Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Ismail Gezer wrote:Keçeci: Türkiye’ye zarar veriyorlar
Futbol Federasyonu Başkan Vekili, F.Bahçeli taraftarların Bochum’daki maçta ülkeyi küçük düşürücü davranışlarda bulunduğunu söylerken, "CAS’a gideceğimiz bir dönemde bu hareketler Milli Takım’ın aleyhine" dedi.
A Milli Futbol Takımımız’ın Bochum’da Gana ile oynadığı maçta gurbetçilerimizin yaptığı taşkınlıklar, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci tarafından tepkiyle karşılandı. Keçeci, Dortmund Fenerbahçeliler Derneği tarafından maça getirilen sarı lacivertli taraftarların 90 dakika boyunca ülkeyi küçük düşürücü davranışlarda bulunduğunu belirtirken, "CAS’a (Uluslararası Spor Mahkemesi) gideceğimiz bir dönemde bu hareketler Milli Takım’a zarar verir" dedi.
Gana maçında, taraftarlığa yakışmayacak hareketlerde bulunan sarı lacivertlileri şiddetle kınadığını ifade eden Keçeci, şunları söyledi: "Türk Milli Takımı’nın formasını giyen futbolcular, sezon bitiminden hemen sonra ülkeyi en iyi şekilde temsil etme çabasında. Bu şartlarda ortamı germenin hiçbir anlamı yok. Milli Takım her şeyin üzerinde kutsal bir değer. Bu, unutulmamalı. Bu değerleri korumamız gerekli. Kısaca bizler çok üzüldük. Bu çirkinlikler, ay yıldızlı futbolcularımızın motivasyonunu olumsuz yönde etkiliyor."
Ne olmuş merak ettim
Ne oldugunu bende merak ettim, bu aciklama disinda hic bir yerde bir sey okuayamadim ancak artik bu adamlarin yaptigi aciklamalara guvenmiyorum.Her firsatta FB aleyhine ceza,demec vs gibi ellerindekilerle topyekun saldiriyorlar.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Ben de Fahri'yi begeniyorum. Yani en azindan iyi bir yedek olur. Orta sahada iyi bir kesici.
Su dakikaya kadar kesinlikle uzun top oynamamaya calisiyoruz. Biraz zor oluyor tabi, genelde kendi yari sahamizda paslasiyoruz. Simdi Gokdeniz vurdu defanstan seken topa, az farkla aut.
Istanbul BB'den Murat orta sahadan vurdu, kotu bir vurus.
Kenardan Oguz'un sesini duydum galiba, "pas yapmayin burda" diyor, sanirim gerideki oyunculara. Bence de pek anlami olmayan paslar.
Last edited by Tolga Girici on Sun May 28, 2006 8:20 pm, edited 1 time in total.
Estonya çok etkisiz bir takım. Dünya kupasına falan katılmamışlardır umarım, yoksa kafayı yerim
Defansın ortasında Gökhan Zan ve Önder Turacı oynayabilirse bizim için diğer alternatiflerdan daha hayırlı olur bence. Servet ve Toraman ne kendi takımlarında nede milli takımda güven vermiyorlar, bize güven lazım
Last edited by Ismail Gezer on Sun May 28, 2006 8:22 pm, edited 1 time in total.
Ismail Gezer wrote:Ümit Milli Takımların maçı oynanıyor sanki...
Estonya çok etkisiz bir takım. Dünya kupasına falan katılmamışlardır umarım, yoksa kafayı yerim
Grupta 4. olmuslar diye duydum. Ama yukselis icindelermis.
Fatih Hoca'dan Gokdeniz'e "Birak onlari, sen burda kal ". Kanatta kalmasini istiyor sanirim. Yorumcu Hikmet Karaman da ondan bir iki numara ogrenir artik.
Gokdeniz cok kotu bir orta sut degaj karisimi bir sey yapti, aut.
Last edited by Tolga Girici on Sun May 28, 2006 8:24 pm, edited 1 time in total.
25' Can Aratın isabetli uzun pasını alan Halil göğsüyle yumuşatıp Nihata aktardı ama Nihata faul yapıldı. Serbest vuruşu Nihat kullandı ama kötü kullandı.
30' Kornerden seken topa M.Topaz uzaktan sert ve düzgün vurdu, kaleci ilk hamlede elinden kaçırdı ama bizimkiler seken topa yetişip topu kaleye doğru dürtemedi.
34' İbrahim Akının gayet güzel başlattığı kontratak, Nihatın ayağında güme gitti..
Last edited by Ismail Gezer on Sun May 28, 2006 8:41 pm, edited 1 time in total.