Inglorious Bastards (film)

Spor, kultur, muzik, sanat gibi konulara odaklanmis forum.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Inglorious Bastards (film)

Post by Cengiz Akgun »

Dun Tarantiono'nun yeni filmi olan Inglorious Bastards gordum. Q. Tarantino'yu Amerikalilarin deyimi ile tam bir Wierdo kabul edip Kill Billy bilmem ne gibi zirvalarini filmin sonu gelmeden birakmistim. Ama bu filmi bayagi sukse yapmis durumda.

http://movies.yahoo.com/movie/1808404206/info

Ben de begendim. Guzel bir film yapmis sonunda Q.Wierdo. Kac gundur gece showlarina ve C. Rose'a cikip reklaminida yapti. Eller ayaklar ilk bakista biraz geri zekali sanacagi bir tip ama oyle degil. Guya deha. Her deha olabilen bir sey bu turlu gariplik.

Pretty boy Brad oldukca iyi oynamis ama filmin en iyi oyuncusu "Yahudi Avcisi" rolundeki Alman aktor. Filmi surekliyende o olmus zaten. Filmde benim Truva'da gordugum ve guzelligine hayran kaldigim ( o filmde biraz daha da ozen gostermisler demek ki. Guzelligi dillere destan Helen'i oynamisti) Dianne Kruegger da var. Bu filmde o carpici guzelligi olmasada yine de guzel kadin. Filmdeki Fransiz Yahudi kizini canlandiran Fransiz aktrist Melanie Laurent'de guzel bir kiz. Kruegger'a gore daha taze.

Film komedi ama surukleyici bir polisye gibi de gelebilir. Ben filmi tavsiye derim. Bu sene gorulmege deger filmlerin arasinda. Zaten bu sene biraz kisir gecti. Yok film oyle Oskar alir filan demiyorum. Belki Wierdo'ya verirler. Epey emegi gecmis cunku. Alman aktor de en iyi yardimci erkek adayligina girerde kazanmasi bile gerekir.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply