GALATASARAY 3-1 SAi K.Erciyesspor

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Adem Aygun
Posts: 205
Joined: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm
Location: edirne
Contact:

GALATASARAY 3-1 SAi K.Erciyesspor

Post by Adem Aygun »

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig’de 2014-2015 sezonu 22. hafta maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da SAİ Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup etti.


Takımımızın golleri 4. dakikada Umut Bulut, 53. dakikada Aurelien Chedjou ve 90. dakikada Wesley Sneijder’den gelirken SAİ Kayseri Erciyesspor’un golü ise 31. dakikada Björn Vleminckx’den geldi.

Galatasaray aldığı bu galibiyet ile puanını 51’e yükselterek Spor Toto Süper Lig'de liderliğini devam ettirdi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçında 3 Mart 2015 Salı günü saat 20.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Manisaspor ile karşılaşacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 8 Mart 2015 Pazar günü saat 19.00’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.
TALİHİM YOK,BAHTİM SARI-KIRMIZI
Selcuk Samli
Posts: 3566
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Re: GALATASARAY 3-1 SAi K.Erciyesspor

Post by Selcuk Samli »

Macin 2. yarisini seyrettim. Bugun ozellikle Hamit ve Bruma'nin oyunlarini takip ettim. Hamit'in futbol temel egitiminin ne kadar iyi oldugunu bugun cok iyi anladim. Sahada nerede ne zaman bulunacagini ezbere biliyor.

Bruma da isik vermeye basladi. Yalniz driplingini kullanmiyor.Bugun bir pozisyonda sagi bombosken ve mesafe varken, sag ayaginin disiyla topu acip rakibini gecebilir ve ceza sahasina girebilirdi;o sola iceriye, kalabaligin arasina gitmeyi tercih etti.Neyseki hakem sacma bir faul caldi da serbest vurus kullandik. Bunun disinda, defansif oyunda daha cok gozukuyor, 2-3 defa rakip atagi cok iyi kesti. Bu da artisiydi.

Sneijder da kendine iyi bakan futbolcularimizdan. Macin sonunda attigi gol bunu gosterdi.
25-2025

nefvakfi.org
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: GALATASARAY 3-1 SAi K.Erciyesspor

Post by Hasan Tezcan »

GS dun oyunu cok riske aldi, kolay maci zora soktu. Ben sahsen oyunu begenmedim, ama calisma azmine diyecegim yok. Biraz daha 'akilli' olabilir lerdi. Hamza hoca sol kanatta olan bitenlere cok tehammul gösterdi, belki zamaninda mudahale etmis olsaydi, macin seyri daha farkli olabilirdi.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Post Reply