Selçuk Samli wrote:Copa Amsterdam Mac Sonucu:
GS:2-Ajax:3
Maclar 25'er dakikadan iki devre oynaniyor.Bugun iyi oynamadik,Ajax'i daha cok begendim.Ozellikle 11 numarali Javier Martina iyi bir oyuncu(takim kadrolarinda kayitli olan isim bu,umarim yanlis degildir.)
2005-2006 PAF Takimimiz yine Şampiyon
Moderator: Staff
-
-
Amsterdam'dayim.Ismail Gezer wrote:Hocam nerden izliyorsun?
Maclar 25'er dakikadan iki devre oynaniyor.Bugun iyi oynamadik,Ajax'i daha cok begendim.Ozellikle 11 numarali Javier Martina iyi bir oyuncu(takim kadrolarinda kayitli olan isim bu,umarim yanlis degildir.)
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Staff Member
Hocam, Selçuk bey PAF takımının antrenörü bilmiyormusun yoksa?Ismail Gezer wrote:Hocam nerden izliyorsun?
Ne biçim Galatasaraylısın sen öyle
-
Hadi ya, rezil olduk desene
Bilmiyorum, bilmediğim belli oluyordur zaten
Ama öğrendiğim iyi oldu..
Bu "ne biçim Galatasaraylısın" sözünü neden ekleme ihtiyacı hissettiniz anlayamadım
Bu "ne biçim Galatasaraylısın" sözünü neden ekleme ihtiyacı hissettiniz anlayamadım
Mehmet Gorgen wrote:Hocam, Selçuk bey PAF takımının antrenörü bilmiyormusun sen..Ismail Gezer wrote:Hocam nerden izliyorsun?
-
- Staff Member
İsmail bey, sizin Galatasaraylığınıdan kesin olan şüphelenmeye başladım.Ismail Gezer wrote:Hadi ya, rezil olduk desene
Mehmet Gorgen wrote:Hocam, Selçuk bey PAF takımının antrenörü bilmiyormusun sen..Ismail Gezer wrote:Hocam nerden izliyorsun?
Yoksa siz kapalı trübünde "zıpla !!, zıpla !!, zıplamayan fenerli !! "diye de bağırmadınız mı?
-
Mehmet Gorgen wrote:Hocam, Selçuk bey PAF takımının antrenörü bilmiyormusun yoksa?Ismail Gezer wrote:Hocam nerden izliyorsun?
Ne biçim Galatasaraylısın sen öyle
Transfer gorusmeleri henuz sonuclanmadi ,bir iki ufak puruz var.
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
ben aslında fenerliyim
muhahaha
muhahaha
Mehmet Gorgen wrote:İsmail bey, sizin Galatasaraylığınıdan kesin olan şüphelenmeye başladım.Ismail Gezer wrote:Hadi ya, rezil olduk desene
Mehmet Gorgen wrote: Hocam, Selçuk bey PAF takımının antrenörü bilmiyormusun sen..
Yoksa siz kapalı trübünde "zıpla !!, zıpla !!, zıplamayan fenerli !! "diye de bağırmadınız mı?
-
- Staff Member
Evet işte biz adama böyle itiraf ettiririz.Ismail Gezer wrote:ben aslında fenerliyim
muhahahaMehmet Gorgen wrote:İsmail bey, sizin Galatasaraylığınıdan kesin olan şüphelenmeye başladım.Ismail Gezer wrote:Hadi ya, rezil olduk desene
yılın skandalı :
"Galatasaraylıyım diye tonlarca yazı yazan İsmail Gezer aslında fenerli olduğunu itiraf etti."
GS Paf takımıının antrenörünün kim olduğunu bile bilmiyor. forumdaşlardan Selçuk bey'in GS PAF takımı antrenörü olduğu haberini bille yutacak kadar fenerli.
Antu.com'dan buraya ışınlandığını düşünüyoruz.
Büyük şoka uğradık..
