Ali Gursel wrote:Ilahi Ozan, bizim hoca Altay macina Leverkusen macinda olmasi gereken kadroyla, Leverkusen macina Altay macinda olmasi gereken kadroyla cikmis, sen buradan benim ders cikarmami bekliyorsun!!!! Hayretle okudum.
Tahminim bugun kimse sakatlanmamistir, cunku Leverkusenliler Altay'lilar gibi "lan bu kariyerimizde televizyona cikacagimiz tek mac" hirsi ile cikmamislardir, zaten hirslansalar dahi ayni tekme kulturleri de yoktur. Dogru duzgun top oynanmistir. Ferdi, Yaser ve Serkan'i koruyup, Arda, Servet, Baros'u riske atan hocamiza selam olsun.
Maci izlemedim, bu 11in yaptigi maclari sadece Nonda'nin (olumsuz olarak--bu arada forumda hakli cikip cikmamak konusunda konuslanlari yazarken Ozan, hafizan da iyi, biraz da adalet dagit, bu vatandas transfer edilirken bir kullanici bundan GS'a bir fayda gelirse ben aniririm gibi bir seyler demisti, gol sayilarina takilmadan lafin aslina gelelim, devran dondu, nedir harcanan para/alinan fayda durumu?) ve de Yaser'in olumlu olarak--yaptigi uc islere bakmak icin manasi var.
Ozancigim, dogru dusunen icin ne Altay macinin ne de bu macin skorunun bence ehemniyeti olmamali. Maksat 24-25 Ocak'taki Sivas macina hazir olmak, lazimsa bir-iki oyuncuyu izlemek vs. Werder Bremen dun Bursaspor'a yenildi, odalarinda agladiklarini ya da fazla umursadiklarini zannetmiyorum, bugun 5-1in rovansini alma imkani yoktu, 100-0 yensen kimse iplemez, ha bu arada GS bu sene Alman takimlariyla bir resmi mac yapti, o sayiliyordu, orada da gereken oldu, insallah en az iki tane daha resmi mac geliyor Alamanlarla.
Ali
Aynen katılıyorum. Çok doğru tespitler. Yedekleri Altay maçında değerlendirip, Leverkusen maçını doğru düzgün bir hazırlık maçı olarak görüp ziyan etmemek daha mantıklı olabilirdi.
Skippeyle klasik bir hazırlık maçı yaşandı gözüylede bakabiliriz olaya. Sezon başını hatırlarsak bu tür maçlarda karnemiz pek parlak değildi.
Gerçi bunlar önemli konuşar değil. Servet'in Emre'nin sakatlığı bu tartışmalı konulardan daha önemli. Zaten kimsenin bu mağlubiyete üzüldüğü sanmam.
Yedekler arasında güvenebileceğimiz isimler olduğunu görmüş olduk.
Nonda'nın bu ruhsuz hali beni deli ediyor. Karanda beceriksiz ama en azından hırslı.
Serkan idare etti. Sağp bek kıtlığında Barış yerine Serkan'ı bekte görmeyi yeğlerim.