GALATASARAY LH 79-74 OLYMPIACOS

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Adem Aygun
Posts: 205
Joined: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm
Location: edirne
Contact:

GALATASARAY LH 79-74 OLYMPIACOS

Post by Adem Aygun »

Galatasaray Liv Hospital Top 16'da




Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague normal sezon D Grubu 10. ve son maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadeleyi 79-74 kazanan takımımız gruptaki dördüncü galibiyetini aldı ve Neptunas'a karşı ikili averajda üstünlük kurup üst üste ikinci kez Top 16'ya kalmayı başardı.
TALİHİM YOK,BAHTİM SARI-KIRMIZI
Selcuk Samli
Posts: 3565
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Re: GALATASARAY LH 79-74 OLYMPIACOS

Post by Selcuk Samli »

Takimimizi tebrik ederim.Bu sartlarda yola devam edebilmeleri mucize gibi. Ergin Hoca'nin dedigi gibi kadro guc kaybetmisse, buyuk maclarda, zor maclarda, mac kazanmak icin yaratici olmak gerekiyor. Her zaman kazanamazsiniz belki ama, kazanacaksaniz da degisik seyler denemeniz lazim.

Ergin Hoca ve Murat Hoca gelecek sezon daha dusuk bir butceyle iyi bir takim kurup Eurocup'ta basarili olabilirler (Euroleague ve TR sampiyonlugu zor tabii ki). Ama bu cok calisma, ve emek gerektirecek bir is. Ergin Hoca her takimi calistirabilecek kapasitede, boyle bir ise girisir mi bilemem. Ama, yapilmasi gereken bu.
25-2025

nefvakfi.org
Post Reply