-
Hocam asıl biz şoka uğradık, senden böyle oyunlar beklemezdik
Dürüstlüğü ve güvenilirliği ile tanınmış ünlü spor adamı Mehmet Görgen kamuoyunu (özellikle bazı insanları (ve özellikle beni)) yanlış şekilde bilgilendirmek suretiyle güvenilirliğine gölge düşürmüştür
Gerçi hangi söylediğinin doğru olduğu konusunda hala şüphedeyim
Mehmet hocam elinde belge var mı belge
Ayrıca bazı sitelerin reklamını yapmasan iyi olur, kızıyorlar, sana bile kızabilirler yani, ben Mehmet Görgenim bana bişey olmaz diye düşünme
Ayrıca, nerenin antrönörü olduğu hala belli olmayan sayın Selçuk bey, ne işin Amsterdamda, temiz hava almaya mı gittin
Dürüstlüğü ve güvenilirliği ile tanınmış ünlü spor adamı Mehmet Görgen kamuoyunu (özellikle bazı insanları (ve özellikle beni)) yanlış şekilde bilgilendirmek suretiyle güvenilirliğine gölge düşürmüştür
Gerçi hangi söylediğinin doğru olduğu konusunda hala şüphedeyim
Mehmet hocam elinde belge var mı belge
Ayrıca bazı sitelerin reklamını yapmasan iyi olur, kızıyorlar, sana bile kızabilirler yani, ben Mehmet Görgenim bana bişey olmaz diye düşünme
Ayrıca, nerenin antrönörü olduğu hala belli olmayan sayın Selçuk bey, ne işin Amsterdamda, temiz hava almaya mı gittin
Mehmet Gorgen wrote:Evet işte biz adama böyle itiraf ettiririz.Ismail Gezer wrote:ben aslında fenerliyim
muhahahaMehmet Gorgen wrote: İsmail bey, sizin Galatasaraylığınıdan kesin olan şüphelenmeye başladım.
yılın skandalı :
"Galatasaraylıyım diye tonlarca yazı yazan İsmail Gezer aslında fenerli olduğunu itiraf etti."
GS Paf takımıının antrenörünün kim olduğunu bile bilmiyor. forumdaşlardan Selçuk bey'in GS PAF takımı antrenörü olduğu haberini bille yutacak kadar fenerli.
Antu.com'dan buraya ışınlandığını düşünüyoruz.
Büyük şoka uğradık..
-
- Staff Member
şaka bir yana,
bugünkü sonuçlar ve yarınki maç proğramı şöyle
Cumartesi 3 Haziran 2006
13.00 uur: Ajax - Galatasaray 3-2
14.00 uur: Espanyol - Olympiakos Piraeus 3-2
15.00 uur: AT5 United - Sporting Portugal 0-0
16.00 uur: Cruzeiro - Fenerbahçe 3-0
Pazar 4 Haziran 2006
11.00 uur: Sporting Portugal - Cruzeiro
12.00 uur: AT5 United - Fenerbahçe
13.00 uur: Olympiakos Piraeus - Ajax
14.00 uur: Galatasaray - Espanyol
15.00 uur: AT5 United - Cruzeiro
16.00 uur: Fenerbahçe - Sporting Portugal
17.00 uur: Ajax - Espanyol
18.00 uur: Olympiakos Piraeus - Galatasaray
Group A: Ajax, Galatasaray, Olympiakos Piraeus, Espanyol
Ajax 1 1 0 0 3 3- 2 +1
Espanyol 1 1 0 0 3 3- 2 +1
Galatasaray 1 0 0 1 0 2- 3 -1
Olympiacos Piraeus 1 0 0 1 0 2- 3 -1
Group B: AT5 United, Fenerbahçe, Cruzeiro, Sporting Portugal
Cruzeiro 1 1 0 0 3 3- 0 +3
AT5 United 1 0 1 0 1 0- 0 0
Sporting Portugal 1 0 1 0 1 0- 0 0
Fenerbahçe 1 0 0 1 0 0- 3 -3
Turnuvanın resmi sitesinde takımların tanıtıldığı sayfalara bakın GS takımı uzun uzun anlatılırken Fb sadece birkaç cümle geçiştirilmiş.
