UEFA 3. Tur: B.Leverkusen-Galatasaray: 5-1 - Barusso

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Serif ,
Basin , bilhassa Hurriyet Milliyet Fotomac Fanatik tarzi gazeteler abartacak ta abartacak.Sen daha dur bu aksam 17.30'da yapilacak basin toplantisinda sorulacak sorulari gor.

Pasaportta unutulur, vize de alinmaz.
Hepsi insan isi, cok ustunde durmaya gerek yok.
Takim turu alip donecek, vizeler pasaportlar daha lazim, 15-20 gun sonra Almanya'ya geri donulecek nasil olsa. (Bkz Hamburg)

Siz Almanyadakiler cok ballisiniz Masallah bu sene Galatasaray'i bizden fazla goruyorsunuz :)

HABERE BAK HABERE :) Fotomactan

Havaalanında gerginlik


Ahmet Akcan: Bir futbolcu pasaportunu nasıl unutur, bu nasıl menajerlik Mustafa Turgun: Sen karışma. Yoksa ben de senin teknik işlerine karışırım


***

Kavga çıktı!

Ahmet Akcan: Bir futbolcu pasaportunu nasıl unutur, bu nasıl menajerlik Mustafa Turgun: Sen karışma. Yoksa ben de senin teknik işlerine karışırım.

Kafile bekledi
Leverkusen maçı için Almanya'ya giden giden G.Saray kafilesinde beklenmedik bir kavga yaşandı. Atatürk Havalimanı'nda futbolcular teker teker kontrolden geçip içeri girerken pasaportunu unutan Serkan dışarda kaldı. Bunun üzerine; THY'nin İstanbul-Düsseldorf uçağını bekleyen kafileden, Feldkamp'ın yardımcısı Ahmet Akcan ile
menajer Mustafa Turgun tartışmaya başladı.

Araya girdiler
Serkan'ın pasaportunun unutulmasına sinirlenen Akcan, "Bu nasıl menajerlik? Bir futbolcunun pasaportu nasıl yanında olmaz?" diyerek Turgun'a çıkışınca, "Bu benim işim, karışma" cevabını aldı. Daha da sinirlenen Akcan, "Karışırım" deyince, Turgun'un "Ben de o zaman senin alanın olan teknik işlere karışırım" cevabını verdi. Araya girenler ikiliyi sakinleştirdi.
Yaşar YALÇIN
TRUST GALATASARAY
MGC
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Daha sonra Ahmet Akcan Mustafa Turgun'a "Senin ağzını yırtarım, şıılık" diye bağırdı. Mustafa Turgun da Akmet Akcan'ın saclarına yapışıp çekmeye başladı. Olayı yatıştırmak için araya giren Feldkamp'ın kalbinin sıkışmasi üzerine uçak Temeşvar'a mecburi inişe geçti.

Sen sağ ben selamet, Fotomaç'ın haber sorununu da atlattık. Bu kıymetli gazetecilik örneği için muhabir arkadaşa teşekkür ediyoruz. Dün Şansal Büyüka Hıncal Uluç'a cehenneme kendin git, zaten oraya gitmeyi garantiledin diye bas bas bağırdı televizyonda (ve daha bir sürü güzide laf). Hiç bir dışkıdan anlamayan, ortalığı boş bulduğu için konuştuğu konularda en ufak bir bilgi sahibi olmaya dahi zahmet etmeyen ve sanırım Türkiye'nin son yüzyılda yetiştirdiği en sevimsiz, bilgisiz ve lüzumsuz adamı olan Hıncal'a az bile tabii ama Hıncal bizim spor basınının çoğunluğunu temsil ediyor maalesef, hem de büyük çoğunluğunu.

Ülkemizde spor basınının genel durumu budur. Emre'nin kolunu unutmayın. Tek kabahati bu adamlara bacağını göstermesi lazımken kolunu kullanmasıdır.

Ali
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Serif Halimler wrote: ...
4. Aynisini Leverkusen, Bayern, Real madrid, Liverpool, Chelsea TR ye gelince yapacan, Avrupali ayaga kalkar.

Eger bir terslik olmazsa tur bizim !
Bunu yapmadigin icin yapiyorlar ya bizimkilere. Aslinda diplomaside kisasa kisas denilen karsi taraf ne yapiyorsa aynisi ne bir eksik ne de bir fazla yapilarak iade edilir. Ama Almanyadan turist gelecek diye yapamazlar ve bu tur yalakliklarindan dolayi da Alman polisi havalaininda isterse bizim baskan Canaydin'in burnuna bile osurur.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Maci internet uzerinden veren yayin kurulusu var mi acaba? Digiturkwebtv'nin
yayin hakki olmadigindan vermeyecek. dsmart 'platformu' ise uydu uzerinden
veriyor.
Ozgur A. Boztepe
Posts: 1606
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:30 pm
Location: Atlanta USA

Post by Ozgur A. Boztepe »

Secveseyret Dspor yayini yapiyor internetten. Ayrica Setanta Sportsda maci canli vericek.
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Hasan Tezcan wrote:Maci internet uzerinden veren yayin kurulusu var mi acaba? Digiturkwebtv'nin
yayin hakki olmadigindan vermeyecek. dsmart 'platformu' ise uydu uzerinden
veriyor.
Digiturkwebtv icin "yayin hakki olmadigindan" ifadesi tam dogru olmaz. Ilk BL macinda da direk TV yayin haklari olmasa da, bir sekilde D-Spor ile anlasip sanirim, yayinlamislardi internetten. Bu sefer de son anda belki yine satisa cikarirlar.

Ben ama, ilk maci direk D-Spor internet yayini veren SecVeSeyret.com'culardan almistim. Aylik yayin olarak aldigim icim, umuyorum ki (bu maci da yayinyalayacagini soyluyor D-Sporcular) ayni aboneligim icinde bu maci da (ve hatta hayirlisiyla son 16 maclarini da) izleyecegim. "Umuyorum" deme nedenim de, yayin haklarinin alinmis olmasinin senin de sordugun hesap, herzaman internet yayin hakki anlamina gelmemesi. "Ozgur, sana guvendik aldik, maci yayinlamadilar" demeyin, musteri hizmetlerinden de bir onaylamis olun! :)

***

Hazir yazmaya baslamisken, Kalli'nin basin toplantisini ve bir kac ilgili haberi de gecmis olayim:
Ajansspor'a gore Kalli wrote:''İNSAN BU YAŞTA BİLE..''

UEFA Kupası 3. tur rövanşında Bayer Leverkusen önüne çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, bu kez maçta yakaladıkları pozisyonları gole çevirmek istediklerini söylerken maça Lincoln ve Song ile başlamayacağını açıkladı. Feldkamp, Konyaspor maçı hakkında da konuştu.

20 Şubat 2008, 19:00

Alman teknik adam karşılaşmanın oynanacağı Bay Arena Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında futbol oynadığı stada gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Anılarım canlandı. Ayrıca Galatasaray yönetimine Konyaspor maçı sonrası 1 gün önce gelme fırsatı yarattıkları için teşekkür ederim. Geçmişteki futbol yaşamımda Konya'daki gibi bir maç görmedim. Demek ki insanın her yaşta öğreneceği bir şey varmış. Son Konya deplasmanında ben de yeni bir şeyler öğrendim. Kötü hava şartlarında oynadık. 5 saatlik bir yolculukla önce Ankara'ya sonra İstanbul'a dönebildik. Bu uzun dönüş yolculuğunu da sıhhatli bir şekilde tamamladık" dedi.

Leverkusen ile oynadıkları ilk maçın güzel ve katile olduğunu ifade eden Feldkamp, "Orada çokça gol fırsatı bulduk ama değerlendiremedik. Şimdiki dileğim Ali Sami Yen'deki gibi güzel oynamak ama orada değerlendiremediğimiz pozisyonları burada değerlendirmek. Yoğun bir maç döneminden geçiyoruz. Konya maçında Uğur'un sakatlanması ve Mehmet Topal'ın durumunun belirlisizliği yüzünden 22 kişilik kadroyla geldik. Sağlıklı olan her futbolcumuz aramızda. Uğur'un yerine doldurmamız lazım. Ama şu anda kimi oynatacağımı ben de bilmiyorum. Lincoln ve Song'u ise oyunun başında düşünmüyorum" diye konuştu.

Tecrübeli çalıştırıcı ilk maçta başaralı bir performans sergileyen Bayer Leverkusen kalecisi Adler'in sakatlığıyla ilgili soruya ise "Ben bu konuda konuşmam. Ama rakibimiz bile olsa sakatlığının düzelmesini ve bize karşı oynamasını isterim" cevabını verdi.

Kendileri için Almanya'daki gurbetçilerin desteğinin de çok önemli olduğuna değinen Feldkamp, "Galatasaray'ı sadece Almanya'da değil Türkiye'nin her yerinde taraftarları büyük bir tutkuyla destekliyor. Ama bizim de bu desteği hak etmemiz lazım. Onlara karşılık vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
(Basin toplantisinin NTVSpor versiyonu)

:arrow: Ajansspor: Skibbe: ''DAHA OFANSİF OYNAYACAĞIZ'' - NTVSpor
:arrow: Ajansspor: Rudi Voller: ''Bu yaşta İstanbul'da çalışmak cesaret ister'' - NTVSpor
:arrow: Ajansspor: Adler oynayacak!

***

Yukarda vurguladigim kisim disinda, sag bek icin "Takimin normal duzeninde daha buyukce bir degisiklik yapmayacagim" gibisinden bir ifadesi de olmus Kalli'nin. Yani Nasreddin Hoca hesabi, yukardaki tartismada Ozan da, Ali Hocam da hakli sanki. Baris'i oraya cekmeyecek, ve Song da direk orda oynamayacak sonucu cikiyor soylenenlerden. Ya Balta'dan Bouzid'den filan bir sag-bek devsirecegiz, ya da Sabri'ye bayagi erken bir af gelmis olacak sanirim...
Özgür
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Ozgur Huseyinoglu wrote:
Yukarda vurguladigim kisim disinda, sag bek icin "Takimin normal duzeninde daha buyukce bir degisiklik yapmayacagim" gibisinden bir ifadesi de olmus Kalli'nin. Yani Nasreddin Hoca hesabi, yukardaki tartismada Ozan da, Ali Hocam da hakli sanki. Baris'i oraya cekmeyecek, ve Song da direk orda oynamayacak sonucu cikiyor soylenenlerden. Ya Balta'dan Bouzid'den filan bir sag-bek devsirecegiz, ya da Sabri'ye bayagi erken bir af gelmis olacak sanirim...
Sag kanatta Serkan ve Baris oynaaaaar...Hocanin dediklerini bir daha okuyalim. :) Adam maceraya girmeyecegim diyor. Bu arada :Nonda oynayacak ilerde Umit Karan'la beraber" soylentisi var. Cok sevinirim.

Ozan Ersoy
Serif Halimler
Posts: 470
Joined: Thu Oct 24, 2002 1:47 am
Location: Almanya<--izmir

Post by Serif Halimler »

Hasan Tezcan wrote:Maci internet uzerinden veren yayin kurulusu var mi acaba? Digiturkwebtv'nin
yayin hakki olmadigindan vermeyecek. dsmart 'platformu' ise uydu uzerinden
veriyor.
Merhaba Hasan,

Alman DSF kanalini Internetten izlemeyi dene.

Zattoo player diye bir yazilime yüklemek gerekiyor.
Su siteden https://zattoo.com/download

Sagdaki TV listesinden "DSF" i seciver. izleyebilmeni ümit ediyorum.
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Bizim bu taraflarda da (Virginia, Maryland, DC) http://www.summers-restaurant.com/soccer.htm macimizi sabah saat 11'de naklen veriyormus..Mehmet, Ozgur ve diger arkadaslar acaba orada olurlar mi?
Mehmet Marsan
Posts: 1946
Joined: Sun Oct 27, 2002 12:52 pm
Location: Washington D.C.

Post by Mehmet Marsan »

Ben gelmeye calisirim.
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Ozan Ersoy wrote:
Ozgur Huseyinoglu wrote:Yukarda vurguladigim kisim disinda, sag bek icin "Takimin normal duzeninde daha buyukce bir degisiklik yapmayacagim" gibisinden bir ifadesi de olmus Kalli'nin. Yani Nasreddin Hoca hesabi, yukardaki tartismada Ozan da, Ali Hocam da hakli sanki. Baris'i oraya cekmeyecek, ve Song da direk orda oynamayacak sonucu cikiyor soylenenlerden. Ya Balta'dan Bouzid'den filan bir sag-bek devsirecegiz, ya da Sabri'ye bayagi erken bir af gelmis olacak sanirim...
Sag kanatta Serkan ve Baris oynaaaaar...Hocanin dediklerini bir daha okuyalim. :) Adam maceraya girmeyecegim diyor. Bu arada :Nonda oynayacak ilerde Umit Karan'la beraber" soylentisi var. Cok sevinirim.
Bir aciklama/vurgulama yapmis olayim... Benim sonradan tirnak icinde ekledigim kisim (yani takimin baska bolgelerinde degisiklik yapmayacagi), yukardan okunabilecek birsey degil, haber bulteni sirasinda LigTV muhabirinin soyledigi birseydi... Yoksa, iyi okurum boyle seyleri yani.... :)

***
Murat Gokcigdem wrote:Bizim bu taraflarda da (Virginia, Maryland, DC) http://www.summers-restaurant.com/soccer.htm macimizi sabah saat 11'de naklen veriyormus..Mehmet, Ozgur ve diger arkadaslar acaba orada olurlar mi?
Murat Agabey, gorusmek de isterdim cok ama, bizde butun departman icin 1:15'de bir toplanti var yarin. Summers'dan yetismem pek kolay olmayabilir. Yukarda dedigim gibi D-spor internet yayinina guveniyor durumda olacagim simdilik...
Özgür
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Mehmet Topal'in durumu iyi. Antrenmanda yuklenme yapmislar.

Kaynak: NTV
Serdar Beyazyurek
Posts: 487
Joined: Mon Oct 28, 2002 9:14 pm
Location: Charlotte,NC USA

Post by Serdar Beyazyurek »

Macin hafta ici bu kadar erken saatte olmasi dusundurucu. 17:00 CET'de kim isten cikip maca gidecek. Acaba Almanlar aklinca uyaniklik yapip oradaki Turklerin maca gelmesini engellemek icin mi yapmislar.
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Almanya'da issiz cok Turk var Serdarcim,
Bize komas, yeter ki bilet bulmus olsunlar
Leverkusen bize az bilet ayirma yoluna gitmisti, o saatte almanlar da isten cikip gelecekler.

Ben kendi derdime yanarim, mesai bitiyor 18.00 de mac basliyor 18.00'de arti aksam trafigi en yakin TV -Alkol - Muhabbetci arkadas 20 dk uzaklikta.

Ama hepsine gidecek bunlar
Once Leverkusen torbaya girecek
Sonra Kasim pasa
Sonra sirasiyla artik

Biranin serin esintisini hissediyorum 8)
TRUST GALATASARAY
MGC
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Kadro Ozan'in arzusu gibi olacak yonunde haberler, Baris sag bekte yani.

Ileride ise Nonda-Umit'e meylediyormus hoca. Buraya kadar o getirdi, en iyisini o bilir demek lazim, hos zaten iki tercihte de elestirilecek bir sey yok.

---------------------------------Orkun-----------------------------

Baris----------------Emre---------------------Servet-------Volkan

Serkan--------------Ayhan-----------------Topal-----------Arda

-----------------------Umit-------------------Nonda-------------------

diye cikiyoruz galiba.

Ali
Post Reply