Ön libero:Can Ergun wrote: Kaleci,stoper,kanat oyuncusu lazımken gidip Mustafa Sarp'ı aldık.Ayhan,Linderoth,M.Güven,M.Topal,Barış'ın oynadığı yere.Bu isimlerden 2-3 tanesi gidecekse bir anlamı olur M.Sarp'ın...
Emre Güngör defans oyunsu olarak en beğendiğim adamlardan biri ama bir türlü sağlam olamadı,hep sakat.Semih'in de durumu belli değil.Bu adamlar dikiş tutturamayacaksa bir değil 2 stoper almamız gerekebilir.2010 sezonunda M.Topal'ı stoper izlemek eziyetin daniskası olur ( BJK maçını hatırlayın ).
Ön libero'lardan Linderoth çok kalite olmasına rağmen artık pek toparlayamaz, M.Güven sadece bir yedek olabillir, Barış'ın kafa ve karakter olarak Sabri'den daha ileride olmadığını düşünüyorum, Ayhan ise çok sevmeme rağmen tarz olarak ön libero değil, orta saha oyuncusu. Bu yüzden elimizde bir tek Mehmet Topal var (o da yakında olmayabilir). Mustafa Sarp'ı çok izleyemedim, ama kafa yapısı olarak sıradan bir futbolcudan çok daha kaliteli olduğu ve savaşçı olduğu söyleniyor, bence bu tarz en aşağı bir adama ihtiyacımız vardı. Hatta Güven, Barış ve Linderoth'u yollayıp Appiah tarzında çok güçlü&teknik bir ön libero/orta saha almamız gerekiyor.
Defans:
Emre Güngör de iyi olmasına rağmen, bana Servet kadar güven vermiyor. Emre Aşık ise üst üste 2 maçtan fazlasını artık kaldıramıyor, ve çok yavaşladı, o yüzden kesinlikle kaliteli bir stoper ihtiyacımız var. Ne kadar takıma uyamamış olmasına rağmen Meira gibi teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu, Rijkaard'ın takımında mumla aranacak gibi geliyor. Adam ne yapsın, yanında Sabri oynarsa Ferdinand bile o hataları yapabilir.