Yarisma sayfalarimizda bazi birkac gelistirmeyi daha yaptiktan sonra yeni sezonunun acilis duyurusunu yapayim istiyordum ama, isler su siralar pek izin vermeyecek gibi gorunuyor. Onun icin bu yeniliklerden bagimsiz olan tahminlerin yapilmasi icin acilisi yapmis olalim dedim.
Forum sayfalarinin basinda gordugunuz " [Süper Lig Yarışması]" link'i, ve ana sayfadaki ilgili yarisma link'i yeni sezon icin guncellendi. Arsiv sayfamiz da ("[Butun (devam eden ve eski) Yarismalar]") 04-05 sezonunu emekliye ayirip yeni sezonu tepeye cikararak guncellendi. Eger daha once URL'i "?league=1" ile biten sayfayi "sik kullanilanlar"iniza (bookmark) eklediyseniz, lutfen onu da guncellemeyi ihmal etmeyin.
Yeni sezon da tamamen ayni yapi uzerine kuruldugu icin, gecen seneye gore fikstur disinda bir farklilik olmamasi lazim. Fiksturde bir yanlislik, veya baska turlu bir sorunla karsilasirsaniz, bana ulasiverin bir zahmet mumkun oldugunca cok detayli bilgiyle.
Gecen sezonun (Super lig icin olan) kirmizi yildizlarini da, yeni sezonun ilk haftasinin kirmizi yildizini verdigimde temizleyecegim. Kirmizilarin sahipleri yildizlarina su siralar iyi baksinlar
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hoscakalin, iyi sanslar!