Diyarbakir BSB 1-4 GALATASARAY

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Adem Aygun
Posts: 205
Joined: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm
Location: edirne
Contact:

Diyarbakir BSB 1-4 GALATASARAY

Post by Adem Aygun »

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 3. maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Takımımız, mücadeleyi Goran Pandev, Bruma, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş'un golleriyle 4-1 kazandı.

Maç: Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Galatasaray
Stat: Diyarbakır Atatürk Stadı
Tarih: 23 Aralık 2014 Salı Saat: 17.00
Yayın: ATV
İnternet: www.galatasaray.org

Diyarbakır BŞB: Levent Taşkın (Dk. 82 Hayrettin Çınar), Kamil İçer, Ercüment Balıkçı (Dk. 73 Ercan Çapar), Sercan Özçelik, Erhan Eren, Barış Ataş, Yusuf Yağmur, Sadat Şahin, Abdullah Çetin, Ertan Koç (Dk. 81 Uğur Tülümen), Şeyhmus Özer

Yedekler: Mesut Özkalkan, Samet Yeniceli, Mansur Çalar, Caner Erdoğan

Galatasaray: Sinan Bolat, Veysel Sarı (Dk. 21 Yasin Öztekin), Koray Günter, Emre Can Coşkun, Tarık Çamdal, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Bruma (Dk. 82 Birhan Vatansever), Furkan Özçal (Dk. 59 Sinan Gümüş), Olcan Adın, Goran Pandev

Yedekler: Eray İşcan, Kaan Baysal

Sarı Kart: Dk. 86 Olcan Adın (Galatasaray)
Goller: Dk. 31 Goran Pandev, Dk. 69 Bruma, Dk. 81 Olcan Adın, Dk. 85 Yekta Kurtuluş (Galatasaray), Dk. 43 Ertan Koç (Diyarbakır BŞB)
TALİHİM YOK,BAHTİM SARI-KIRMIZI
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Diyarbakir BSB 1-4 GALATASARAY

Post by Cengiz Akgun »

Ortada bir dedikodu var. Guya mactan sonra Diyarbakakirli Sehmuz Olcandan forma istemis. Olcan efendide mactan once Istiklal marsini isliklayan namert Kurt pezevenklerin yaptiklarindan etkilenerek bu formada Turk bayragi simgesi var tasiyamaz altinda kalirsiniz demis. Birincisi eger istiklal marsini birakin soylemeyi isliklayan Diyarbakirli futbolcu antrenor ve yonetici deyyus varsa ve tupcu de bunlari hiyar gibi seyredip futbol hayatlarini Turkiyede bitirmiyorsa orada hangi sifatla oturur diye sormayanin agzina edeyim. Ikincisi Sehmuz profesyonel bir futbolcu ve ekmek icin Diyarbakirda. Boyle bir densizlik yapmamissa ve Olcan da bu lafi soylediyse Olcan'a da yuh olsun. Seyircinin yaptigini meslekdasindan sormakta neyin nesi. Ayiptir yahu. Adam gelmis formani istemis. Bilmiyor mu Turk bayragi simgesi oldugunu.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply