Elbette, Hokkabazliga hic gerek yok. Benim icin o rove$ata ile attigi golun hicbir kiymeti yok. O golu 25 kere de bir kere atar. Yani atma $ansi yuzde 5'den az. Ama penalti kacirilir mi be? Hele bo$ kaleye filan atamamalari sahada yalanci pehlivanliktan ba$ka bir $ey olamaz forvet demek icin. Hakan bugun ondan beter bu da bir gercek. Ben zaten soyledim o penaltiyi o da atamazdi korkusundan. Benim kulahima anlatsinlar Nonda'ya hadi siftah yap deme olayini.Ufuk Sezekkaplan wrote:Oyle ki -ironik bir durum- attigi bu guzel gol girmese, adami zart zurt rovasata deniyor diye agaca asacaklardi (basta Cengiz agbi ). Bana gore Umit'in golunun guzelligi, estetik tarafindan cok, vurus acisindan en zorunlu ve en etkili vurus olmasiydi. Bircok forvet ayni durumda saga sola pas atmak icin kafayi kaldirir ve 2 saniye sonra topu teslim ederdi.
....
Atilacak golleri atama ondan sonra boyle bir gol at. Kalsin! Ben olsam onu mactan sonra iyice bir benzetirdim aklini ba$ina al zaten sana pek guvenmiyorum verdigim $anslari da boyle heba etme. Otur her gun 20 penalti at artistlik karin doyurmaz sahada diye.