Tan Erten wrote: Eğer yönetim, AY gibi bu it kopuğu tribünden temizlemezse bir daha da almam. Ama sanırım yeni stadla birlikte bu operasyon yapılacaktır, aksi takdirde bu bir avuç adamla 50,000 kişilik stad dolmaz.
Operasyon yapilacaksa ilk once yonetim kendi icerisinde bir degerlendirme yapip sapkayi onune koymali.
GS 2010 secimlerinde oy dagilimi 2944 karsi 2290 oy. Bunun iyi okunmasi ve anlasilmasi lazim.
- Arda ya yapilan tezahurat yanlis, Arda nin yaptiklari yanlis. GS icin yaptiklarini tartismak ise yersiz, resmen takimi sirtladi. Butun bunlarin onunde en buyuk yanlis yonetimin kaptanligi bu oyuncuya vermesidir.
- Sahada oynadigi oyun ve genel durusu ile ben bu takimin kaptaniyim diye bagiran bir yabanci oyuncu var.
Genele baktigimda bu sezon bir dizi populist secimler yapildi/yapiliyor. En rahatsiz edici buldugum konu ve hosnutsuzlugum bu tip secimlere/yaklasimlara.
GS in oyuncu transfer politikasi da bir degisim gosterdi. Daha tecrubeli ve kariyerinin son surecini yasayan oyuncular yerine daha genc ve uzun vadeli yararlanabilecegimiz transferlere yoneldik. Riski bir nevi tecrubeden/kariyerinin son donemine girmis oyuncu profilinden surekliligi olan/kariyerini pekistirmege calisan oyuncu profiline kaydiriyoruz.
Bence dogru olani her iki oyuncu profilinden kadroda bulundurmak. Caner ve Gio ya bonservis, arti Kewell a yuksek maas odeyecegime tecrubeli, kariyerli, takim oyuncusu ve devamliligi olan bir oyuncu hedeflerdim.
Ornek vereyim Roma dan Perrotta mi, Caner+Gio+ Kewell paketi mi?
Sezon basi Liverpool dan B. Leverkusen e giden Hyypia mi, Gokhan Zan mi?
(Gorgen nin
www.dunyafutbolu.net sitesinde Avrupa da ayin karmasi bilgileri veriliyor. Ocak 2010 ve Subat 2010 da Hyypia Avrupa da ayin karmasinda ilk 11 de.)
Hyypia olsun, Perotta olsun kariyerleri performanslari ve profesyonellikleri belli oyuncular. Bunlar 30 un uzerinde dahi olsalar takim oyunculari ve verebilecekleri asagi yukari belli.
Benim GS 2010-2011 icin sol kanat onerilerim Nadir Belhadj (sol bek) ve Perrotta (sol kanat/sol ic). Perrotta yi buyuk ihtimal ikna edemeyiz
ama Belhadj i denemekte fayda var.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."