issiz olan bir cok taraftar gorursunuz ki bunlarin pratikte kredi karti almasi imkansizdir. Bu kisiler kart basvurusunda bulunsa bile bankalar riske girip bu durumda olan insanlara zaten kredi karti vermezler.
Diger bir durum da Turkiye'deki kredi karti magdurlari.. 1,5 milyonun uzerindeki kisi hali hazirda kart borclarini odeyemedikleri icin bankalar tarafindan kara listeye alinmis durumda ve haklarinda icra takipleri yapilmakta.. Ayrica yurtdisinda olan taraftarlar, TC vatandasi olmayan kisiler var, bunlara nasil cozum bulunacak?
Bu kisiler icindeki GS taraftarlari GS Bonus icin muracaat etsinler, bakin bakalim bankalardan ne cevap alacaklar?
Bana inanmazsaniz denemesi bedava.. Yukaridaki yazdigim kisiler sinifina giriyorsaniz GS Bonus yazin 5110'a gonderin bakin bakalim kart geliyor mu yoksa gelmiyor mu?