Mehmet Gorgen wrote:Bu da benim maç yorumum,
Her üst tura çıktığımızda bu rakip geçen turdakinden zayıf demeye çalışmayalım."Belki de düşündüğümden farklı olan birşey vardır" deyip GS denen takımın her üst turda daha da iyi oynadığını kabul etmeye başlayalım.
Rijkaard+Neskeens Allah sizden razı olsun. Takımda disiplin var, gol var herşey var. Cross pass'lar tek paslar serbest atıştan gol, duran toptan gol yani ne ararsan var.
Akordu bozan sabri gibi zatları da biz görmezden geliyoruz.
Keita, kewell, elano,arda,baros gibi klas adamlarla oynayınca maç seyretmek bir eğlenceye dönüşüyor.
Bir sonraki maçta lig veya talin deplasmanında Rijkaard'ın yine revizyona gideceğini yine az oynayanları sahaya süreceğini tahmin ediyorum. Nonda'yı ilk 11'e alarak gönül alacağını zannediyorum.
(sanıırm orkun, uğur, emre aşık, emre güngör, barış, m.topal, elano ve nonda sahada olacaklar )
Yazdiklarinla tamamen hem fikirim Gorgen. Azuth yazisi asarak tembellik etmeyipte mac ozeti yazsaydim ayni seyleri yazacaktim muhtemelen.
Antep kotu. Tamamda, 40 derecede , deplasmanda 3 attik. Adamlarin attigi golun bir tanesi jeneriklik , yilda 1 tane atiyorlar, oda bize denk geldi. Penaltida Sabri hediyesi. Bizden sonra Antep gayet diger takimlarlal iyi oynayarak puan aldi.
Denizli kotu. 7 rotasyonla 4 ledik. 1 hafta once volkan inanilmaz kurtaris yapmasaydi ,
FBye surprizi yapiyorlardi.
Topol kotu. Temmuz ayinda Sibiryada.
Netanya kotu. 5 ledik adamlari daha ne olsun.
Talinn kotu. Ulke ligi sampiyonu.namaglup, hic 2 den fazla gol yememis.
Bize ters gelen İskandinav futbolu. Hic yari sahalarindan cikmayip ful defans yapip
5 yediler. Daraltilmis karsi sahada oynarken % 71 top hakimiyetiyle oynadi GS takimi.
Karsi takimlar iyi demiyoruz ama Rıjkardda daha basinda isin. Ceyrek final elemelerindeki
Husein Bolt gibi farktan sonra frene basiyor takim. kademe kademe yukseltiyor grafigi.
Hayir yorumcular olarak karsi takimi ufak goreceginize GSde gecen yildan neler degismis,
Rijkard neleri degisik yaptiriyor , onlardan konusun biraz.
FB belki tempo yapiyor fakat ama her mac Volkanin golluk en az 2 kurtarisi var. Bu arada (belkide fazla/yanlis yuklemeden dolayi ) topa vurmadan patir patir adeleler atiyor FBde. Emre, Topuz, aleks, Deniz darbe almadan sakatlandilar.