http://www.copa-amsterdam.nl/
bugünkü sonuçlar ve yarınki maç proğramı şöyle
Cumartesi 3 Haziran 2006
13.00 uur: Ajax - Galatasaray 3-2
14.00 uur: Espanyol - Olympiakos Piraeus 3-2
15.00 uur: AT5 United - Sporting Portugal 0-0
16.00 uur: Cruzeiro - Fenerbahçe 3-0
Pazar 4 Haziran 2006
11.00 uur: Sporting Portugal - Cruzeiro
12.00 uur: AT5 United - Fenerbahçe
13.00 uur: Olympiakos Piraeus - Ajax
14.00 uur: Galatasaray - Espanyol
15.00 uur: AT5 United - Cruzeiro
16.00 uur: Fenerbahçe - Sporting Portugal
17.00 uur: Ajax - Espanyol
18.00 uur: Olympiakos Piraeus - Galatasaray
Group A: Ajax, Galatasaray, Olympiakos Piraeus, Espanyol
Ajax 1 1 0 0 3 3- 2 +1
Espanyol 1 1 0 0 3 3- 2 +1
Galatasaray 1 0 0 1 0 2- 3 -1
Olympiacos Piraeus 1 0 0 1 0 2- 3 -1
Group B: AT5 United, Fenerbahçe, Cruzeiro, Sporting Portugal
Cruzeiro 1 1 0 0 3 3- 0 +3
AT5 United 1 0 1 0 1 0- 0 0
Sporting Portugal 1 0 1 0 1 0- 0 0
Fenerbahçe 1 0 0 1 0 0- 3 -3
Turnuvanın resmi sitesinde takımların tanıtıldığı sayfalara bakın GS takımı uzun uzun anlatılırken Fb sadece birkaç cümle geçiştirilmiş.
-
Anlatamazlarki! Adı konamayan bir büyüklüğe sahip klüp hakkında yorum yapmak sıkar biraz! O öyle bir büyüklüktürki, adı konamaz, yorum yapılamaz, copaamsterdamlara mevzu olamaz, işte öyle birşey
İslam Çupiyede Allah rahmet eylesin.. İyice deşifre olduk
İslam Çupiyede Allah rahmet eylesin.. İyice deşifre olduk
Mehmet Gorgen wrote:
-
- Staff Member
-
Bu turnuvaya gitmeyi planliyordum uzun zamandir.Bu sezon PAF ve diger genc takimlarimizi firsat buldukca izleyecegim.Sonunda TD'luk degil de scouting isine baslayacagiz galiba.
(Goller:Ozgurcan(P),Mehmet Guven.Ajax bir penalti kacirdi.)
Bu turnuvaya gitmeyi planliyordum uzun zamandir.Bu sezon PAF ve diger genc takimlarimizi firsat buldukca izleyecegim.Sonunda TD'luk degil de scouting isine baslayacagiz galiba.
(Goller:Ozgurcan(P),Mehmet Guven.Ajax bir penalti kacirdi.)
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Staff Member
Selçuk bey,
beğendiğiniz futbolculardan bahsederseniz de seviniriz. Suat Kaya istifa ettikten sonra takımın başında kim var.(daha doğrusu sizin yardımcılarınız kim?) Aydın, mehmet, ferhat, uğur gibi A takım oyuncuları da PAF takım turnuvasına gitti mi?
Bu arada turnuvada resim çekebilirseniz ve bizimle paylaşırsanız seviniriz. Eğer resmi foruma asmakta problem yaşarsanız, bana maille gönderebilirsiniz.(mgorgen@gmail.com)
beğendiğiniz futbolculardan bahsederseniz de seviniriz. Suat Kaya istifa ettikten sonra takımın başında kim var.(daha doğrusu sizin yardımcılarınız kim?) Aydın, mehmet, ferhat, uğur gibi A takım oyuncuları da PAF takım turnuvasına gitti mi?
Bu arada turnuvada resim çekebilirseniz ve bizimle paylaşırsanız seviniriz. Eğer resmi foruma asmakta problem yaşarsanız, bana maille gönderebilirsiniz.(mgorgen@gmail.com)
-
Mehmet Bey,Mehmet Gorgen wrote:Selçuk bey,
Antrenor Emrah Bayraktar(tabii ki gorusmeler olumlu sonuclanirsa pazar gunku maclarda TD olarak beni gorebilirsiniz. )
Aydin,Mehmet Guven,Cafercan,Ozgurcan,Ugur Demirok,Mulayim Amsterdam'da.Bugun takimin en iyisi Mehmet Guven'di.
Ajax'in 11 numarasi Javier Martina iyi bir oyuncu.Ilk yari sag,2. yari sol kanatta oynadi,bayagi zorladi bizim bekleri.Izlemenizi isterdim.
Yarin butun maclari seyretmeyi planliyorum,detayli bilgi veririm.
(USB kablolarini Istanbul'da biraktim,en kotu ihtimalle sali gunu fotograflari gonderirim.)
nefvakfi.org
nefvakfi.org